lørdag den 12. februar 2011

VTech n InnoPad tuo tabletteja nuorille, tulvat sienimäiset aivot tuntevat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/12/vtechs-innopad-brings-tablets-to-youngsters-floods-their-spong/:
Etsitkö selvä merkki siitä, että tabletit ovat ampuneet oikeus ohi valtavirran osaksi ylitarjontaa? Korjaa keskittyä muutama pikseli ylös, ja voit tuijottaa sitä. VTech on juuri ajanut ulos sen InnoPad, oppiminen tabletti kehitetty erityisesti vuotiaille lapsille 4-104 (tai 9, jos olet huolestunut "faktat") . Kehua 5-tuumainen kalkinpoistotarpeen, kallistus-anturi pelaamiseen säätö, mikrofonin ja rajapinnat USB, SD-kortti ja kuulokeliitäntä, se on oikeastaan enemmän kuin MID kuin mitään muuta. Tietenkin, "poika-kova" kotelo tekee paljon bulkier kuin useimmat, mutta ainakin se on suunniteltu ottamaan köniinsä (ja pitää tikittää). Toisin kuin perinteisten tablettien, tämä on ensisijaisesti oppimisen patruunoita, mutta on tukea digitaaliset lataukset niille, jotka mieluummin synkronoida sen kanssa heidän Mac-tai PC ja siirtää asioita muistikortille. Sinulla surmasi vaihtoehtoja, kun se tulee ohjelmisto, ja kun lapsesi tehnyt oppimista päivän InnoPad voi kaksinkertaistaa kuten MP3-soitin, videosoitin ja datebook. Se tulee laiva lasku on 79,99 dollaria, ja kunkin osaston hinnoiteltu 24,99 dollaria. Jotain kertoo tämä juttu sai "iPad tappaja" kirjallinen kaikki yli sen. Lasten Doodle fontin, mutta hei ...

Jatka käsittelyssä VTech n InnoPad tuo tabletteja nuorille, tulvat sienimäiset aivot tuntevat

VTech n InnoPad tuo tabletteja nuorille, tulvat sienimäiset aivot tuntevat perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 helmikuu 2011 01:55:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde VTech | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar