fredag den 25. marts 2011

Microsoft yhdistää entisen exec rakentaa "älykäs kaupunki" Portugalissa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/25/microsoft-unites-with-former-exec-in-building-a-smart-city-in/:

Jos haluat parempaa kaupunkia, menee teoria tässä, sinun on aloitettava niiden perustuksia. Steve Lewis, entinen Microsoftie ja nykyinen toimitusjohtaja Living Planit, on visio, miten voimme tehdä kaupungeista älykkäämpiä ja kestävämpiä, ja se alkaa kirjaimellisesti ruohonjuuritasolla asennuksen älyanturit rakennuksissa, koska he rakennetaan. Valitus hänen yhtiön ideoita on jo houkutellut noin tech Valaisimen kumppaneina, Cisco on joukossa, ja nyt Microsoft on myös allekirjoittanut - tarjota pilvi puitteet on säilytettävä kaikki nämä anturit puhuvat sen Azure alustalle. Paredes, Portugali kunta, turnauksen isäntiä yksi ensimmäisistä tällaisista hankkeista lopulta tarjoaa kodin noin neljännesmiljoona ihmistä ja maksaa huimat 10 € miljardia euroa ($ 14.1b) loppuun. Ymmärtää synergiaetuja ottaa elämäsi seurataan kaikkitietävän Urban Käyttöjärjestelmä Sentinel ohittaa tauon lehdistötiedote ja selittävä video.

Jatkaa lukeneisuus Microsoft yhdistää entisen exec rakentaa "älykäs kaupunki" Portugalissa


Microsoft yhdistää entisen exec rakentaa "älykäs kaupunki" Portugalissa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 maaliskuu 2011 04:08:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Wall Street Journal | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar