torsdag den 2. juni 2011

FaceNiff tekee Facebook hakkerointi kannettava, yhden kosketuksen tapaus (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/02/faceniff-makes-facebook-hacking-a-portable-one-tap-affair-vide/:

FaceNiff

Muista Firesheep ? No, eväste tarttuma Firefox laajennus on nyt enemmän kannettavia serkku nimeltä FaceNiff. Tämä Android app. kuuntelee WiFi-verkot (vaikka ne salattu WEP-, WPA-tai WPA2) ja voit hypätä kirjanpitoon joku jakaa langattoman yhteyden sinua. Juuri nyt se toimii Facebook, Twitter, YouTube, ja Nasza-Klasa (Puolan Facebook klooni), mutta kehittäjä Bartosz Ponurkiewicz lupaa lisää on tulossa. Sinun täytyy olla juurtunut ajaa FaceNiff - onneksi meillä oli tällainen laite, jossa noin ja antoi tap-to-hakata sovellus yrittää. 30 sekunnin kuluessa sen tunnistaa Facebook-tilin meillä oli auki meidän kannettava tietokone ja oli meille lähettämistä päivitykset puhelimesta. Ainakin Firesheep sinun piti istua alas ja avata kannettava tietokone, nyt voit kaapata Twitter profiileja kuin kävellä Starbucks ja se täytyy vain näyttää lähetät tekstiviestin (mutta ei tee sitä .. . haluaisit?). Vielä yksi kuva ja video ovat tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä FaceNiff tekee ole hakkerointi kannettava, yhden kosketuksen tapaus (video)


FaceNiff tekee Facebook hakkerointi kannettava, yhden kosketuksen tapaus (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 kesäkuu 2011 02:28:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde FaceNiff | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar