fredag den 25. marts 2011

Comcast Xfinity TV app IOS päivitetään enemmän streaming ja räätälöinti

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/25/comcasts-xfinity-tv-app-for-ios-updated-with-more-streaming-and/:


Comcast on palannut, mitä se vaatii kolmannen pääversion sen Xfinity TV app IOS, ja samalla tuotetiimin kanssa sanoo, että se lisätään virtasisällön päässä IFC, Adult Swim, BBC ja avain päivitys on räätälöinnit. Se on uusi suosikkilistalle joka on eniten parantanut sen kykyä synkronoida XfinityTV sivuston uusi kanava näppäimistö nopeita muutoksia, kun käytetään kauko-ja kykyä hypätä tiettyihin päivämääriin TV-ohjelmat. IPhone-versio on myös saanut nipistää, johon on lisätty "selaa edellisen kanavia" ominaisuus aikaisemmin rajoitettu iPad versioon. Tietenkin seuraava kysymys on, milloin voimme odottaa näitä parannuksia suodattaa yli äskettäin käynnistettyjä Android versio , ja myös silloin, kun Comcast aikoo noudattaa Time Warnerin kautta live-kanava streaming ovi, vaikka kovaa mielenosoituksia joidenkin televisioverkkojen vastaan se .

Comcast Xfinity TV app IOS päivitetään enemmän streaming ja räätälöinnin perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 maaliskuu 2011 14:34:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Comcast Voices , iTunes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar