mandag den 3. oktober 2011

BranchOut tuo Facebook-Focused Professional Networking työnhakuun Platform CareerBuilder

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/u408HdXAiTc/:

branchout-picture

BranchOut, ammattimainen sosiaalinen verkosto Facebook, julkistaa kumppanuus perustuu työpaikkoihin ja jatkaa sivuston CareerBuilder auttaa käyttäjiä tuomaan sosiaalinen verkostoituminen osaksi työnhaun kokemus. Taloudellisia ehtoja käsitellä ei julkistettu.


Käynnistettiin heinäkuussa 2010, BranchOut on eräänlainen kuten LinkedIn ja Facebook , koska voit verkostoitua ja löytää työpaikkoja ystävien sosiaalinen verkosto. BranchOut Facebook app voit etsiä yrityksiä ja sitten näkyvät kaikki ystäväsi, jotka joko toimivat siellä tai tietää jonkun, joka ei. Sovellus periaatteessa avaa valtavat määrät ura tietoja oman sosiaalisen kuvaaja maailman suurin sosiaalinen verkosto.


Keskimäärin BranchOut, jota tukee jota Accel, Norwest, patoluukku, ja Redpoint, sanoo verkosto 300 Facebook-kavereita kääntää 30000 ammatillisia yhteyksiä. Recruiters puolestaan ​​käyttää BranchOut edistää työpaikkojen ja lähde lahjakkuuden eri työllisyyden aloilla.


Via kumppanuutta, työnhakijat on CareerBuilder voivat Näytä työpaikat kiinnostavat ja heti nähdä ihmisiä heidän laajeni verkon kautta BranchOut hakemusta, jotka he voisivat ottaa yhteyttä mahdolliseen pyyntöön tai neuvoja saada haastattelussa.


Yritykset sanovat, että integrointi BranchOut n Facebook-keskittynyt teknologia sopii täydellisesti työnhakijoille. Mukaan 2011 CareerBuilder tutkimuksessa Yhdysvalloissa, 40 prosenttia työntekijöistä, jotka etsivät työpaikkaa kertoi tutkimusta yrityksiä, jotka kiinnostavat heitä Facebookissa ennen kuin se soveltaa asema, ja yksi-in-viisi (21 prosenttia) käyttää Facebook yhteyttä ystävälleen työmahdollisuuksia.


Ja muiden perinteisten online työpaikkojen alustat ovat ehdottomasti kiinni tästä sosiaalinen kehitys, kun se tulee verkostoitumista ja työnhakuun. Fellow työnhaun portaali Monster äskettäin hiljattain BranchOut-klooni nimeltä BeKnown. Kysymys on, kun LinkedIn lopulta integroida Facebook osaksi ammatillista sosiaalista verkostoa.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar