fredag den 25. marts 2011

Turingin kone on rakennettu puusta, metalliromua ja magneetteja, "pelle" saavutus auki (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/25/turing-machine-built-from-wood-scrap-metal-and-magnets-geek/:


Otamme selvänä nykyään, että thumbnail-kokoinen piisiru voi crunch kautta kaikkein monimutkaisin laskelmien, mutta jo viime vuosisadan matemaattiset tehtävät edelleen suorittaa ihmisillä. Se oli noin että aika, että yksi Alan Turing, Enigma-koodi vasaran ja yleisen tietojenkäsittelytieteen uranuurtaja, keksi mitä oli lähinnä ajatus kokeilu, mekaaninen kone pystyy simuloimaan ja ratkaista algoritmit kuten aikuinen CPU. No, tiedät mihin tämä on menossa nyt, yksi Britannian ohjelmistosuunnittelija päätti rakentaa juuri tällainen laite, vanhoista bittiä ja keikkuu hän oli nurkissa hänen nörtti pesä, tuottaa toimiva malli, joka oli äskettäin osoittanut pois Maker Faire UK Newcastle. Ainoa masentava, sillä hän toteaa, että se halua viedä "kuukautta lisää kaksi numeroa yhteen", mutta kaikki hyvä alkaa nöyrästi. Video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Turingin kone on rakennettu puusta, metalliromua ja magneetteja, "pelle" saavutus auki (video)


Turingin kone on rakennettu puusta, metalliromua ja magneetteja, "pelle" saavutus auki (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 maaliskuu 2011 15:24:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink NewScientist | lähde srimech | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar