fredag den 25. marts 2011

Styrofoam koskettaa elektrodit luoda uskomattoman pikalataamiseen wonderbatteries

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/25/styrofoam-touches-electrodes-to-create-incredibly-fast-charging/:

Styrofoam koskettaa elektrodit luoda uskomattoman pikalataamiseen wonderbatteries Elon Musk sydän voi olla jo luopuneet siitä nöyrä akku, lusting jälkeen kondensaattorit, mutta tutkijat University of Illinois ovat sitä mieltä, että elämä "ol soluja vielä, luo paristot, ladata ja purkaa muutamassa sekunnissa. He ovat löytäneet tavan luoda elektrodien avulla polystyreeniä helmet eräänlaisena alustan, pieniä aloja auttaa asettamaan huokoisuus joko nikkelimetallihybridi-tai litium-mangaani kondensaattori materiaalia. Säätämällä koko ja tiheys säkkituoli sisuskalut joukkue pystyi luomaan elektrodi huokoisuus 94 prosenttia, mikä on vain muutamia punkkeja lyhyt teoreettisesti ihanteellinen altistaa pinta-ala enintään elektrodin akkuun materiaalia. Tämä johtaa erittäin nopeasti maksuja ja päästöt, NiMH solu lyömällä 90 prosenttia kapasiteetista vain 20 sekunnissa ja jätevedet niin nopeasti kuin 2,7 sekuntia. Vaikka emme tiedä, mitä sellaista maksujärjestelmää joukkue käytti tämän tavoitteen saavuttamiseksi, vaikka korkea-ampeerin virtaa elektronien tämä on edelleen merkittävä saavutus. Mutta kuten useimmat suuret ennakot siellä haittapuoli: samanlainen Toshiban SCiB batts kapasiteetti näiden solujen on vain noin kolme neljäsosaa, mitä se käyttää pattereita tulkinnasta, sinun on noin 25 prosenttia enemmän massaa saada sama vaihteluväli Voit huippunopea lataus EV tulevaisuuden. Se voi vain olla kelvollinen kompromissi.

Styrofoam koskettaa elektrodit luoda uskomattoman pikalataamiseen wonderbatteries perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 maaliskuu 2011 00:29:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Ars Technica | lähde Luonto Nanotechnology , University of Illinois | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar