mandag den 3. oktober 2011

Platform Wars: Will Musiikki harmoniaa tai eripuraisuutta?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/X785DlXLeLo/:

Music Note Bokeh | Flickr - Photo Sharing!

Toimittajan huomautus: Joel Resnicow ( @ resnicow ) on co-perustaja ja toimitusjohtaja Rexly , sosiaalinen musiikki käynnistyksen että L aunched klo Häiritä NYC .


Digitaalisen musiikin Executive äskettäin kertoi minulle: "Norsut ovat yhä vihaisia ​​toisilleen." Nauroin, mutta pian havaittiin, tämä oli enemmän kuin röyhkeä metafora. Hyper-kilpailu tech jättiläisten on ravistelevat digitaalinen elämisen laatua kuluttajien jokaiseen. Ja kohtalon ironiaa, musiikki, usein parjattu liiketoiminnan Piilaaksossa voi asettaa sävy ja valita voittaja (t). Musiikki on yksi keskeisimpiä piirteitä, jotka voidaan määrittää onnistumisen tai epäonnistumisen teknologiayhteisön (kyllä, kuten toimitusjohtaja sosiaalisen musiikin käynnistyksen, olen äärimmäisen puolueellinen tämä uskomus). Alusta sodat ovat Kuumenee nopeasti: Joten miten me tänne? Ja minne menemme?:


Kuluttaja tech jättiläiset saavat kaikki jopa toistensa liiketoimintaan.


Google, Apple, Facebook ja Amazon ovat Juggernautteja jotka perusteellisesti hallitsevat heidän luokkia-haku, laitteisto-, sosiaali-ja kaupankäynti. Mutta kehitys liikkuvaa tietojenkäsittelyä ja kasvun sosiaalisen hämärtyvät linjojen välillä niiden yritysten ja asettamalla ne törmäyskurssille: Ajattele: Tuli vs. iPad, Google + vs. Facebook, Spartan vs. iOS vs. Android, kaikkien App Store vs. kaikkien muiden App Storesta.


Miten markkinat voitti? Se alustoja, tyhmä.


Suurin haaste kaikilla neljällä kasvot, ovatko ne parempia pois kilpailevia, yhteistyötä tai jotkut molempia, riippuen liiketoimintalinja. Mieti tätä: käytän Facebookia MacBook Air käyttää Chrome-selain, Google Maps laajasti minun iPhone, ja (käytetään) kuunnella Amazonin Cloud Player minun (nyt jo edesmennyt) Android. Jättiläiset tarjoaa monia täydentäviä palveluja, jotka tekevät elämästäni helpompaa. Mutta perus yhteentoimivuutta ei ole enää kilpailukykyinen strategia tai pakottavaa arvolupaus käyttäjille.


Kaikki jättiläiset tietävät tämän, joten he ovat rakentamassa tehokkaampia ja tahmea alustoille luoda kestävää etuja. Mutta määritelmä alusta on tulossa sumea, sillä on suhde eri alustoille. Ne ulottuvat nyt työpöydän käyttöjärjestelmissä, mobiili käyttöjärjestelmät, app markkinoilla, ja selaimiin, ja jotkut näistä markkinoista kirjaimellisesti elää toisten. Tämä keskinäinen riippuvuus edellyttää jonkin verran yhteistyötä, mutta ei hillitä kenenkään nälkä kasvua.


Mitkä ovat keskeisiä menestystekijöitä alustoille?


Vuonna Sage sanat Tony Hsieh, kyse on vain "tuottaa onnea."


Jos alusta tekee käyttäjien elämän helpommaksi, luot arvoa ja voittaa. Neljän jättiläisiä, että tarkoittaa tarjota paras toiminnallisuus ja yhteensopivuus ominaisuuksia ja apuohjelmia, että käyttäjät eivät luovu (eli mitä vain Korkeat kustannukset, kuten sähköposti, sosiaalinen media profiilit ja media kokoelmat). Pääsyn rajoittaminen kilpailijan alusta on vaarallista peliä, jossa kaikki jättiläiset pelata jollain tasolla. Ja haaste jokaiselle on, miten optimoida arvon foorumi VIS-suhteessa edut ohjaus vs. haittapuoli puuttuu ominaisuuksia ja palveluja.


Tärkein edessä Battle May Be Music


Vaikka kuluttajat voivat tuntea ylikuormitu Tech jättiläiset "kilpailu niiden digitaalisia Mindshare-En todellakaan-mikään yritys voi pystysuoraan integroida koko digitaalisen elämän. Siellä


Ingen kommentarer:

Send en kommentar