fredag den 25. marts 2011

Buffalo paljastaa slimline ulkoinen BDXL poltin 275 dollaria, sidoksissa median vielä tekee lompakkoon itkeä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/25/buffalo-reveals-slimline-external-bdxl-burner-for-275-affiliat/:


BDXL on optinen tallennusväline du jour, mutta vaihtoehtoja niille, jotka haluavat sen tilava quad-layer polttava voimavaroja maukas to-go muodossa tekijä ovat melko rajalliset. Edellinen asemat on puuttunut eräiden ... esteettisyys, mutta nyt Buffalo on esitellyt sen BRXL-PC6U2-BK, ohut ja kiiltävä ulkoiseen malliin, että hoidan kaikki BDXL levyn luomisen tarpeisiin. Taajuusmuuttaja voi ajaa pois yksi USB 2.0 liitin, vaikka kirjallisesti 4x nopeudella edellyttää toisen USB-liitäntä antaa sen mehu velvollisuus tehdä teko. Teilataan vapauttaa maaliskuun lopussa, joka tunnetaan myös ensi viikolla, tämä kuuma vähän onyx määrä asettaa sinut takaisin ¥ 22100 (noin 275 dollaria). Kunhan et mene puhaltaa kaikki käteisellä ajaa - BR-R XL-levyjä ei ole halpaa , tiätsä.

Buffalo paljastaa slimline ulkoinen BDXL poltin 275 dollaria, sidoksissa median vielä tekee lompakon itkemään perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 maaliskuu 2011 08:20:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Akihabara News | lähde Puhveli | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar