onsdag den 9. marts 2011

Apple TV-ohjelmiston päivitys lisää NBA liigan Pass, MLB.tv ja Netflix 5,1 äänen tuki

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/09/apple-tv-software-update-adds-nba-league-pass-mlb-tv-and-netfli/:


Se ei tee sitä IOS 4,3 päivitys toteaa, mutta toisen sukupolven Apple TV omistajat kokevat useita uusia ominaisuuksia tänään myös kyky stream baseball ja koripallo pelejä kautta NBA liigan Pass Broadband tai MLB.tv ja tukea 5,1 ääntä Netflix Katso hetkessä . Apple TV ei ole ensimmäinen laite, jotta nämä edessä TV (PS3 sanoo hei, kun Roku on vielä nauttia kunnon johtaa urheilu ), mutta jos se laatikko koukussa teidän taulu jo emme näe mitään syytä ja saivarrella - jos et näe 4.2 päivitys vielä, kokeile koukkaaminen Lil 'jääkiekko kiekko tietokoneeseen USB-kaapelilla ja vuokrauksesta iTunesin tehdä työtä. nfl sunnuntai lippu pääsy on edelleen iso kala ei kukaan ole onnistunut laskeutumaan vielä kun on kyse urheilun jälkeistä kaapeli leikkaus maailmassa, mutta me, ll odottaa selvittää, syntyykö jopa 2011 kausi ennen odottanut mitään sanaa siitä.

Apple TV-ohjelmiston päivitys lisää NBA liigan Pass, MLB.tv ja Netflix 5,1 äänen tuki alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 maaliskuu 2011 15:39:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Business Insider , TUAW | lähde MLB , NBA | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar