fredag den 25. marts 2011

Tutkijat avulla näkövammaisille palautetta eReaders käytetään oikeita paperi, aivan kuten ennen vanhaan

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/24/researchers-enable-tactile-feedback-for-ereaders-using-real-pape/:


Brainiacs alkaen Osaka University luoneet mitä olemme kutsuneet Paranga - laite, joka täyttää puute näkövammaisille palautetta sivun muuttuu käytettäessä eReader . Se sai sisäänrakennettu tunnistin, joka havaitsee, kun kirja on vääntynyt ja se pyörii rulla nauhat paperia vasten peukalolla. Riippuen siitä, kuinka paljon voimaa kohtaan harjoitettiin laite valvoo nopeutta paperirullan. Vaikka se ei ole riittävän tarkkoja puolestaan ​​yksi sivu kerrallaan, tutkijat uskovat, että jos folio on käytetty paperin sijasta, jännite puretaan heti sivun kytketään, varmistaa yhden sivun tarkkuudella. Jos haluat nähdä videon Paranga matkia sivu-sorvaus, paina pelata upottaa alle kannattavuusrajan.

Jatka käsittelyssä Tutkijat avulla näkövammaisille palautetta eReaders käytetään oikeita paperi, aivan kuten ennen vanhaan


Tutkijat avulla näkövammaisille palautetta eReaders käytetään oikeita paperi, aivan kuten ennen vanhaan perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 maaliskuu 2011 19:12:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde DigInfo | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar