fredag den 25. marts 2011

Wham-O: n Frisbee Forever IOS app lupaa muuttaa takapihalle hauskaa ... ikuisesti

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/25/wham-os-frisbee-forever-ios-app-promises-to-change-backyard-fun/:

Jos on olemassa yksi asia iPhone tarpeet - ja me tarkoitamme yksi asia - se on selvästi Frisbee app. Er, Frisbee (R) noin. Ei laillinen Gmail-sovellus. Ei uusi ilmoitusjärjestelmä. Frisbee (R) noin. Kuten tarina menee, Wham-O on sidoksissa kädet Kiloo kehittämiseksi Frisbee Forever iPhone, iPod touch ja iPad, joka on sanonut tarjota innokas IOS pelaajille "ainutlaatuisia haasteita ja esteitä rikas täydellinen 3D-ympäristössä." Millaisia ​​haasteita, sanot? Me kuulemme, että voit heittää erilaisia ​​frisbee malleja eri 100 tasolle rehevä, värikkäitä maailmoja, vaan sitä, että useimmat kaikki muu on varjoon. Kaikki paljastetaan toukokuussa, mutta siihen asti, olimme rohkaista teitä astumaan ulos ja itse heittää frisbeetä. Kuulemme koirat ovat erittäin osaksi noudettaessa niitäkin.

Jatka käsittelyssä Wham-O: n Frisbee Forever IOS app lupaa muuttaa takapihalle hauskaa ... ikuisesti


Wham-O: n Frisbee Forever IOS app lupaa muuttaa takapihalle hauskaa ... ikuisesti perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 maaliskuu 2011 18:34:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar