torsdag den 2. juni 2011

Intelin museo Me vihdoin antaa sinun Facebook ego sen ansaitsemaa huomiota

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/02/intels-museum-of-me-finally-gives-your-facebook-ego-the-attenti/:


Olet mestari korkean cheekboned itse-shot. Sinun akuutti maku Iranin uuden aallon elokuva on täynnä näytössä. Tämä pitkäsäärinen blondi, joka sattuu tulemaan kaikki 200 teidän Spring Break kuvia? Miksi kyllä, te kaksi ei ole asia menee, mutta rehellisesti, se ei ole iso juttu. Te ette edes tag häntä. Kyllä sir, Facebook-profiili on huippukunnossa - todellinen pyhäkkö teidän verraton nokkeluutta, sinun julma henkinen kyvykkyys ja teidän älyttömään solipsism. Mutta riittääkö se? Onko elämä todella saada Stalinesque digitaalisen muistojuhla niin kipeästi ansaitsee? Nämä ovat kysymyksiä, sinun täytyy kysyä itseltäsi ennen kuin kävely osaksi Intelin 's Museum of Me - interaktiivinen mainoskampanjan Core i5 -prosessori, jossa online-ego-silitti aivan uudelle tasolle dystopia. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on antaa Intelin app sato Facebook-tietojen ja ohjelma alkaa kuraattorina "taide" näyttely omistettu teidän "elämää." Tuloksena on lyhyt video, ikioma museo, täynnä heartstring-tempoi musiikki ja tarvittavat profiilikuva kollaaseja. Se on aivan kuin kävelemällä MoMA, mutta sen sijaan tuijottamaan Lichtenstein tai Pollock, olet muistutetaan, eli näiden kolmen vuoden olet viettänyt tytön kanssa, joka rikkoi sydämen ja murskasi sen palasiksi - tai tiedät, jotain. Jos olet kiinnostunut tuollainen itsensä kidutusta, osuma lähde linkkiä rakentaa oma.

Intelin museo Me vihdoin antaa sinun Facebook ego sen ansaitsemaa huomiota alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 kesäkuu 2011 07:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Gizmodo | lähde Intel | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar