lørdag den 12. februar 2011

IBM ja Samsung ilmoittaa patentti rajat lisenssisopimus, me rukoilemme z196-pohjainen Galaxy Tab

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/12/ibm-and-samsung-announce-patent-cross-license-agreement-we-pray/:
Likaiset yksityiskohdat ovat harvassa välimailla, mutta IBM ja Samsung ovat juuri liittyneet jopa julistaa patentti rajat lisenssisopimus, joka voisi olla merkittävä vaikutus maailman me kiusata kanssa. Mukaan (tosin lyhyt) vapauttaa upotettu tauon jälkeen, nämä kaksi lisenssi niiden patenttisalkun toisilleen, mutta katsoo, että tietyin ehdoin säilytetään salassa nyt, se on meille kuvitella millaista taikaa johtaa sopimuksesta. Tietenkin patenttisalkun kullekin näistä yrityksistä on häkellyttävän suuri - kattavat kaiken matkaviestintätekniikoille puolijohteet, ja lähes kaikkea siltä väliltä. Olemme kertoneet, että kauppa mahdollistaa kunkin yrityksen "innovoida ja toimia vapaasti", ja käyttää toistensa patentteja pysyä nopean laajenemisen tekniikkaa. Onko 5.2GHz z196 perustuva Galaxy on vain kuukauden päässä? Poika voi unelmoida, ei hän?

[Kiitos, Peter]

Jatkaa lukeneisuus IBM ja Samsung ilmoittaa patentti rajat lisenssisopimus, me rukoilemme z196-pohjainen Galaxy Tab

IBM ja Samsung ilmoittaa patentti rajat lisenssisopimus, me rukoilemme z196 perustuva Galaxy Tab perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 helmikuu 2011 17:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Hot Hardware | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar