lørdag den 12. februar 2011

Johnny Chung Lee tekee DIY telepresence bot ulos iRobot luominen ja netbook

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/11/johnny-chung-lee-makes-diy-telepresence-bot-out-of-an-irobot-cre/:
Useimmat meistä eivät ole 15.000 dollaria ja pudota Anybot , vaikka on yksi noin Olisi mukavaa, jos meillä ei huvita jättää talon hakemaan kahvia . Auttaa niitä meistä, joilla nöyrempi tarkoittaa, vanha ystävä Johnny Chung Lee (ja Wiimote hakkerointi ja Kinect Dev Team fame) on käytetty hänen ihmeellinen DIY kykyjä luoda video chat robotin suhteellisen vaivaiset 500 dollaria. Käyttämällä iRobot Luo (250 dollaria), netbook Skype (250 dollaria), kytke kaksi, ja jotkut valvomo-ohjelmistoja, hän kirjoitti itse, herra Lee rakensi digitaalisen korvike halvalla. Johnny ei ole ensimmäinen, joka näin hyödyntää iRobot n hakkerointi alusta , mutta hän lisäsi kantaa päälle robotti saada tietokoneen lähemmäs ihmisen korkeus liitteenä kalansilmä objektiivin web paremmin etäkatseluun ja jopa teki Joissakin uudelleen johdotus jotta netbook veloittaa kautta Luo tukiaseman. Koodi ja miten-ohjeet ovat jopa hänen blogin, joten osuma lähde linkkiä, jos et tunne jopa tehdä se itse. Tuntuu Johnny Lee laskemisesta, että Google 20 prosenttia aika hyvään käyttöön toistaiseksi - pitää 'em tulossa. Tarkista video tästä uusin luomus tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Johnny Chung Lee tekee DIY telepresence bot ulos iRobot luominen ja netbook

Johnny Chung Lee tekee DIY telepresence bot ulos iRobot luominen ja netbook perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 helmikuu 2011 23:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Hack a Day | lähde Procrastineering | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar