lørdag den 12. februar 2011

Samsung hurmata saa vuotaa EB01 Android 2,2 rakentaa, sinun jos haluat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/12/samsung-fascinate-gets-leaked-eb01-android-2-2-build-yours-if-y/:
Niin paljon Verizon on operaattorin valinta , kun on kyse nopeutetun Android päivityksiä, eh? Ne, jotka valittiin Big Red niiden Galaxy S on odotti Froyo rakentaa, mikä tuntuu ikuisuudelta, jossa veljemme pohjoisessa jo nauttia saalista - asioita, kuten Flash-tuki ja integroitu mobiili hotspot. Tietenkin, Samsung kerran luvannut , että kaikki Galaxy S puhelimet (joo, myös kiehtovat ) saisi Android 2,2 jossain vaiheessa, ja samalla virallinen julkaisu on silti välttänyt meitä, näyttää siltä, päivä on piirustus yhä lähempänä. Sakko folks haltuunsa Android Keski yksinkertaisesti voinut enää odottaa, ja he ottaneet itselleen pukeutua TouchWiz-infuusio EB01 rakentaa kaikille nauttia. Luonnollisesti sinun täytyy tehdä melkoisesti hakkerointi saada tämän vauhtiin ilman kenenkään lupaa, mutta kaikki yksityiskohdat olet himo odottavat sinua siellä lähde. Edelleen epävarma, jos se kannattaa ajaa? Pään ohi tauon nopeasti videon.

Jatka käsittelyssä Samsung hurmata saa vuotaa EB01 Android 2,2 rakentaa, sinun jos haluat

Samsung hurmata saa vuotaa EB01 Android 2,2 rakentaa, sinun jos haluat sen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 helmikuu 2011 08:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Android Central (1) , (2) , (3) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar