mandag den 3. oktober 2011

PayPal esteistä Google Wallet: Mass hyväksyminen NFC on vuosien päässä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/wG2TT49oWTE/:

Google Wallet

Kuten olet ehkä lukenut, Google käynnisti virallisesti sen mobiilimaksaminen alusta Google Wallet äskettäin, jonka avulla voit maksaa tuotteita reaalimaailmassa napauttamalla teidän NFC-Android-puhelinta vastaan ​​yhteensopiva kortinlukija. Pian sen jälkeen alkuperäisen ilmoituksen teknologian toukokuussa maksut jättiläinen PayPal kävi hyökkäykseen, arkistointi oikeusjuttu vastaan ​​Google ja kaksi entistä PayPal avainhenkilöt, jotka nyt ovat vastuussa mobiilimaksaminen Googlen. Väitteet "väärinkäyttö liikesalaisuuksia, ja" rikkoo omaisuuden "heitettiin ulos näitä henkilöitä vastaan. On selvää, se on sotkuinen. Vaikka oikeusjuttu itse puhui paljon siitä PayPal näkemystä Google Wallet, eBay-yhtiö ei ole oikeastaan ​​kommentoinut Google Wallet viime kuukausina. Asti.


Me istuimme alas PayPal n viestintäjohtajana, Anuj Nayar, jotka avoimesti antoi minulle yhtiön lausuntoja Google Wallet ja NFC teknologiaa. Tiedämme, että eBay ja PayPal on jokseenkin mielenkiintoinen näkemys NFC-teknologian. Vuonna viime tulos puhelu , eBay toimitusjohtaja John leikillään sanoi kauppiaita katso NFC "Ei kaupankäyntiä." Mutta PayPal on kastettu sen varpaat on NFC-allas, joka tukee Android, joka Nayar selittää kuin "pitää silmällä" teknologia.


Nayar kertoo, että yksi etu hän näkee kanssa PayPal maksut alustan vs. Google Wallet on, että "me emme pyydä ketään tekemään jotain erilaista." Hän viittaa siihen, että voidakseen käyttää NFC juuri nyt, monet kuluttajat joutuisivat muuttamaan puhelimet NFC-Nexus S. "Ei yksinkertaisesti ole, että monet NFC-kännykän sinne ja me emme näe NFC kuin jotain tapahtuu hyvin nopeasti", hän selittää.


Toinen haaste hyväksymistä Google Wallet foorumi ja NFC, sanoo Nayar, yrittää saada kauppiaat muuttamaan käyttäytymistään. Kuten kollegani Greg Kumparak kirjoitti arviointinsa Google Wallet, kauppias hyväksyminen on edelleen vähäistä.


Nayar sanoo, että massa hyväksyminen NFC on vielä ainakin kolme vuotta poissa, mutta silloinkin teknologia ei korvaa mobiilimaksaminen kaikki yhdessä. Tietenkin hän selittää, että PayPal on katsomassa NFC tilaa tarkasti (aloittamalla omat integraatiot), mutta mielessä on, että yhtiö ei ole voimakkaasti investoimalla teknologiaan, koska jotkut näistä esteistä hyväksymistä.


Alueella, jossa PayPal investoi on kokonaisratkaisu myymälöiden kauppiaat integroida PayPal osaksi kassalle kokemus. Myöhemmin tänä vuonna PayPal on liikkuva pois yhden luukun kauppiaita, sekä verkossa että paikallisten yritysten, hallita maksuja asiakkailta. Yksityiskohdat ovat harvassa mutta PayPal sanoo, että uusia ominaisuuksia sisältävät sijaintiin perustuvia tarjouksia, maksujen käytettävissä mistä tahansa laitteesta ja tarjoaa lisää maksuja joustavuutta asiakkaille jälkeen he kassalla.


Ja pian, voit myös pystyä käyttämään PayPal fyysisessä maksut yhdyskäytäviä kaupoissa sekä (jossa normaalisti loppuun luottokortin pyyhkäisemällä prosessi), ja on kyky käyttää reaaliaikaista tallentaa inventaario, saavat myymälässä O


Ingen kommentarer:

Send en kommentar