fredag den 25. marts 2011

Bing Mobiili portaali saa päivitetty, tuo HTML5-pohjainen fanciness

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/24/bing-for-mobile-portal-gets-updated-brings-html5-based-fancines/:

Mitä Google (ja Yahoo !) voi tehdä, Bing voi tehdä paremmin? Se ei varsinaisesti ole, että ns sointi, mutta Bing on osoittautunut oikeutettu haastaja haku sodat - erityisesti mobiili puolella. Tällä viikolla Microsoft toi markkinoille useita päivityksiä Bing Mobiili selata portaali, jossa käyttäjät saavat käyttöönsä entistä paremmin ja nopeammin kuvahaun, reaaliaikainen kauttakulkua ja suuntia, n. etsi iPhone, ja enemmän. Uusi versio perustuu HTML5, ja yhtiö vakuuttaa meille, että Windows Phone 7 tukea päivitykset (ja HTML5 ) tulee saataville myöhemmin tänä vuonna. On-the-go käyttäjät voivat myös liikenteellä (reaaliaikainen Bostonissa, San Franciscossa, Seattlessa, Chicagossa ja Los Angeles), uudelleen ostokokemuksen automaattisen sää ehdotuksia ja app / elokuva hakuja. Pää alaspäin lähde linkkiä (puhelimessa, tietenkin), onko mitään uusia ominaisuuksia olet myynyt.

Bing Mobiili portaali saa päivitetty, tuo HTML5-pohjainen fanciness perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 maaliskuu 2011 21:40:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Rekisteröidy | lähde Bing blogi , Bing Mobile | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar