mandag den 3. oktober 2011

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelimen 170 euroa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme joitakin kohokohtia Suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa Nokia C5-03 Nokia isoveli C5 mobiili-ja esittelemme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaali kevyt (painaa vain 90 grammaa), joka täydentää sen edeltäjä, joissa on kosketusnäyttö ja joitakin muita caracterísitcas jotka tekevät hänestä erittäin täydellinen älypuhelin markkinahintaan tarjotaan, 170 euroa.



Paitsi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video, radio ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 on 40 megatavua sisäistä, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortin, mutta siihen kuuluu vakio 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka oli tiedossa vasta nyt Symbian S60. Laitteen valikossa hyvä kokoelma kuvakkeita, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voit ostaa musiikkia tai mobiilisovelluksia Nokia. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näytön kaikkien Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokia C5-03 kun me keskustelimme saat 170 euroa.


Nine Circles IT Hell

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Kx5rW6m9Su8/The-Nine-Circles-of-IT-Hell:

snydeq kirjoittaa "Dan Tynan vie meidät kiertueen yhdeksän piirin IT helvetin paikka" ei toisin kuin alamaailman kuvattu Dante hänen Jumalainen näytelmä. " "Mutta täällä datakeskusten, kokoushuoneet ja cubicles, IT versio tästä Inferno ei ole allegoria. Se on hyvin todellinen testi jokaisen IT Pro: n järki ja sielu," Tynan kirjoittaa. IT limbo, jotta Tech himo , sidosryhmien mässäily, ja tech-Pro petollisuuden, IT Inferno ei ole haudattu syvälle maan, se on vain alas sali. "Onneksi, kuten Danten runollinen universumi, on olemassa keinoja paeta yhdeksän piirin IT helvettiin. Mutta IT-ammattilaisten varokaa: Voit joutua kohtaamaan omat paholaiset tehdä se. Shall we laskeutua? "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Britanniasta Saat € 50m Grafeeni Tutkimus Hub

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iPwLUyEFpKU/UK-To-Get-pound50m-Graphene-Research-Hub:

twoheadedboy kirjoittaa "Britannian hallitus on tehnyt suuren sitoutuminen kehittämiseen" ihme materiaali "grafeeni, todennäköisin ehdokas korvaamaan piin Computing pelimerkit tulevaisuudessa. 50 miljoonaa puntaa Grafeeni maailmanlaajuinen tutkimus-ja teknologia Hub oli ilmoittanut liittokansleri Valtiovarainministeri George Osborne. Toivotaan laitos auttaa kaupallistamaan grafeenin. Manchesterin yliopisto, jossa materiaali löydettiin toivotti ilmoituksen ja tulee olemaan yksi mahdollisia paikkoja navan. Juuri nyt, yliopistojen tulee saada valmiiksi hakea niiden mahdollista järjestää grafeenin napa. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Miksi Linux on hyvä low-end älypuhelimiin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ul4v6rCB8ak/Why-Linux-Is-Good-For-Low-End-Smartphones:

jfruhlinger kirjoittaa "Nokia on ilmoittanut, että se oli kehittää Linux distro matala-end älypuhelimiin, pian sen jälkeen hylätä Linux-pohjainen MeeGo käyttöjärjestelmä Windows Phone 7, oli hieman hämmentävä. Mutta se todella tekee hyvää liiketoimintaa merkityksessä älypuhelimen maailmassa. Vaikka WP7 tavoittelee high end, siellä markkinat halvempaa ja vähemmän monimutkaisia ​​puhelimia vielä voittaa tylsä ​​vanha on puhelimet, erityisesti kehittyvissä talouksissa. Ja toisin kuin Symbian ja raskaasti viritetty MeeGo, Linux voidaan nopeasti ja edullisesti toi markkinoille low-end älypuhelin OS. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Tuskin näkyvä Bluetooth kuulokkeet päässä Novero laikullinen klo FCC

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/03/barely-visible-bluetooth-earphones-from-novero-spotted-at-the-fc/:


Kävele että harva välistä rajaa Bluetooth-kuulokkeiden ja helminauha ja sinun lopulta törmännyt nimisen yhtiön Novero. Se on erikoistunut epämääräisesti naurettavaa Bejeweled langaton asioita, mutta sillä on vakavia tuotteita myös - kuten nämä piilotetusti pikku Rockaway kuulokkeet jotka on juuri hyväksynyt FCC. He selviytymään handsfree-puheluista, 5,5 tuntia stereomusiikkia ja 250 tuntia valmiustilassa - plus ne painavat vain 10 grammaa. Täydellinen tahansa NYC cabbie haluavat uhmata sääntöjä klo 50MPH.

Tuskin näkyvä Bluetooth kuulokkeet päässä Novero laikullinen klo FCC alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 lokakuu 2011 12:22:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

BranchOut tuo Facebook-Focused Professional Networking työnhakuun Platform CareerBuilder

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/u408HdXAiTc/:

branchout-picture

BranchOut, ammattimainen sosiaalinen verkosto Facebook, julkistaa kumppanuus perustuu työpaikkoihin ja jatkaa sivuston CareerBuilder auttaa käyttäjiä tuomaan sosiaalinen verkostoituminen osaksi työnhaun kokemus. Taloudellisia ehtoja käsitellä ei julkistettu.


Käynnistettiin heinäkuussa 2010, BranchOut on eräänlainen kuten LinkedIn ja Facebook , koska voit verkostoitua ja löytää työpaikkoja ystävien sosiaalinen verkosto. BranchOut Facebook app voit etsiä yrityksiä ja sitten näkyvät kaikki ystäväsi, jotka joko toimivat siellä tai tietää jonkun, joka ei. Sovellus periaatteessa avaa valtavat määrät ura tietoja oman sosiaalisen kuvaaja maailman suurin sosiaalinen verkosto.


Keskimäärin BranchOut, jota tukee jota Accel, Norwest, patoluukku, ja Redpoint, sanoo verkosto 300 Facebook-kavereita kääntää 30000 ammatillisia yhteyksiä. Recruiters puolestaan ​​käyttää BranchOut edistää työpaikkojen ja lähde lahjakkuuden eri työllisyyden aloilla.


Via kumppanuutta, työnhakijat on CareerBuilder voivat Näytä työpaikat kiinnostavat ja heti nähdä ihmisiä heidän laajeni verkon kautta BranchOut hakemusta, jotka he voisivat ottaa yhteyttä mahdolliseen pyyntöön tai neuvoja saada haastattelussa.


Yritykset sanovat, että integrointi BranchOut n Facebook-keskittynyt teknologia sopii täydellisesti työnhakijoille. Mukaan 2011 CareerBuilder tutkimuksessa Yhdysvalloissa, 40 prosenttia työntekijöistä, jotka etsivät työpaikkaa kertoi tutkimusta yrityksiä, jotka kiinnostavat heitä Facebookissa ennen kuin se soveltaa asema, ja yksi-in-viisi (21 prosenttia) käyttää Facebook yhteyttä ystävälleen työmahdollisuuksia.


Ja muiden perinteisten online työpaikkojen alustat ovat ehdottomasti kiinni tästä sosiaalinen kehitys, kun se tulee verkostoitumista ja työnhakuun. Fellow työnhaun portaali Monster äskettäin hiljattain BranchOut-klooni nimeltä BeKnown. Kysymys on, kun LinkedIn lopulta integroida Facebook osaksi ammatillista sosiaalista verkostoa.





T-Mobile ja Walmart tarjoavat 4G ilman pitkäaikaisen sopimuksen, välttää kipua avioeron

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/03/t-mobile-and-walmart-offer-4g-with-no-long-term-contract-avoidi/:


Tree-Mobil ... Anteeksi, T-Mobile ja Walmart tarjoavat jopa yksinoikeudella "Ei Vuosisopimushinta" käsitellä maksusitoumusmäärärahoina-fobia asiakkaille, jotka haluavat saada 4G tiedot . 30 dollaria kuukaudessa Monthly4G suunnitelma antaa sinulle rajoittamaton mobiilidatan, ja ensimmäinen 5GB tulossa alas läpi Amerikan ns suurin 4G-verkon . Kun ohitat tämän rajan, tietosi sekoittaa alas 2G nopeuksilla. Saat myös rajoittamaton tekstiviestejä ja 100 sisältyvät minuuttia puhetta, mutta olet luultavasti enemmän kiinnostunut aikaa saada tuohon tietoja, vai mitä? Palvelu tulee saataville lokakuun 16. päivä samaan aikaan Walmart turvotusta sen monissa budjettikohdissa T-Mob puhelimia kuuteen, mukaan lukien ensimmäisen pre-paid 4G luurin. Tauon jälkeen meillä on joitakin virallisia etsii sanoja, siististi järjestetty lehdistötiedote.

Jatka lukemista T-Mobile ja Walmart tarjoavat 4G ilman pitkäaikaisen sopimuksen, välttää kipua avioeron


T-Mobile ja Walmart tarjoavat 4G ilman pitkäaikaisen sopimuksen, välttää kipua avioeron alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 lokakuu 2011 10:42:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Walmart | Lähetä | Kommentit

Maailman tehokkain teleskooppi alkaa Search For maailmankaikkeuden syntyä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/C2_yzkvMipc/Worlds-Most-Powerful-Telescope-Begins-Search-For-Origin-of-the-Universe:

MrSeb kirjoittaa "suurimman tähtitieteen asennus maailmassa on nyt toiminnassa. ALMA, tai Atacama Large Millimetri Array, on valtava radiokaukoputki valmistettu 66 12 - ja 7-metrinen lautasantenni antennit sijaitsevat 5000 m merenpinnan yläpuolella, Chilessä. Sen tarkoituksena on etsiä uutta elämää ja uusia sivilisaatioita ja rohkeasti mennä sinne, minne ei teleskooppi on mennyt ennen. Mutta ei, vakavasti: sen tehtävänä on kurkistaa menneisyyteen ja tutkia vanhojen tähtien ja sumuja, peer klo eksoplaneettojen että voisi tukea ihmisen ( tai ulkomaalainen) elämää, ja toivottavasti oppia lisää tähtienvälisen luomisen ja tuhoamisen. Toistaiseksi vain 20 pois 66 antennit ovat paikallaan, mutta kun se on valmis - ensi vuoden lopulla - se on erotuskyky paljon suurempi kuin Hubble mukaan Euroopan avaruusjärjestö observatorio (ESO), joka toimii ALMA. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






HTC Android Backdoor Vuodot Yksityinen käyttäjätiedot

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XSarfa3jaXc/HTC-Android-Backdoor-Leaks-Private-User-Data:

Trailrunner7 kirjoittaa "On vakava tietoturvaongelma erilaisia ​​HTC Android-puhelimissa, joka mahdollistaa minkä tahansa App Internet oikeuksia käyttää valtavasti yksityiset tiedot laitteesta, kuten puheluloki, sähköpostiosoitteet, tekstiviestit, edellistä tunnistettua GPS sijainnin ja enemmän. Ongelma oli kulkeutui päivitys HTC puhelimet, jotka asennetaan työkalu nimeltään HTCLogger joka kerää tiedot. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Tulta Ennakkotilaukset lämpene kuulemma tavoittaa 95000

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/03/kindle-fire-pre-orders-heat-up-reportedly-reach-95-000/:


Tulta ei ulos til marraskuussa, mutta se on jo antaa pois joitakin vahvoja ennakkoon savumerkkejä. Mukaan digitaalisen markkinoinnin yritys eDataSource, Amazon ensimmäinen tablet on tuottanut tarpeeksi buzz poimia vajaat 100000 tilauksia - arvio perustuu otokseen 800000 sähköpostin käyttäjille. Vaikka nämä ruusuinen arvioissa ei kuitenkaan Amazon on vielä pitkä tie kuljettavana ennen kuin se saaliiden kanssa Apple, joka myi 300000 iPads sen debyytti. Mutta emme vierasta, että Palo on 199 dollaria hintalappu luultavasti ei satu sen mahdollisuudet.


Tulta Ennakkotilaukset lämpene kuulemma tavoittaa 95000 alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 lokakuu 2011 11:03:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink T3 | lähde eDataSource | Lähetä | Kommentit

Energy Star 5.3 nyt asiassa jokin chunkier televisiot jätetään ulos kylmään

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/03/energy-star-5-3-now-in-effect-some-chunkier-tvs-left-out-in-the/:

Uudistunut sarja Energy Star- vaatimukset astui voimaan viime viikolla, paljon suureksi harmiksi plus-kokoinen plasmatelevisio kaikkialla. Uudessa eritelmää (versio 5.3), asetetaan laakerin että puhuttua sininen tarra on, keskimäärin noin 40 prosenttia energiatehokkaampi kuin tavalliset mallit, isommat näytöt järjestetään jopa tiukempia vaatimuksia. Uusin iteraatio vaatii myös karsinnat televisiot noudattaa "kovan cap" 108 wattia (koosta riippumatta), pohjimmiltaan HYLKÄÄVÄT tahansa plasmat vähintään 50-tuumaa kooltaan, ja jokin laajempi, kuin LED-taustavalaistu LCD. Keskuudessa näitä aineistoja, jotka pätevät mukaiseen varmentamiseen Versio 4.2 , koko 14 prosenttia kuluttaa yli 108 wattia (useimmiten 2010 mallit), ja vain kolme LED LCD-pohjainen (kuten Samsungin UN65D8000 ). Jotkut vasta esteellinen 2011 malleja, voi kuitenkin kantaa edelleen sininen tarroja, koska Energy Star n siirtymävaihe on edelleen käynnissä. "Jonka tarkoituksena on nähdä tuotteita, jotka täyttävät uusimmat vaatimukset vähittäiskaupan hyllyille kun 5.3 tulee voimaan, EPA pysähtyi sertifiointi televisioon, joka täytti 4.2 vaatimukset (mutta ei 5.3 vaatimukset) alkaen 31 toukokuu 2011," Energy Star tuotepäällikkö Katherine Kaplan kertoi CNET. "Kaikki uudet tuotteet sertifioitu vuodesta 31 toukokuu täyttävät 5.3 vaatimukset. Tuote juuri valmistettuja ja sertifioitiin kesäkuussa oli täytettävä 5.3 vaatimukset on merkittävä." Hit up lähde linkkiä saadaksesi lisätietoja.

Energy Star 5.3 nyt asiassa jokin chunkier televisiot jätetään ulos kylmään alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 lokakuu 2011 11:22:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink CNET | lähde Energy Star | Lähetä | Kommentit

Wiki Editor auttaa löytämään sävyjä Pre-9/11 CIA virheitä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Yx7h4_Ff5dk/Wiki-Editor-Helps-Reveal-Pre-911-CIA-Mistakes:

Nimetön lukija kirjoittaa "Kevin Fenton oli lukemassa oikeusministeriön vuoden 2004 ylitarkastajan raportti pre-9/11 älykkyyttä epäonnistumisia. Osia siitä ei ollut mitään järkeä hänelle, joten hän päätti lisätä kohteessa raportoivat Paul Thompsonin 9 / 11 aikajana on Wiki-tyylinen sivusto historia Commons. Lopulta Fenton työ johti hänet paljastamaan identiteetti CIA johtaja, joka juoksi Bin Ladin yksikkö ennen 9 / 11, kun aineet on tarkoituksella jättänyt tietoa kahdesta 9 / 11 kaappaajien alkaen FBI. Tämä johtaja oli nimeltään Richard Earl Blee ja hän on nyt aiheena dokumentti Ray Nowosielski ja John Duffy, on secrecykills.org, joka vahvisti hänen henkilöllisyytensä käyttäen tekniikoita oikealle ulos 70-luvun elokuva Kaikki Presidentin miehet. Blee yhdessä Cofer Musta ja George Tenetin, ovat löytäneet työtä häiritsevä tarpeeksi vapauttamaan yhteisen julkilausuman kieltämistä joitakin väitteitä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Facebook Lisää haitallista linkkiä Protection

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CSKZNjTLkDo/Facebook-Adds-Malicious-Link-Protection:

wiredmikey kirjoittaa "kuin mikä tahansa tietoturva osasto tietää, sosiaaliset verkostot aiheuttavat merkittävän uhan käyttäjien kautta linjan, kuten he sokeasti klikkaa linkkejä, jotka usein johtavat roskapostia tai muita haittaohjelmia sivustoja, jotka voivat johtaa haittaohjelman tartuntaa. siirry edelleen suojella käyttäjiä maailman suurin sosiaalisen verkostoitumisen sivusto, Facebook on lisätty uusi ominaisuus auttaa käyttäjiä suojautumaan linkit näihin ilkeä sivustoja. Lähtölista tänään, kun Facebook käyttäjä napsauttaa linkkiä se verrataan tietokannan Websense tietokannasta yritetään onko linkki on ilkeä. Mikäli linkki on päättänyt olla riskialtista käyttäjä annetaan valinta jatkaa omalla vastuullaan, palaa edelliseen näyttöön tai saada lisätietoja siitä, miksi se oli merkitty epäilyttäväksi. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Teatteri Professorin <em>Firefly</em> juliste Ilmoitettu uhkailu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cKX86pJfgvo/Theater-Professors-emFireflyem-Poster-Declared-Threatening:

ocean_soul kirjoittaa "Luultavasti koska mitään uhkaavaa oli tapahtumassa ja ne täytyy todistaa niiden hyödyllisyys koulun poliisin University of Wisconsin-Stout päätti Firefly julisteen quote:" Sinä et tunne minua, poika, niin haluan selittää tämän olet kerran: Jos minä ikinä tappaa sinut, sinut hereillä. Sinulta päin minua. Ja voit olla aseistettu, "oli uhka turvallisuudelle kampuksella. Eikö ollutkin quote noin ole tappaa ihmisiä?"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.