mandag den 3. oktober 2011

Mango tappaa Microsoftin aina päällä paikannukseen, tekee hyvää kirjeen edustajainhuoneen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/03/mango-kills-microsofts-always-on-location-tracking-makes-good/:


Muista kaikki, että iPhone seuranta menosta jo huhtikuussa? Toki voit tehdä - luultavasti myös muistaa Applen kieltäminen , myöhempi senaatti kuulo , ja loput fiasko n dramaattinen laskeuma . Keskellä meteli, Microsoft astui ulos myöntämään, että sen Windows Phone kerätään myös paikkatiedot, mutta nopeasti lupasi lopeta jo seuraavan seuraavan ajoitetun päivityksen. Mukaan ChevronWP7 työtoveri Rafael Rivera, Windows Phone 7.5 cinches se: Mango "enää lähettää paikkatiedon ennen myönnetään lupa tehdä niin." Redmond aiemmin kertonut Yhdysvaltain edustajainhuoneen että kerätään vain paikkatiedot, jos käyttäjä nimenomaisesti sallittu sovellus lähettää sitä pitkin - vaatimus, joka Rivera debunked viime viikolla huomautti, että vain käynnistää kameran sovellus kiinni ja lähetetään "pin-pisteen tarkan Sijainnin. " Big M väittää, että kerätyt paikkatiedot oli nimetön, ja että se ei olisi pitänyt lähettää lainkaan, ellei käyttäjä salli sen. Joko niin, Microsoftin luku iso paikannukseen virheekseen 2011 tuntuu olevan lähellä, neliöimistä yrityksen kanssa kongressin, sen kehittäjiä, ja toivottavasti sen asiakkaille.

Mango tappaa Microsoftin aina päällä paikannukseen, tekee hyvää kirjeen edustajainhuoneen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 lokakuu 2011 02:06:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink BGR | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar