fredag den 25. marts 2011

TEROOS robotti avatar antaa sinun pitkän matkan tyttöystävä pieni, googly silmät kasvot (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/25/teroos-robotic-avatar-gives-your-long-distance-girlfriend-a-tiny/:


Oletteko mäntyä Animatronic silmät ja robotit kuiskata makea nothings korvalla? No, geeks kaukaisiin tyttöystäviä iloita, koska TEROOS, hartia-asennettava, kauko-ohjattu telepresence avatar on saapunut. Perustaja tutkijoiden Keio University Japanissa pikku robotti on kamera ja mikrofoni niin kaukana ystävät voivat nähdä ja kuulla, mitä teet, kun suunta puhuja pitää teidän keskusteluja yksityisiä. Tiedonannon kohteliaisuus Skype , kun taas jotkut mukautetun koodin avulla käyttäjä voi hallita laitteen kuuden akselin jäsentää pää. Se ei ole itsenäinen järjestelmä, mutta se vetoaa älypuhelin välittää komennot PC avatar Bluetoothin kautta. Käyttäjät voivat myös muuttaa Bot ilmeet ansiosta pari googly silmät ja mekaaninen silmäluomet, vaikka se ei ole aivan henkistä valikoima muita androids maasta nouseva aurinko. Kiehtoi? Tarkista vid tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä TEROOS robotti avatar antaa sinun pitkän matkan tyttöystävä pieni, googly silmät kasvot (video)


TEROOS robotti avatar antaa sinun pitkän matkan tyttöystävä pieni, googly silmät kasvot (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 maaliskuu 2011 12:26:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde DigInfo | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar