fredag den 25. marts 2011

Kööpenhaminan lentokentällä kappaleet jokaista liikettäsi käyttämällä WiFi signaaleja

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/24/copenhagen-airport-tracks-your-every-move-using-wifi-signals/:


Hei, Big Brother! mukaan New York Times, Kööpenhaminan lentokentälle testaa parhaillaan uutta ohjelmaa, joka tarkkailee matkustajia perustuu WiFi tietoihin pääsee laitteiden, kuten kannettavien tietokoneiden ja älypuhelinten. Lentokenttä virkamiehet noudattavat matkustajat etätietokoneesta, ja voi sanoa, 10 metrin tarkkuudella, missä he viettävät aikaansa - jotka tulevat ja lähtevät edustavat eri värillisiä pisteitä. Ohjelman on luonut Genevessä toimiva SITA, myös antaa kävijöille mahdollisuuden ladata iPhone app, joka tarjoaa sijaintiin perustuvia tietoja , kuten kampanjoita läheisiin ravintoloihin. SITA: n johtaja sanoi, ohjelmisto ei ole tunkeileva, koska se seuraa laitteita, ei yksilöitä, mutta emme tiedä me halua kenenkään tietävän, kuinka kauan meidän Anrdoid viettää kylpyhuoneessa - ja olet ajatellut niitä naughty-bittinen skannereita oli kammottava.

Kööpenhaminan lentokentällä kappaleet jokaista liikettäsi käyttämällä WiFi signaaleja perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 maaliskuu 2011 20:17:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Switched | lähde New York Times | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar