torsdag den 2. juni 2011

Sony NGP vahvistettiin taaksepäin yhteensopiva ladata PSP-pelejä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/02/sony-ngp-confirmed-to-be-backwards-compatible-with-downloaded-ps/:


Oli vähän sekaannusta yli minkälaisia ​​taaksepäin yhteensopivuuden Sony NGP olisi, kun se oli ilmoittanut aiemmin tänä vuonna, mutta näyttää siltä, ​​että erityisesti mysteeri on nyt selvitetty. Eurogamer kertoo, että NGP (tai mitä se lopulta kutsutaan) tulee on todellakin yhteensopiva PSP-pelejä - on ladattavissa erilaisia ​​vain, tietenkin. Mikä parasta, sivusto kertoo että se on itse nähnyt Resistance: Retribution osoitettu kädessä, ja että kaikki PSP-pelit ovat ajaa kautta ohjelmisto emulaattori, jonka avulla voit kääntää skaalaus päälle tai pois mieleiseksesi - pelit pystyvät myös hyödyntää NGP kaksinainen analogiset sauvat (ohjata hahmon näkemystä Resistance, esimerkiksi). Kuten Eurogamer toteaa, että kuulostaa samanlaiselta kuin Sonyn remastering vaivaa PSP nimikkeitä PS3, joka lupaa myös lisätä rajat laite pelattavuuden. Voisi NGP myös saada tätä toimimaan? Meidän pitäisi tietää enemmän E3 ensi viikolla.

Sony NGP vahvistettiin taaksepäin yhteensopiva ladata PSP-pelejä alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 kesäkuu 2011 16:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Eurogamer | Lähetä | Kommentit

Skype pöytäkirja on käänteisen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TJDlUUXm7Ts/Skype-Protocol-Has-Been-Reverse-Engineered:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Eräs tutkija on päättänyt että hän haluaa tehdä Skype avoimen lähdekoodin, jonka käänteissuunnittelun protokolla-palvelu käyttää. Itse asiassa hän väittää ovat jo saavuttaneet tämän feat uuden Skype-open-source blogissa. Lähdekoodi on on lähetetty versiot 1.x/3.x/4.x Skype sekä tiedot RC4 kerros aritmeettinen koodaus-palvelu käyttää. Vaikka aikomuksestaan ​​voidaan luoda uudelleen Skype avoimen lähdekoodin alusta, on kyseenalaista hän päästä kovin pitkälle ilman, että armeija Microsoftin lakimiehet. Skype ei ole avoin alusta, ja Microsoft haluaa pitää sen sellaisena. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Pentax tiedotteet O-GPS1 add-on DSLRs, vetoaa tähtitiede pähkinät

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/02/pentax-releases-o-gps1-add-on-for-dslrs-appeals-to-astronomy-nu/:


Pentax n Optio WG-1 GPS piste-ja ampua tyytyväisiä geotaggers kättelyssä, mutta omistajat sen K-5, Kr ja 645D DSLRs joutunut tyytymään kolmannen osapuolen taggers kuten PhotoTrackr tai Eye-Fi . Uusi hotshoe asennettu O-GPS1 moduuli korjausten valvonta kirjaamalla leveyttä, pituutta, korkeutta, Coordinated Universal Time ja kuvakulma. Arkipäivän napsijat voisi löytää lisää hotshoe liitetiedoston raskas, mutta astro-valokuvauksen harrastajille voisi hyvin olla houkuteltu laitteen mielenkiintoinen "ASTROTRACER" toiminto. Tämä auttaa sinua ottamaan selkeämmin kuvia taivaankappaleita käyttämällä sisäänrakennettu anturit voidaan laskea tähden liikettä ja sitten työllistävät kameran tärinän vähentämiseksi järjestelmän korvaamiseksi. Kuulostaa fiksu, mutta neuvoa: Tämä moduuli on vain Pentaxin DSLRs - ja vain hyvin tiettyjä malleja tuohon. Saat kaikki toiminnot ja K-5 ja Kr kamerat ja paikkamerkintäominaisuudet (ei ASTROTRACER) kanssa 645D. Niin, ja sinun täytyy varmistaa kameran firmware on ajan tasalla. Peer huolellisesti läpi linssin ja näet O-GPS1 menossa heinäkuu purkamisen hinta on 250 dollaria.



[Kiitos, Iddo]

Pentax tiedotteet O-GPS1 add-on DSLRs puhuttelee tähtitieteen pähkinät perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 kesäkuu 2011 15:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink MegaPixel | lähde Pentax | Lähetä | Kommentit

Lodsys Sues 7 iPhone Devs Yli patentinloukkaukseksi saamiset

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8JLHKov4FoU/Lodsys-Sues-7-iPhone-Devs-Over-Patent-Infringement-Claims:

Dachannien kirjoittaa "ilmiselvää-O ja Ars Technica mietinnön Lodsys on jättänyt puku [tässä on valitus] in Eastern District of Texas seitsemää iPhone kehittäjille ja väittävät, että vastaajat ovat rikkoneet kaksi patenttia. Apple oli aiemmin ilmoittanut uskovansa, että kaikki iPhone kehittäjät suojataan lisenssisopimuksen, että Apple oli tehnyt patenttien entinen siirronsaajan Intellectual Ventures. Mutta Lodsys vaatii, että vastaajat ovat kuitenkin vastuussa rikkomisesta. vielä avoin kysymys on, onko Apple ylitetä postitusta tiukkasanainen kirjeitä puolustaa kolmannen osapuolen iPhone laitteet. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Tutkija vaateita magneetit voivat vaikuttaa veren viskositeettia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_eK8eMroC8k/Researcher-Claims-Magnets-Can-Affect-Blood-Viscosity:

BuzzSkyline kirjoittaa "muutaman minuutin korkea magneettikentän (1.3 Tesla) riittää ohut veren 30%, mikä saattaa johtaa uuteen huumeeton hoito estää sydänkohtauksia. Voimakas kenttä aiheuttaa verisolujen riviin ja ketjut virtaus paljon helpommin kuin satunnaisesti hajallaan erillisissä soluissa, tutkimusten mukaan määrä esiintyä tämän kuun lehdessä Physical Review E. " En voi olla ajattelematta Penn & Teller's tarkastella magneetit-as-lääke, mutta ainakin idea on kuvattu kuulostaa testattavissa eikä luottaa suggestion.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Sisällä DoJ's Domain Name hautausmaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gocf55QIwVY/Inside-the-DOJs-Domain-Name-Graveyard:

hugheseyau kirjoittaa "Marraskuun 2010 ja toukokuussa 2011 Yhdysvaltojen oikeusministeriön (oikeusministeriö), mukaan monet bannerit kuten Yhdysvaltojen maahanmuutto-ja Customs Enforcement (ICE) ja Federal Bureau of Tutkimukset (FBI), joka on takavarikoitu yli 140 verkkotunnusten sivustoista väitetään mukana laittomasta myynnistä ja jakelusta väärennettyjen tavaroiden ja tekijänoikeuksilla "tai muuta laitonta toimintaa. Mutta mitä tapahtuu, kun alat on takavarikoitu niin? Tämä artikkeli sisältää tietoa Takedown prosessissa sekä tarjoaa ainutlaatuisen tutkia DoJ verkkotunnus hautausmaa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






AMD avaa Israelin t & k-keskus, vihjaa ARM Link

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/B6TTmqgkzZ4/AMD-Opens-Israeli-RampD-Center-Hints-At-ARM-Link:

siliconbits kirjoittaa "Olemme oppineet, että AMD avaa uuden tutkimuksen ja kehityksen keskus Israelissa Tel Avivin alue, joka rakennetaan noin Graafinen Remedy, pieni käynnistyksen ne ostettu syyskuussa 2010 ja joka on erikoistunut kehitystyökaluja heterogeeninen tietojenkäsittely-ja 3D-grafiikkaa. Vaikka siru yhtiö ei ole julkaissut mitään lehdistötiedotteita vielä uutinen on selvä osoitus siitä, että AMD näkee tulevaisuuden (ja sen selviytymistä) on hajanaisempi markkinoilla, joilla x86 ei ole enää hallitseva alusta. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Anatomy of Privacy painajainen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/B07gamiHE4o/Anatomy-of-a-Privacy-Nightmare:

itwbennett kirjoittaa "Gennette Cordova tietää omakohtaisesti, kuinka mahdotonta on poistaa itse internetistä. 21-vuotias opiskelija oli onneton vastaanottaja kuva kansanedustaja Anthony Weiner pullollaan hänen bokserit. Ms Cordova sitten" Katselin pelkästä epäuskoisena, nimeni, ikä, sijainti, yhteydet kaikkiin saitin olen koskaan käytetty, vanha puhelinnumeroita ja kuvia on siirrettävissä alkaen tuntematon vieras. " Sitten hän yritti poistaa hänet henkilökohtaisia ​​tietoja web yksi sosiaalisen verkoston kerrallaan. Mutta tosiasia on, "kunnes sivuston ylläpitäjä poistaa loukkaavaa sisältöä, se pysyy pääsee hakukoneet, kuten Google," sanoo blogger Dan Tynan. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Google WebRTC: sillä voida korvata Skype?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lp5YMqD2pvw/Google-WebRTC-Can-It-Replace-Skype:

mikejuk kirjoittaa "Google WebRTC kaikki avoimen lähdekoodin, on osa web-vallankumous, joka sallii selaimen puhua suoraan toiseen ilman palvelimen sekaantuu. WebRTC on API, jota käytetään uuden P2P Web API antaa kehittäjille mahdollisuuden toteuttaa audio-ja video-viestinnän avulla suoraan P2P yhteyksiä selaimissa. Tämä on todellakin peli vaihtaja. " Ja vaikka tämä ominaisuus ei näytä saanut paljon huomiota toistaiseksi, Google Voice soittaa lankaverkon ja matkapuhelimia pientä maksua vastaan, kuten Skype.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.



Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.


Kirja-arvostelu - JavaScript: Lopulliset opas, 6. painos

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NFMhhHcLWdE/Book-Review----JavaScript-the-Definitive-Guide-6th-Edition:

coder4hire kirjoittaa "Julkaistu aikana alkuaikoina Web vuonna 1995, JavaScript on kulkenut pitkän tien: Aluksi client-side scripting kieli tyypillisesti (väärin) käyttää koristeluun, se on nyt olennainen osa lukemattomia suuria verkkosivustoja. Sen lisäämistapojen ja suosio johtuu useista tekijöistä, muun muassa kehittämällä kirjastoja ratkaista aikaisemmin kompastuskivi, joka pidetään kielen takaisin (kuten ristiriidat kesken toteutukset eri valmistajien selaimilla). JavaScript: Lopulliset opas, jonka ovat kirjoittaneet David Flanagan, julkaistiin ensimmäisen kerran vain vuotta myöhemmin, vuonna 1996, ja useita merkittäviä päivityksiä tehdään sen jälkeen. " Lue alla muun coder4hire katsaus


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






"Worms From Hell" Unearth mahdollisuuksia maapallon ulkopuolista elämää

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z3gpDrKUHXo/Worms-From-Hell-Unearth-Possibilities-For-Extraterrestrial-Life:

Nimettömänä esitti artikkelissa sanotaan: "Ensimmäistä kertaa tiedemiehet ovat löytäneet monimutkaista, moni-tut olentoja asuu kilometrin ja alle planeetan pinnalla, mikä herättää uusia mahdollisuuksia levinneisyyttä maapallon elämän ja mahdollisen pinnan elämä muilla planeetoilla ja kuut (abstrakti). ... tutkimuksesta on odotettavissa käynnistää tieteellisiä haasteita ja aiheuttaa jonkin verran kiistelyä, koska se asettaa paljon monimutkaisempi elämän ympäristössä, jossa tutkijat ovat yleisesti pidetään sitä saa, tai edes pysty, on olemassa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.