fredag den 25. marts 2011

Wham-O: n Frisbee Forever IOS app lupaa muuttaa takapihalle hauskaa ... ikuisesti

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/25/wham-os-frisbee-forever-ios-app-promises-to-change-backyard-fun/:

Jos on olemassa yksi asia iPhone tarpeet - ja me tarkoitamme yksi asia - se on selvästi Frisbee app. Er, Frisbee (R) noin. Ei laillinen Gmail-sovellus. Ei uusi ilmoitusjärjestelmä. Frisbee (R) noin. Kuten tarina menee, Wham-O on sidoksissa kädet Kiloo kehittämiseksi Frisbee Forever iPhone, iPod touch ja iPad, joka on sanonut tarjota innokas IOS pelaajille "ainutlaatuisia haasteita ja esteitä rikas täydellinen 3D-ympäristössä." Millaisia ​​haasteita, sanot? Me kuulemme, että voit heittää erilaisia ​​frisbee malleja eri 100 tasolle rehevä, värikkäitä maailmoja, vaan sitä, että useimmat kaikki muu on varjoon. Kaikki paljastetaan toukokuussa, mutta siihen asti, olimme rohkaista teitä astumaan ulos ja itse heittää frisbeetä. Kuulemme koirat ovat erittäin osaksi noudettaessa niitäkin.

Jatka käsittelyssä Wham-O: n Frisbee Forever IOS app lupaa muuttaa takapihalle hauskaa ... ikuisesti


Wham-O: n Frisbee Forever IOS app lupaa muuttaa takapihalle hauskaa ... ikuisesti perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 maaliskuu 2011 18:34:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Xen 4.1 Hypervisor Julkaisupäivä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7RPg8kcFvjg/Xen-41-Hypervisor-Released:

LarsKurth kirjoittaa "Xen.org avoimen lähdekoodin yhteisön on juuri julkaissut uuden version Xen hypervisor, Xen 4.1. Feature kohokohtia uusi prototyyppi ajoitettu viive herkkiä työtaakka, parempaa tukea erittäin suuriin järjestelmiin (> 255 prosessoria, 1GB/2MB super sivukoot), uusia tietoturvaominaisuuksia, ja monet muut. Kehitystyön aikana kierto Xenin 4,1, Xen yhteisö työskennellyt tiiviisti alkupään Linux että projekteja Xen dom0 tukea ja Xen asiakkaiden tuki on saatavilla muuttamattomina Linux-jakeluissa. julkaisuilmoitus sisältää täydellisen luettelon muutoksista. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Breaking Into Super Collider

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HV8swxZOG78/Breaking-Into-the-Super-Collider:

BuzzSkyline kirjoittaa "ryhmä fyysikoiden meni AWOL päässä American Physical Society-konferenssissa Dallasissa tällä viikolla tutkimaan raunioita lähellä suprajohtavan Super Collider. SSC oli olla maailman suurin ja kunnianhimoisin fysiikan koe. Se olisi ollut suurempi kuin LHC ja ajaa kolminkertainen energiaa. Mutta talousarvio juoksi käsistä ja hanke poistettiin vuonna 1993. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Engadget Show Live! Jon Rubinstein (Live Video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/25/the-engadget-show-live-with-jon-rubinstein-live-video/:


Ihmiset, pitäkää silmät viritetty tähän viestiin - koska klo 7:00 PM ET, Aloitamme Engadget Show elää HP: n Jon Rubinstein, joka yhdistää meitä iltana Frank, silmien avaamisesta ja all-around mahtava keskustelu. Siellä tulee olla häkellyttävä laitteet, hullu kylkiäisiä, ja paljon, paljon muuta! Olemme jopa saanut musiikkia Minusbaby. Virta on saatavilla tauon jälkeen, klikkaa "lue lisää" painiketta voit katsoa!

Jatka käsittelyssä Engadget Show Live! Jon Rubinstein (Live Video)


Engadget Show Live! Jon Rubinstein (Live Video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 maaliskuu 2011 16:30:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Useita ikäviä demises: klassinen arcade peli kuolemaa kootaan tarjouksen kunnianosoitus video

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/25/a-series-of-unfortunate-demises-classic-arcade-game-deaths-comp/:


Mikä tahansa maku vanhan koulun pelaamista, onko sinulla ollut tulevaisuuden rakastava RoboCop tappaja tai luuranko-verityö Golden Axe poppari, siellä on pala nostalgiaa täällä sinua varten. Kaveria BoingBoing on rakkaudella koottu joitakin ikimuistoisimmista kuoleman kohtauksia peleistä entisaikoina osaksi video kunnianosoitus, ja he ovat ystävällisesti jättää nimet kaikkia pelejä esillä. Ei ole Pokémon toimia siellä, mutta silti, voit arvata 'em all?

Jatka käsittelyssä useita ikäviä demises: klassinen arcade peli kuolemaa kootaan tarjouksen kunnianosoitus video


Useita ikäviä demises: klassinen arcade peli kuolemaa kootaan tarjouksen kunnianosoitus video perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 maaliskuu 2011 16:44:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Kotaku | lähde BoingBoing | Lähetä | Kommentit

Yliopisto Illinoisin Goes War-of-the-maailmoissa Opiskelijat

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NF5VkZap0s8/Univ-of-Illinois-Goes-War-of-the-Worlds-On-Students:

theodp kirjoittaa "" outoja olioita joka laskeutui New Jersey ovat tänään edelläkävijä Hyökkäävä armeija Mars. " (Orson Welles, 1938). "Aktiivinen ampuja rakentaa NIMI / risteys. Escape alue jos on turvallista tehdä niin tai suojata / suojattu sijainnin." (Univ. of Illinois, 2011). Varoitusviesti lähetettiin torstaina 87000 sähköposteja ja matkapuhelimien varoitus vastaanottajat paeta "aktiivinen ampujalle yliopistossa Illinois oli virhe, virasto poliisipäällikkö vahvistaa." hälytys lähetetään tänään johtui henkilö tekee virheen, "selitti sähköpostiviestin." sijaan painamalla Save-painiketta päivittääksesi käsikirjoitusta viestin, henkilö painoi lähetä-painiketta. Työskentelemme tarjoajan Illini- Alert-palvelu toteuttaa lisäturvaominaisuudet ohjelmassa estää tällaisen virheen. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Onko iPadisi 2 kokee intermittant WiFi-yhteys asioita?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/25/is-your-ipad-2-experiencing-intermittant-wifi-connection-issues/:


Joitakin asioita, he eivät koskaan muutu. Pojat on poikia, ilmainen ei koskaan todella on ja iPads on WiFi kysymyksiä. Jos sinun muistaa, alkuperäinen Apple pöydältä myös ollut niin huolestuttava ongelmia ylläpitää langatonta yhteyttä, että ihmiset Cupertino todella lupasi korjata asioita ajoissa. Lopulta että laastari oli todellakin kaulitaan, mutta sitten kuulimme, että IOS 4,2 oli työnnetään hieman takia - arvasit oikein - enemmän WiFi kysymyksiä. Nyt iPad 2 on päässyt ulos Adoring yleisön käsiin, olemme alkaneet nähdä yhä cadre asiakkaiden samankaltaisista vatsanväänteet. Meidän talon iPad 2 ei ole osoittanut mitään WiFi-yhteyden kysymyksiä vielä, mutta siellä 10 + page thread yli Applen foorumeilla, jotka ovat meille ihme, jos olemme onnekkaisiin muutama. Oletko huomannut mitään internet koukero uudella iPad? Vai kaikki nämä ihmiset yksinkertaisesti käyttävät maailman pahin reititin? Kerro meille kommentteja alla.



[Kiitos, Brian]

Onko iPadisi 2 kokee intermittant WiFi-yhteys asioita? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 maaliskuu 2011 14:59:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Apple | Lähetä | Kommentit

Internet Lyhenteet Lisätty Oxford Dictionary

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hIMaNcyZgU8/Internet-Abbreviations-Added-To-Oxford-Dictionary:

f1vlad kirjoittaa "Philologists on lisätty suosittuja internet lyhenteet satakaksikymmentä-kuusivuosi vanha Oxford Englanti Sanakirja. Näitä ovat suosittuja OMG, LOL, ja FYI." Sanakirja kääntäjät sanoi, että vaikka ehdot liittyvät nykyaikaisen sähköisen viestinnän, jotkut ovat yllättävän vanhoja. Ensimmäiset vahvistetut käytöstä "OMG" oli kirjeen vuonna 1917. "Asiat ihmiset pitävät uusia sanoja on yleensä pidempi historia," Graeme Diamond, sanakirja pääasiallinen toimittaja uusia sanoja, sanoi perjantaina. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Mozilla sanoo tehneensä On SSL Attack Disclosure

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-vu59A-ohSI/Mozilla-Says-It-Erred-On-SSL-Attack-Disclosure:

Trailrunner7 kirjoittaa "vain päiviä sen jälkeen uutinen syntyi kohdistuneesta hyökkäyksestä rekisteriviranomaiselle Euroopassa sidottu Comodo, joka aiheutti peruuttaminen todistusväärennösten määrän peräisin yleisimpiä selaimia Mozilla virkamiehet ovat myöntäneet, he tekivät virheen paljastamatta yksityiskohtia tapahtuman käyttäjien aikaisemmin. "Jälkeenpäin, kun se oli tehty hyvässä uskossa, tämä oli väärä päätös. Meidän olisi pitänyt ilmoittaa web-käyttäjien nopeammin uhasta ja mahdolliset mitigations sekä niiden sivuvaikutuksia."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Turingin kone on rakennettu puusta, metalliromua ja magneetteja, "pelle" saavutus auki (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/25/turing-machine-built-from-wood-scrap-metal-and-magnets-geek/:


Otamme selvänä nykyään, että thumbnail-kokoinen piisiru voi crunch kautta kaikkein monimutkaisin laskelmien, mutta jo viime vuosisadan matemaattiset tehtävät edelleen suorittaa ihmisillä. Se oli noin että aika, että yksi Alan Turing, Enigma-koodi vasaran ja yleisen tietojenkäsittelytieteen uranuurtaja, keksi mitä oli lähinnä ajatus kokeilu, mekaaninen kone pystyy simuloimaan ja ratkaista algoritmit kuten aikuinen CPU. No, tiedät mihin tämä on menossa nyt, yksi Britannian ohjelmistosuunnittelija päätti rakentaa juuri tällainen laite, vanhoista bittiä ja keikkuu hän oli nurkissa hänen nörtti pesä, tuottaa toimiva malli, joka oli äskettäin osoittanut pois Maker Faire UK Newcastle. Ainoa masentava, sillä hän toteaa, että se halua viedä "kuukautta lisää kaksi numeroa yhteen", mutta kaikki hyvä alkaa nöyrästi. Video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Turingin kone on rakennettu puusta, metalliromua ja magneetteja, "pelle" saavutus auki (video)


Turingin kone on rakennettu puusta, metalliromua ja magneetteja, "pelle" saavutus auki (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 maaliskuu 2011 15:24:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink NewScientist | lähde srimech | Lähetä | Kommentit

Vizio ensimmäinen 2011 Theater 3D-televisiot paljasti, voi aluksen alle 500 dollaria

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/25/vizios-first-2011-theater-3d-tvs-revealed-could-ship-for-less/:


Eräs yksityiskohta emme voi riidellä ulos Vizio noin tulevissa 3DTV linja CES oli hinta, mutta nyt muutaman keskialuetta mallit ovat piipahti yhtiön verkkosivuilla aikaisin täydelliset tiedot. 47 -, 42 - ja 32-tuumaiset E3D mallit urheilu 899 dollaria, 729 dollaria ja 549 dollaria pricetags ja päivämäärä "tulossa pian" jälkeen ennakkotapaus on 65-tuumainen malli julkaistiin viime syksynä. Jos tämä ei ole riittävän edullista, yksi lukija on toimittanut tietoja, Walmart uskoo saavansa E3D320VX ja E3D420VX käytettävissä 498 dollaria ja 698 dollaria, vastaavasti huhtikuusta alkaen. Kaikki nämä televisiot ovat 1080p ( ainakin 2D ), on WiFi ja Vizio Internet-sovellusten rakennettu (uuden IR kauko sijasta vanhan Bluetooth QWERTY yksi) ja mukana kaksi paria passiivinen 3D-lasit. Olemme nähneet 3DTVs debytoi alle 1000 dollaria ennen ja enemmän kuin muutaman viime vuoden mallit on kastettu $ 800 ~ mennessä, mutta lähtöhinta tämä pieni ja halpa tarvikkeet, emme olisi yllättynyt, jos Vizio on juhlistaa myynti voittaa ensi vuonna.



[Kiitos, xxontheedgexx]

Vizio ensimmäinen 2011 Theater 3D-televisiot paljasti, voi aluksen alle 500 dollaria perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 maaliskuu 2011 14:12:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Vizio | Lähetä | Kommentit

Comcast Xfinity TV app IOS päivitetään enemmän streaming ja räätälöinti

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/25/comcasts-xfinity-tv-app-for-ios-updated-with-more-streaming-and/:


Comcast on palannut, mitä se vaatii kolmannen pääversion sen Xfinity TV app IOS, ja samalla tuotetiimin kanssa sanoo, että se lisätään virtasisällön päässä IFC, Adult Swim, BBC ja avain päivitys on räätälöinnit. Se on uusi suosikkilistalle joka on eniten parantanut sen kykyä synkronoida XfinityTV sivuston uusi kanava näppäimistö nopeita muutoksia, kun käytetään kauko-ja kykyä hypätä tiettyihin päivämääriin TV-ohjelmat. IPhone-versio on myös saanut nipistää, johon on lisätty "selaa edellisen kanavia" ominaisuus aikaisemmin rajoitettu iPad versioon. Tietenkin seuraava kysymys on, milloin voimme odottaa näitä parannuksia suodattaa yli äskettäin käynnistettyjä Android versio , ja myös silloin, kun Comcast aikoo noudattaa Time Warnerin kautta live-kanava streaming ovi, vaikka kovaa mielenosoituksia joidenkin televisioverkkojen vastaan se .

Comcast Xfinity TV app IOS päivitetään enemmän streaming ja räätälöinnin perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 maaliskuu 2011 14:34:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Comcast Voices , iTunes | Lähetä | Kommentit

Kaapelikanavilla paniikkia iPad Streaming App

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pqmONiu-tEc/Cable-Channels-Panic-Over-iPad-Streaming-App:

jfruhlinger kirjoittaa "Time Warner Cable tässä kuussa julkaisi iPad app joka sallisi sen tilaajat stream (osa) kanavia he jo maksavat heidän iPad, niin kauan kuin he yhteydessä kotiin Internet-palvelu, jonka Time Warner Cable. app luultavasti tuntuu vauvan askel eniten Slashdotters, ja oli erittäin suosittu tilaajat - mutta se heitettiin omistajat nämä kanavat paniikkiin, ja he uhkaavat oikeusjuttuja. Time Warner sanoo sopimukset he allekirjoitettu kanavia avulla lähettää mihin tahansa laitteeseen kotona - "En tiedä, mitä TV on enää", sanoo yksi yritys exec - mutta kanava omistajat pelkäävät, että tämä häiritsee nykyinen ja tulevaisuudessa tuloja ja että ne on lopetettava heti. "Jos annamme tämän ilman oikeudenkäyntiä, jokainen tekee sen huomenna", sanoo nimetön lähde. "Jos me käräjöidä, meillä on mahdollisuus voittaa."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






USA harkitsee "Ajoneuvon Miles matkusti" Tax

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4AaxzS0x6kg/US-Contemplating-Vehicle-Miles-Traveled-Tax:

dawgs72 kirjoittaa "Tällä viikolla kongressin talousarvio viraston julkaisi raportin sanomalla, että verotus ihmiset sen perusteella, kuinka monta kilometriä ne asema on mahdollinen vaihtoehto nostaa uusia tuloja, ja että nämä verot voitaisiin käyttää tasoittamaan kustannusten maanteiden kunnossapidossa. Ehdotettu vero olisi valvotaan sähköisten mittauslaitteiden asentamista kaikkiin ajoneuvoihin. mittarilukema vero harkitaan sijaan kasvaa kaasun verosta, jotta vero hybridit, EVS ja tavanomaisten autojen tasapuolisesti. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Sisällä Verizon Wireless Superswitch

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Orr5HA_pdTw/Inside-a-Verizon-Wireless-Superswitch:

Anonyymi lukija kirjoittaa "Geek.com on lähetetty läpivalaisu Verizon Wireless Superswitch, 45000 neliön jalka, 50000000 dollaria laitos. Artikkelista:" Superswitch kävimme, sijaitsee Orlando, FL. On yksi noin 25 eri USA. Nämä ohjauskeskukset ovat suunniteltu kestämään matkapuheluiden, SMS, MMS, ja mobiili laajakaista omilla alueillaan. Tämä erityisesti Superswitch edessään jokseenkin ainutlaatuinen ongelma antanut valitettavaa läheisyys äärioloissa, ja siten uudelleen panna täytäntöön, selvitä Luokka 5 hurrikaani ja silti tarjota palvelua sen alueella. Vaikka selvä numerot olivat poissa, tämä keskus käsittelee miljoonia puhelut ja tekstiviestit sekä kymmeniä tuhansia gigatavua liikkuvien tietojen keskimäärin päivässä, ja tarkoituksena on mittakaavassa jopa nopeasti suurten tapahtumien tai hätätilanteissa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.