onsdag den 9. marts 2011

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.


Lisää | Viewsonic


Olemmeko liian riippuvaisia GPS?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qorP-lsIGr0/Are-We-Too-Reliant-On-GPS:

RedEaredSlider kirjoittaa "Uusi raportti Royal Academy of Engineeringin Lontoon ehdottaa kehittyneiden maiden on tullut liian riippuvaisia GPS-järjestelmiä. Kertomuksessa Akatemian keskitytään maailmanlaajuisen satelliittinavigointijärjestelmän (GNSS) ja niiden haavoittuvuutta. Nämä haavoittuvuudet ovat tahallisen tai tahattoman häiriöitä , sekä ihmisen (kuten häirintä) ja luonnon (kuten auringon purkauksista). Vaikka useimmat ihmiset yhdistävät GPS-järjestelmien kanssa pieniä näyttöjä, jotka saavat kuljettajat pisteestä A pisteeseen B, raportissa sanotaan yhteiskunnan riippuvuus tekniikka menee paljon pidemmälle että. Akatemia kertoo eri sovellusten tekniikka on niin laaja, että ilman riittävää itsenäistä varmuuskopio, signaali vika tai häiriö mahdollisesti vaikuttaa turvajärjestelmien ja muiden kriittisten osien taloutta. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Apple TV-ohjelmiston päivitys lisää NBA liigan Pass, MLB.tv ja Netflix 5,1 äänen tuki

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/09/apple-tv-software-update-adds-nba-league-pass-mlb-tv-and-netfli/:


Se ei tee sitä IOS 4,3 päivitys toteaa, mutta toisen sukupolven Apple TV omistajat kokevat useita uusia ominaisuuksia tänään myös kyky stream baseball ja koripallo pelejä kautta NBA liigan Pass Broadband tai MLB.tv ja tukea 5,1 ääntä Netflix Katso hetkessä . Apple TV ei ole ensimmäinen laite, jotta nämä edessä TV (PS3 sanoo hei, kun Roku on vielä nauttia kunnon johtaa urheilu ), mutta jos se laatikko koukussa teidän taulu jo emme näe mitään syytä ja saivarrella - jos et näe 4.2 päivitys vielä, kokeile koukkaaminen Lil 'jääkiekko kiekko tietokoneeseen USB-kaapelilla ja vuokrauksesta iTunesin tehdä työtä. nfl sunnuntai lippu pääsy on edelleen iso kala ei kukaan ole onnistunut laskeutumaan vielä kun on kyse urheilun jälkeistä kaapeli leikkaus maailmassa, mutta me, ll odottaa selvittää, syntyykö jopa 2011 kausi ennen odottanut mitään sanaa siitä.

Apple TV-ohjelmiston päivitys lisää NBA liigan Pass, MLB.tv ja Netflix 5,1 äänen tuki alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 maaliskuu 2011 15:39:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Business Insider , TUAW | lähde MLB , NBA | Lähetä | Kommentit

Simon robotti oppii toimimaan kuten ihmisen, voi sanoa, kun et ole kiinnittänyt huomiota (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/09/simon-the-robot-learns-to-act-like-a-human-can-tell-when-youre/:


Robotti hoitaa tehtävää yleensä jotain huomiota Grabber, vaan jätät sen, että "botti on tapana sivuuttaa sinäkin, mindlessly jatketaan sen työn. Jos tämä työ on rakentaa auto sitten sivuutettu ole mitään syytä huoleen, mutta jos tehtävä on opettaa ihmisille niin tarkkaamattomuus on ilmeisesti jonkinlainen ongelma. Tutkijat School of Vuorovaikutteinen tietotekniikka at Georgia Tech ovat onnistuneet opettamaan Simon, keitä me olemme nähneet oppia ymmärtämään äänen ja kasvot , toimimaan ihmisen kaltaisia, joka yrittää vangita olet huomiota. Jos tämä ei toimi, hän voi käyttää kameroita havaita tarkkaamattomuus, joissa 80 prosentin tarkkuudella luokitus löytämisessä päivän haaveilijoita. Emme ole varmoja, mitä hän tekee, jos tarkkaamattomuus on havaittu, mutta toivottavasti hän ei mene kaikki ED-209 missä tahansa köyhiä opiskelijoita.

Jatka käsittelyssä Simon robotti oppii toimimaan kuten ihmisen, voi sanoa, kun et ole kiinnittänyt huomiota (video)


Simon robotti oppii toimimaan kuten ihmisen, voi sanoa, kun et ole kiinnittänyt huomiota (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 maaliskuu 2011 16:01:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CrunchGear | lähde Georgia Tech | Lähetä | Kommentit

HP laittaa WebOS PC Vuonna 2012

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8ljS54ljIQg/HP-To-Put-WebOS-On-PCs-In-2012:

Stenchwarrior kirjoittaa "Hewlett-Packardin toimitusjohtaja Leo Apotheker ilmoitti WebOS on joka PC että HP alukset vuonna 2012. Siirry houkutella lisää kehittäjiä ja paina käyttöjärjestelmän mobiililaitteilla päälle työpöytiä. Apotheker tehty ilmoitusta aikana esityksen HP: n henkilöstö Intiassa, mukaan raportin Bloomberg. Se ei ole todennäköistä, että WebOS tulee syrjäyttämään nykyiset käyttöjärjestelmiä tietokoneisiin, vaan se ajaa päälle Windowsin voi käynnistää WebOS apps. HP oli aiemmin ilmoittanut suunnitelmistaan ajaa WebOS on PC: n viime kuussa, mutta tuolloin yhtiö ei paljastanut laajuuden sitoutuneensa käyttöjärjestelmä. Tiedämme nyt, että HP tarkoittaa jokainen PC myy vuodesta 2012 alkaen on WebOS asennettu. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Senaatti Kulkuluvat Maamerkki Patent Reform Bill

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/m_moNR_pFXY/Senate-Passes-Landmark-Patent-Reform-Bill:

inkscapee kirjoittaa "Yhdysvaltain senaatti on onnitella itseään kulkee" maamerkki "pala patenttia koskevia lakeja. joitain keskeisiä tekijöitä ovat" first to file "sijasta ensin keksii, ja päättyy maksun muualle, mikä tarkoittaa palkkiot patenttivirasto itse rahasto patenttivirasto. Kummallista kyllä, tämä käytäntö on johtanut ruuhkan 700000 patenttihakemuksista. Parlamentti on tiettävästi valmistelee vastaavan lakiehdotuksen, ja pian harmonia ja järkevyyden voittaa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kirja-arvostelu: Social engineering: The Art of Human Hakkerointi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/poKwJupOISc/Book-Review-Social-Engineering-The-Art-of-Human-Hacking:

brothke kirjoittaa "Yksi voi tiivistää kaiken Sosiaali Engineering: The Art of Human Hakkerointi kahdella lauseella sivulta 297, jossa kirjoittaja Christopher Hadnagy kirjoittaa työkalut ovat tärkeä osa social engineering, mutta ne eivät tee sosiaalinen insinööri. työkalu yksin on hyödytön, mutta tietoa siitä, miten hyödyntää ja käyttää, että työkalu on korvaamaton. " Aivan liian monet ihmiset ajattelevat, että tietoturva-ja tietosuoja on yksinkertaisesti juostaan työkaluja, ilman ymmärrystä, miten niitä käytetään. Tämän valtavan kirjan Hadnagy osoittanut, miten tärkeä inhimillinen tekijä on sisällä tietoturvaa. " Pidä käsittelyssä muualla Ben katsaus.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Leslie Valiant voitti "Nobelin" Tieto

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/O26XDWELj9w/Leslie-Valiant-Wins-Nobel-Prize-of-Computing:

autospa kirjoittaa "ACM, Association for Computing Machinery nimettiin tänään Leslie G. Valiant Harvardin yliopiston voittaja 2010 ACM AM Turing-palkinnon hän tärkeimpänä panoksena kehittää laskennallista oppimisen teoria ja laajemman teorian tietojenkäsittelytiede. Valiant nosti yhdessä koneoppimisen ja laskennallinen kompleksisuus, mikä kehitys tekoälyn sekä tietotekniikka käytäntöjä, kuten luonnollisen kielen käsittelyä, käsinkirjoituksen ja konenäköön. Hän käynnisti myös useita osa-alueita teoreettisen tietojenkäsittelyopin, ja kehitetään malleja rinnakkaislaskennan. Turingin Award, pidetään laajalti Nobel-palkinnon Computing "on nimetty brittiläisen matemaatikon Alan M. Turing. palkinto kantaa 250.000 dollaria palkinto, joissa taloudellinen tuki Intel Corporation ja Google Inc."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Miten PC tekee konsolit Look vanhentunut

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/g0aWZsKRmdA/How-the-PC-Is-Making-Consoles-Look-Out-of-Date:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Mikä on selvästi tämän vuoden Game Developers Conference on, että konsolit ovat alkaneet näyttää ikään. With mitään kuin mahdollista Nintendo päivittää horisontissa kehittäjät tämän vuoden GDC ovat kääntäneet katseensa PC. Artikkeli sisältää kolme videota, jotka antavat fantastisen käsityksen siitä, mihin PC grafiikka menossa, mukaan lukien versio Epic on Unreal Engine, Crytekin Cryengine 3, ja DICE: n Frostbite 2 moottori. katsovat, että tällaisia harppauksia eteenpäin silmänruokaa vain mahdollista nykytilaa PC grafiikka, ihmettelemme kuinka kauan konsolit on kohde Kehitysympäristö blockbuster pelejä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Apple julkaisee IOS 4,3

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/09/apple-releases-ios-4-3/:


Se on ulkona! Tiedätkö mistä sitä saa.



Kehittäminen ...

Apple julkaisee IOS 4,3 perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 maaliskuu 2011 13:07:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

In-Depth Look At HTML5

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xkNghZ8mGLs/In-Depth-Look-At-HTML5:

snydeq kirjoittaa "InfoWorld Peter Wayner tarjoaa neliosaisessa sarjassa käsitellään uusia ominaisuuksia HTML5. Jokainen artikkelissa tarkastellaan kehittyvän spec perusteellisen keskittyen kankaalle, video-, audio-, ja grafiikka näyttää vaihtoehtoja, mukaan lukien <canvas> ja <video> merkintöihin, Scalable Vector Graphics, ja WebGL, paikallisten tietojen varastointiin, mukaan lukien Web Storage, Web-tietokanta ja muut API tarkoituksena oli muuttaa Web-sivujen paikallisia sovelluksia, tietoliikenteen, rajat asiakirja messaging, WebSockets ja muut HTML5 API jotka parantavat sivuston ja selaimen vuorovaikutteisuuden; ja lomakkeet, lisätä valvontaa tietojen tallentamista ja validointi. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Bittersweet Finale Discovery Avaruussukkula

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MDIlXCabbik/A-Bittersweet-Finale-For-Discovery-Space-Shuttle:

Julie188 kirjoittaa "Discovery palasi Maan ilmakehään viimeisen kerran keskiviikkona sulkea tilan koneen 39. ja viimeinen matka. Ja niin alku loppua Amerikan sukkula-ohjelman. Kaikkea tietoa viimeinen lento tuntui eepos, mistä miten se voitti alas-to-last Toinen ongelma on käynnistää sen viimeinen tehtävä helmikuussa, sen aurinkoinen lopullinen lasku tällä viikolla. Koska coasted pysähtyy, Discovery matkamittari oli noin 5750 kiertää kattavat lähes 150 miljoonaa kilometriä aikana 39 lentoa kattavat koko vuoden avaruudessa - ennätys vertaansa vailla historiaa miehitettyjä raketteja. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Lenovo Skylight liuskekivi osumia FCC enää LePad?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/09/lenovo-skylight-slate-hits-the-fcc-no-longer-the-lepad/:


Muistatko Lenovon 10,1-tuumainen, Android LePad tabletti , eikö? No, toivottavasti et saanut liian kiinni nimensä, koska mukaan tämän tuoreen FCC hakemuksen siltä Lenovon nimesi sen Skylight liuskekiveä. Jep, se näyttää yritys vain ei halua, että Skylight nimi menehtyä sekä sen Smartbook . Löysimme tabletti hengailu niitä vanhoja hyviä liittovaltion polkee perusteet ja kuvista näyttää samalta kuin yksi näimme takaisin CES . Mukaan Skylight pöydältä käyttöoppaasta, sillä on myös samat tiedot kuin versio nähtiin jo tammikuussa - siellä 1280x800 resoluution 10,1 tuuman näyttö, leijonankita 8650A-prosessori, Android 2.2, SRS kaiuttimet, ja 1 Gt muistia. On myös muutama hyvin selkeä laukausta kahden kennon, 27Wh sisäinen akku. Meillä ei ole mitään tietoja Yhdysvaltojen saapumisesta uuden pöydältä ja sen U1 telakka (jos se edes vielä nimeltään että), mutta olemme edelleen olettaen, että se ei saavu yhdysvalloissa ennen Honeycomb on siirretty yli. Hit lähde linkkiä joukko sisäisiä ja ulkoisia kuvia ja kiiltävä käyttöohje.

Lenovo Skylight liuskekivi osumia FCC enää LePad? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 maaliskuu 2011 12:14:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde FCC | Lähetä | Kommentit