lørdag den 12. februar 2011

HTC Thunderbolt yksinomaan osumia Best Buy 250 dollaria on käynnistää juurtunut prototyyppi tarjoaa toivoa täynnä avata

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/12/htc-thunderbolt-exclusively-hits-best-buy-for-250-at-launch-ro/:
Vaikka kovat tosiseikat HTC Thunderbolt n saatavuus oli vaikea saada, ristiriitaisia huhuja lensi nopeasti ja voimakkaasti - nyt, Best Buy mainos näyttää selvästi lähes kaiken ylös. Kuten olimme alunperin kuullut , 4,3-tuumainen LTE älypuhelin käynnistää 250 dollaria on kahden vuoden sopimus - tai lompakko-murskaus 750 dollaria ilman - mutta tärkeimmät ainesosat täällä kolme sanaa huipulla. Thunderbolt on ilmeisesti "kansallinen vähittäismyynnin yksinoikeus" Best Buy, jossa kerrotaan, miten laite voidaan samanaikaisesti kohdata Verizon viiveitä ja vielä osakseen Ystävänpäivä lasku on iso laatikko tallentaa. Saat myös huomata, että mainos mainitsee Skype video ja 4G hotspot toimintoja, joten olisimme yllättynyt, jos puhelin tuli ilman , mutta se on myös mahdollista, että koko pakki ja Kaboodle on viivästynyt vastaamaan - Droid-Life sanoo Tämä mainos on peräisin 20 helmikuu pyöreä, joten emme ehkä näe mitään saakka.

Mikäli tarvitaan lisää syytä olla innoissaan Thunderbolt, kehittäjät AndIRC on joitakin aiheeseen liittyviä uutisia - he ovat jo juurtuneet prototyyppi (joka sattuu ovat tuttuja koodinimi Mecha ) ja uskovat samalla tekniikalla on työtä vähittäiskaupan laitteita. Eikö olisi mukavaa saada pääkäyttäjän ensimmäisenä päivänä ... kun tämä on?

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

HTC Thunderbolt yksinomaan osumia Best Buy 250 dollaria on käynnistää juurtunut prototyyppi tarjoaa toivoa täynnä avata perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 helmikuu 2011 16:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink AliWaqas | lähde Droid-Life , XDA-kehittäjät | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar