lørdag den 12. februar 2011

NESBot: Tool Assisted Speedrun todellisiin Hardware

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UAYWgRaBXDU/NESBot-Tool-Assisted-Speedrun-On-Real-Hardware:
Xistic kirjoittaa "vuosia työkalu avustaa speedruns oli puhtaasti teoreettinen ja alalla emulaattorit. Ei enää! Käyttäminen Arduino Duemilanove mikro ajaa todellinen Nintendolle, pjgat09 toistaa nauhoitetun panos voittamaan Super Mario Bros ennätysajassa. Valinta mahdollisia pelejä on rajoitettu: "Jos peli perustuu tahansa alustamatonta muisti sattumanvaraisuuden, tai jos se perustuu voimakkaasti konsolin ajoitus, se ei välttämättä toimi. Jos Super Mario Bros kuitenkin, niin kauan kuin nappia painaa pelin alussa takaisin oikeaan aikaan, filmi toistaa oikein. " Tekijä sisältää täydelliset ohjeet siitä, miten to setup laitteeseen. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


IBM ja Samsung ilmoittaa patentti rajat lisenssisopimus, me rukoilemme z196-pohjainen Galaxy Tab

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/12/ibm-and-samsung-announce-patent-cross-license-agreement-we-pray/:
Likaiset yksityiskohdat ovat harvassa välimailla, mutta IBM ja Samsung ovat juuri liittyneet jopa julistaa patentti rajat lisenssisopimus, joka voisi olla merkittävä vaikutus maailman me kiusata kanssa. Mukaan (tosin lyhyt) vapauttaa upotettu tauon jälkeen, nämä kaksi lisenssi niiden patenttisalkun toisilleen, mutta katsoo, että tietyin ehdoin säilytetään salassa nyt, se on meille kuvitella millaista taikaa johtaa sopimuksesta. Tietenkin patenttisalkun kullekin näistä yrityksistä on häkellyttävän suuri - kattavat kaiken matkaviestintätekniikoille puolijohteet, ja lähes kaikkea siltä väliltä. Olemme kertoneet, että kauppa mahdollistaa kunkin yrityksen "innovoida ja toimia vapaasti", ja käyttää toistensa patentteja pysyä nopean laajenemisen tekniikkaa. Onko 5.2GHz z196 perustuva Galaxy on vain kuukauden päässä? Poika voi unelmoida, ei hän?

[Kiitos, Peter]

Jatkaa lukeneisuus IBM ja Samsung ilmoittaa patentti rajat lisenssisopimus, me rukoilemme z196-pohjainen Galaxy Tab

IBM ja Samsung ilmoittaa patentti rajat lisenssisopimus, me rukoilemme z196 perustuva Galaxy Tab perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 helmikuu 2011 17:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Hot Hardware | | Lähetä | Kommentit

HTC Thunderbolt yksinomaan osumia Best Buy 250 dollaria on käynnistää juurtunut prototyyppi tarjoaa toivoa täynnä avata

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/12/htc-thunderbolt-exclusively-hits-best-buy-for-250-at-launch-ro/:
Vaikka kovat tosiseikat HTC Thunderbolt n saatavuus oli vaikea saada, ristiriitaisia huhuja lensi nopeasti ja voimakkaasti - nyt, Best Buy mainos näyttää selvästi lähes kaiken ylös. Kuten olimme alunperin kuullut , 4,3-tuumainen LTE älypuhelin käynnistää 250 dollaria on kahden vuoden sopimus - tai lompakko-murskaus 750 dollaria ilman - mutta tärkeimmät ainesosat täällä kolme sanaa huipulla. Thunderbolt on ilmeisesti "kansallinen vähittäismyynnin yksinoikeus" Best Buy, jossa kerrotaan, miten laite voidaan samanaikaisesti kohdata Verizon viiveitä ja vielä osakseen Ystävänpäivä lasku on iso laatikko tallentaa. Saat myös huomata, että mainos mainitsee Skype video ja 4G hotspot toimintoja, joten olisimme yllättynyt, jos puhelin tuli ilman , mutta se on myös mahdollista, että koko pakki ja Kaboodle on viivästynyt vastaamaan - Droid-Life sanoo Tämä mainos on peräisin 20 helmikuu pyöreä, joten emme ehkä näe mitään saakka.

Mikäli tarvitaan lisää syytä olla innoissaan Thunderbolt, kehittäjät AndIRC on joitakin aiheeseen liittyviä uutisia - he ovat jo juurtuneet prototyyppi (joka sattuu ovat tuttuja koodinimi Mecha ) ja uskovat samalla tekniikalla on työtä vähittäiskaupan laitteita. Eikö olisi mukavaa saada pääkäyttäjän ensimmäisenä päivänä ... kun tämä on?

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

HTC Thunderbolt yksinomaan osumia Best Buy 250 dollaria on käynnistää juurtunut prototyyppi tarjoaa toivoa täynnä avata perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 helmikuu 2011 16:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink AliWaqas | lähde Droid-Life , XDA-kehittäjät | Lähetä | Kommentit

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.

V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.

Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.

Lisää | Viewsonic

DailyMotion Nyt Streaming Live Uutiset

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0Lz_dS33YnM/DailyMotion-Now-Streaming-Live-News:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Beet.TV kertoo, että DailyMotion on alkanut streaming live uutisia Al Jazeera, BBC, ja Ranskassa 24 mm. He kirjoittavat," Pariisilainen Dailymotion, maailman toiseksi suurin online video sivusto on integroitu Lontoo- pohjainen live uutisportaalin Livestation tarjota useita streaming tv-uutiset verkkoihin Al Jezeera, Bloomberg, BBC, Ranska 24 ja lähteiden muiden kansojen samoin kuin oganizations myös YK ja NASA. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Lähetä Kinect Ele tunnustaminen tietoa infrapunavalon

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LtS8QXioPz8/Send-Kinect-Gesture-Recognition-Data-Over-Infrared:
Anonyymi lukija kirjoittaa tähän pätkä Kinect Hacks: "Mahdollisuus lähettää gestural kerättyä omasta Kinect toiseen laitteeseen tietokoneella IR on uskomaton. Voit lähettää ele tunnustaa tietojasi laite, joka käyttää IR-signaalit, kuten kuten television, vastaanotin, kaapeli laatikko tai X10 muuttajat. Kaikki tämä lukee IR-signaalit voidaan nyt hallita pelkästään eleillä ohjata laitteita. aivan uskomaton. kehittäjä kirjoitti mukautettua koodia, joka toimii hänen Kinect anturi kytketty hänen Mac Mini. koodi on integroitu OpenNI joka tunnistaa käyttäjän luuranko ja on erityisiä eleitä esiohjelmoitu valvoa hänen tv jotta sammuttaa sen ja yhdessä äänenvoimakkuuden hänen digitaalinen vastaanotin. Muita eleet ovat kyky muuttaa seuraavaan kanavan ja edellisen kanavan. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Nokia N syrjäytymisen MeeGo tuli yllätyksenä Intel

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/12/nokias-marginalization-of-meego-came-as-a-surprise-to-intel/:
Eilinen ilmoitus , jonka Nokia että se siirtyminen Windows Phone 7 ensisijaisena älypuhelinalusta on jo ollut ja tulee jatkossakin olemaan, suuri seurauksia ja paljon osapuolten kuin suomalainen yritys ja sen uudet parhaat alkuunsa Microsoft. Yksi suurimmista vaikutuksista, jotka käsittelevät oli Nokia nyt enää pitää MeeGo - avoimen lähdekoodin käyttöjärjestelmä oli mukana kehittämässä Intel - alkion prioriteetti, luokittelu sen "oppimisen hanke." Ei palkintoja vierasta Intelin läheskään tyytyväinen siitä, mutta olette myös arvata Nokia säilytetään Chipzilla epäselvää sen uuteen suuntaan, kunnes päivä se ilmoitti maailmalle? Tämä on sana TechCrunch: n hyvät lähteet, jotka myös sanoa, että Nokia omistettu vain kolmen miehen ulkoinen joukkue kehittämiseen UI mukautukset MeeGo. Ei aivan hugest investointi maailmassa, me halua sanoa, ja kun ajatellaan Nokia ja Microsoft ovat jo käsite laitteita laadittu, sinulla ajatella aikoo luopua MeeGo niin vilpittömän lippulaiva strategia oli havaittavissa Espoossa pitkään ennen tätä tapahtumaa. Se olisi todennäköisesti ollut mukava kertoa Intel kuitenkin vain olla tyylikäs. Hit lähde linkkiä tarkemmin, kuten vahvistus, että Nokia n N9-00, sen ensimmäinen suunniteltu MeeGo laite oli purkitettu - ilmeisesti johtuu toimijoiden esittämiä valituksia hallinnon sen sarana.

Nokia N syrjäytymisen MeeGo tuli yllätyksenä Intel perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 helmikuu 2011 15:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde TechCrunch | Lähetä | Kommentit

Summa Maailman Tiedot: 250 miljardiin gigatavuun

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/V0VnV6La1DI/The-Sum-Total-of-the-Worlds-Knowledge-250-Exabytes:
arkenian kirjoittaa "BBC raportoi artikkelin Science noin tiedemiehet ovat laskeneet, että summa maailman tallennetut tiedot 250 miljardiin gigatavuun. Ehkä enemmän mielenkiintoisesti, kokonaismäärä välitettyjä on 2 zetabytes (1000 miljardiin gigatavuun) vuosittain. Teoriassa tämä tarkoittaa, että summa maailman tieto lähetetään 8 kertaa vuodessa, mutta varmaan enimmäkseen siitä, että on vain paljon Idols uusintoja. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Nokia USA presidentti on poissa, korvataan Microsoft eläinlääkäri Chris Weber Elopocalypse jatkuu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/12/nokia-usa-president-is-out-replaced-by-microsoft-vet-chris-webe/:
Conspiracy teoreetikot yhdistää: Nokia n tilalle toinen merkittävä johtoon ja entinen Microsoftin työntekijä. Tässä tapauksessa se pää Nokia koko USA divisioonan, joka on oustered, sillä 15-vuotinen Microsoftin myynti-ja markkinointi veteraani Chris Weber korvaa Nokia Inc. presidentti Mark Louison voimaan välittömästi. Mark on "jatkaa uusia uramahdollisuuksia" ja Weber vie ohjat, kun hieman epäkiitollinen rooli virkistäviä Nokia älypuhelimiin tuotemerkki Yhdysvalloissa. Silti me kuvittelemme hän on paljon apua, kun hän työskentelee erittäin tiiviisti hänen alma mater on tulevina kuukausina ja malleja käytännössä myydä itse. PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Nokia USA presidentti on poissa, korvataan Microsoft eläinlääkäri Chris Weber Elopocalypse jatkuu

Nokia USA presidentti on poissa, korvataan Microsoft eläinlääkäri Chris Weber Elopocalypse jatkuu alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 helmikuu 2011 14:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Engadget Podcast, elävät neljätoista EST!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/12/the-engadget-podcast-live-at-2pm-est/:
Huh, mikä viikko! Emme ole varmoja me muistamme sanat riitä pystyä kuvaamaan tapahtumia viime päivinä, mutta me teemme parhaamme. Otamme show menossa viivytyksettä neljätoista EST tänään. Hei, missä muualla aiot olla lauantai-iltapäivänä? Ulkopuolella? Onnea sen kanssa.

PS Ja älä unohda, että ustream on Android ja iPhone asiakkaita myös, jos olet pois ja noin, ja ei voi liittyä annetun Flash-pohjainen hauskaa alla.

Jatka käsittelyssä Engadget Podcast, elävät neljätoista EST!

Engadget Podcast, elävät neljätoista EST! perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 helmikuu 2011 13:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Microsoft tarjoaa H.264 Plug-in Google Chrome

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-q0fZXopGc4/Microsoft-Offers-H264-Plug-in-For-Google-Chrome:
Ilmeisesti Firefox oli vasta alkua: Siannahasta-Tuomari kirjoittaa "Microsoft on julkaissut Windows Media Player HTML5 laajennus Chrome jotta H.264-koodattua videota HTML5 käyttämällä sisäänrakennettuja ominaisuuksia saatavana Windows 7. Kuten ehkä muistatte vähemmän kuin kaksi kuukautta sitten Microsoft julkaisi HTML5 laajentaminen Windows Media Player Firefox-laajennus samaan päämäärään. Vaikka Firefox ja Chrome ovat isoja kilpailijoita Microsoftin oma Internet Explorer-ohjelmiston jättiläinen on päättänyt Windows 7 käyttäjien tulisi pystyä toistamaan H.264-videota, vaikka he eivät käytä IE9. Tässä nykytilaa HTML5 video: Microsoft ja Apple ovat vedonlyönti H.264, kun taas Firefox, Chrome ja Opera ovat tonkia WebM. Google oli todella hyväksi sekä H.264 ja WebM asti aiemmin tässä kuussa, kun haku jättiläinen päätti pudottaa H.264-tuki kokonaan, vaikka entinen on laajalti käytetty ja tämä ei ole. Yhtiö myös ilmoitti, että se vapauttaa WebM lisäosia Internet Explorer 9 ja Safari. Vaikka IE9 tukee H.264, lukuun ottamatta kaikkia muita koodekkeja, Microsoft tekee poikkeuksen WebM, niin kauan kuin käyttäjä asentaa vastaava koodekki, ja auttaa Google varmistaa plug-in toimii oikein . "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


HP Veer osoittaa sen suloinen kasvot FCC

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/12/hp-veer-shows-its-cute-little-face-in-fcc/:
Se ei ole aivan täydellinen julkistaminen - et saa nähdä käyttäjän käsikirja, esimerkiksi, tai ne hiekkainen FCC lab ulkoista kuvaa, että me aina rakkaus - mutta uuden laitteen ohi Palm kautta FBI järjestelmiin aiemmin 24 tuntia on melko selvästi Veer päätellen mainintoja Liukumekanismi puuttuminen CDMA, ja se, että tiedämme Veer on seuraava webOS puhelimen saapuvan markkinoille. Nyt tässä on, jos se saa hieman mielenkiintoinen: tämä hakemus on ehdottomasti tehnyt Palm, ei HP, joka johtaa sinut miettimään, miten pitkälle prosessiin yhtiö sai sen seuraavan sukupolven puhelimia ennen HP päätti tehokkaasti tappaa Palm tuotemerkki kokonaan. Jos mietit, arkistointi viittaa sisäisen mallin numero on P160UNA, osoittaa malli P160 Pohjois-Amerikan UMTS kokoonpano (pöytäkirjaan, Pohjois-Amerikan auki Pre 2 on P102UNA ). Jos olet koskaan nähnyt P160EWW järjestelmään, että olisin todennäköisesti sitä, että CDMA Veer olivat toimii - mutta vakavasti, emme saa toiveitamme ylös.

HP Veer osoittaa sen suloinen kasvot FCC perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 helmikuu 2011 13:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Miten suuri elokuva Studios Käsittele YouTube Käyttäjät

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZzJI3HRjDXU/How-Major-Film-Studios-Manipulate-YouTube-Users:
Anonyymi lukija kirjoittaa "vuosi ennen suuria elokuvayhtiöt tarjosivat mahdollisuuden YouTube on" estää, ansaita rahaa tai seurata "ladannut tekijänoikeuden alaista materiaalia, studiot kuten Disney oli jo käyttöönotto PR yrityksiä luomaan vääriä YouTuben käyttäjät - täydellinen aidosti" trendikäs "semi-lukutaito käyttäjien profiileja, tileille, jotka näyttivät perustaa nuorten ja" hermostunut "teini-ikäiset. Nämä faux" käyttäjät "pystyivät post teräväpiirto videoita tekijänoikeuden elokuvia ilman seuraamuksia tai vaikeuttaa YouTube Content ID algoritmit ja niiden virkaa, tarkoituksella täynnä piratismiin liittyviä hakusanoja ja ajoitetaan (jopa päivässä, yhdessä tapauksessa) samaan aikaan liittyviä DVD ja Blu-ray julkaisut, joskus kertyy puolitoista miljoonaa osumaa tai enemmän, kun taas sekä aito YouTube lähettäjille vähentynyt sivuston sisällön tunnus palomuuri. Tässä artikkelissa tarkastellaan sitä, miten suuret studiot ovat reagoineet YouTube neljän viime vuoden aikana, ja myös tutkitaan perusteellisesti kolme tällaista esimerkkiä näennäinen "astroturfing" johon teatteri tai levyn päästöjen Toy Story 2, Speed Racer ja Spider-Man 3. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Olemme live Mobile World Congress 2011!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/12/were-live-at-mobile-world-congress-2011/:
Que parles Català? Que parles älypuhelinta? Entinen kysymys meidän aiheuttavat itse paikan päällä, putosi hurjilla käsimerkkejä, kun he pyytävät suuntiin. Viimeiseen kysymykseen, niin ... valmis tai ei, aiomme peittävät alleen teidän verkkokalvon reseptorit kaikki Mobile News, joka sopii tulostaa, lähettää, ladata ja osoite leimattu kirjekuori toimitetaan ratsain. Engadget miehistö on koskettanut alas upea Barcelona, Espanja, ja valmistautuu viikon kattaa Mobile World Congress, joka alkaa huomenna Trifecta iltapäivälehtien tapahtumia tykkää Sony Ericsson , Samsung ja Nokia . Pysy kuulolla " MWC2011 "tag kaikille kattavuus on, tai vain pitää sen lukittuna Engadget - luota meihin, et voi jättää sitä käyttämättä.

Olemme live Mobile World Congress 2011! perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 helmikuu 2011 11:58:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Tech-Unfriendly Kahvilat Say No sytyttää sallittuja

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/96VBBCXMV58/Tech-Unfriendly-Cafes-Say-No-Kindles-Allowed:
theodp kirjoittaa "Silläkin uhalla, että vetämällä--Groupon, minulla on unelma, että jonain päivänä lapseni ei arvostella heidän e-lukijat, mutta sisällön luonnetta. NY Timesin Virginia Heffernan valittaa, että monet indie New York City kahvilat nyt vahvasti rajoittaa tai kieltää kokonaan, käyttö sytyttää, nurkkia ja iPads. Ilmeisesti hän sanoo, liian monet kahvilat ovat jo saaneet tunnelma romuttui, kun kiertävä sana prosessoreita tietokoneet kääntää taulukot toimistotilaa. Full- mekko tietokoneet ovat yksi asia, sanoo Heffernan, mutta laitteiden kieltämisestä koko kirjojen menee liian pitkälle, ja se on vastenmielistä luonnetta ja historiaa kahviloita. sijaan Starbucks tarjoaa ilmaisen, yhdellä klikkauksella, rajoittamaton langattoman palvelun niiden suojelijoita, mikä on Heffernan silmissä "virheellinen franchising, joka on reilusti etua." "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Samsung Galaxy S II ja 10,1-tuumainen Galaxy Tab II vahvistettu MWC, 4-tuumainen 3D-näyttö, LTE-pohjaisen pilvi peli tulossa myöhemmin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/12/samsung-galaxy-s-ii-and-10-1-inch-galaxy-tab-ii-confirmed-for-mw/:
Okei, olemme juuri noudattaen silmät joitakin sisäisiä Samsung asiakirjat ja voi tuoda sinulle viralliset nimet ja speksit seuraajien Galaxy S Galaxy-välilehti. Ensinnäkin Galaxy S II tout 4,3 tuuman Super AMOLED Plus-näyttö, 1GHz kaksiytiminen Orion / Exynos prosessori, NFC Bluetooth 3.0 ja 24 Mbps HSPA +-yhteydet. Kaikki nämä tilastot olivat vuotaneet aiemmin tänä aamuna, samoin kuva yllä, ja olemme jälleen nähneet 8.49mm paksuus tälle laitteelle, mutta nyt sitä mieltä, että mittaus on sen ohuimmasta kohdasta - on todennäköistä, että S II se lihottaa jopa 9,9, todennäköisimmin mahtuu kamera moduuli, yksi viimeisistä jäljellä olevien osien älypuhelimen rakentamiseen, jotka vaativat lisää ympärys (NFC on toinen). Nämä tiedot ovat vahvistaneet, mutta me myös huomannut luettelo varastointikapasiteetti on 16GB / 32GB / 64GB, joita emme voi liittää tiettyyn laitteeseen.

Mitä Galaxy Tab II, se on todellakin 10,1-tuumainen Honeycomb tabletti olemme kuulleet niin paljon, lisänä se on Google Kokemus Device. Tämän pitäisi merkitä mitään Samsung peräisin iho räätälöinnit huipulla kuvan Android 3,0 UI - mitä odotamme nähdä Motorola Xoom . Myös vastaavia Xoom on resoluutio klo 1280 x 800 ja CPU nopeudella, 1 GHz, mutta emme voi määrittää, tuleeko kahden tai yhden tablettiytimestä. Meidän rahat nähdessään Exynos 4210 näkyvät sekä uusi Galaxy laitteita, mutta meidän täytyy odottaa Samsungin paininjalan huomenna selvittää varmasti. Vielä yksi huomio tuonti on silmälasit: näimme 16GB / 32GB / 64GB varastointi listalle, mutta ei voinut olla varma, mitä tuotetta se viittasi - Eikö olisi ihanaa, jos Galaxy S II oli ensimmäinen älypuhelin ohittaa 60GB este?

Lopuksi tarkastellaan kohti tulevaisuutta, Samsung on ilmeisesti työskentelee 4 tuuman WVGA-näyttö, 3D-ominaisuuksia - oletettavasti autostereoscopic kuten LG: n Optimus 3D - ja kiehtova "Motion UI valvonnan järjestelmä. Jälkimmäisessä avulla voit pannulla sisään Google Maps ja Streetview vain liikkeestä puhelimen sekä suurentaa ja pienentää sivujen kallistamalla luuri ylös ja alas (hyrrää varten tarvitaan molempia tehtäviä). Samsung on myös suuria suunnitelmia LTE, jossa keskitytään pumppaaminen mitä saat yli 4G yhteyden läheiseen teräväpiirtotelevisiossa kaksoismerkintää tekniikkaa. Kaksi hakemusta saimme näkyville olivat henkilökohtaiset lähetykset, missä Sammy luuri toimisi erittäin hienostunut Internet TV-vastaanotin, ja pilvi-pohjainen peli. Tässä toivoen opimme lisää näistä tulevaisuuden Ventures huomenna.

Samsung Galaxy S II ja 10,1-tuumainen Galaxy Tab II vahvistettu MWC, 4-tuumainen 3D-näyttö, LTE-pohjaisen pilvi peli tulossa myöhemmin alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 helmikuu 2011 11:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Sony paljastaa hinnat ja koot "Google TV?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Näyttää siltä, että joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkoista ja halua pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistaina 12. lokakuuta, tai oikeastaan on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joita emme tiedä onko se todellinen) on mahdollista kokoa, jossa Google-TV, mutta myös nimiä on ilmestynyt, joka olisi nimeltään kyseisiin malleihin.

Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1 (arvasit) ja 46 tuumaa. Ja vielä, myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.

Utelias yksityiskohta: jos tämä on totta, halvin Google TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä niiden luettelo.