fredag den 25. marts 2011

Samsung Voimakkaat kulkee FCC taas AT & T: n 3G bändit: ennen hankintaa testeri? (Päivitetty)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/24/samsung-vibrant-passes-fcc-again-with-atandt-3g-bands-a-pre-acqui/:


Tämä on pois vasemmalla kenttä, mutta niissä meille - se kaikki on järkevää, on kammottava, liike-y eräänlainen tapa. Ensinnäkin faktat: Samsung SGH-T959P juuri FCC-hyväksyntä 3G-tukea 850 ja 1900 MHz taajuusalueilla (se voi myös tukea 2100, mutta emme voi kertoa asiakirjoista olemme rasvattoman in arkistointi - ja koska se ei ole USA bändi, FCC ei välitä anyway). T-Mobilen alkuperäinen Samsung Elävä oli SGH-T959 ja Galaxy S 4G oli SGH-T959V - joten voitte kuvitella, että tämä on toinen laite samalla linjalla. Samsung SGH tuotekoodit, jotka alkavat "T" ja päättyy "9" on T-Mobile-laitteita ... mutta jos tämä on T-Mobile, jossa on AWS 3G-tuki?



Joten tässä on villi teoria: T-Mobile ja AT & T voi olla nopeutetussa T-Mobile-merkkisten laite - tässä tapauksessa sivuhaara Galaxy S 4G - HSPA + AT & T: n kaistoilla. AT & T on mainittu tällä viikolla, että yksi ensimmäisistä hedelmistä sen suunniteltua hankintaa T-Mobile USA on roaming sopimus, joka mahdollistaa T-Mobilen asiakkaat voivat käyttää AT & T: n verkossa, ja tietysti, että vaatisi laitteita, jotka tukevat AT & T: n taajuuksia; Mielenkiintoista, Tämän roaming on menossa voimaan onko hankinta täydentää tai ei, niin nämä kaverit on käsitellä sitä. Olimme epäilystäkään, etteikö nämä varustamot olisivat innokkaita vapauttaa vielä toista versiota alkuperäisen Galaxyn S kun siirrymme kohti puolivälissä 2011 täällä, mutta se on täysin mahdollista, että T-Mobile ja AT & T työntekijää voitaisiin saada nämä testata verkon integraatio yli vuoden aikana. Crazy, kyllä ​​... mutta vain hullu tarpeeksi uskottava.



Päivitys: Tässä toinen ajatus. Tämä voisi olla HSPA + laite (LA Galaxy S 4G) ja Kanadan verkkoon, koska useat näistä kavereista on myös otettu käyttöön Samsungin laitteisiin, jotka alkavat "T" ja päättyy "9" - mallinumero yksinoikeuden T-Mobile on tiukasti amerikkalaisten rajojen. Löydämme pian tarpeeksi!

Samsung Voimakkaat kulkee FCC taas AT & T: n 3G bändit: ennen hankintaa testeri? (Päivitetty) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 maaliskuu 2011 19:38:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar