torsdag den 2. juni 2011

Sony NGP vahvistettiin taaksepäin yhteensopiva ladata PSP-pelejä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/02/sony-ngp-confirmed-to-be-backwards-compatible-with-downloaded-ps/:


Oli vähän sekaannusta yli minkälaisia ​​taaksepäin yhteensopivuuden Sony NGP olisi, kun se oli ilmoittanut aiemmin tänä vuonna, mutta näyttää siltä, ​​että erityisesti mysteeri on nyt selvitetty. Eurogamer kertoo, että NGP (tai mitä se lopulta kutsutaan) tulee on todellakin yhteensopiva PSP-pelejä - on ladattavissa erilaisia ​​vain, tietenkin. Mikä parasta, sivusto kertoo että se on itse nähnyt Resistance: Retribution osoitettu kädessä, ja että kaikki PSP-pelit ovat ajaa kautta ohjelmisto emulaattori, jonka avulla voit kääntää skaalaus päälle tai pois mieleiseksesi - pelit pystyvät myös hyödyntää NGP kaksinainen analogiset sauvat (ohjata hahmon näkemystä Resistance, esimerkiksi). Kuten Eurogamer toteaa, että kuulostaa samanlaiselta kuin Sonyn remastering vaivaa PSP nimikkeitä PS3, joka lupaa myös lisätä rajat laite pelattavuuden. Voisi NGP myös saada tätä toimimaan? Meidän pitäisi tietää enemmän E3 ensi viikolla.

Sony NGP vahvistettiin taaksepäin yhteensopiva ladata PSP-pelejä alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 kesäkuu 2011 16:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Eurogamer | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar