onsdag den 9. marts 2011

Intel tuo vPro Sandy Bridge Prosessorit tekee katoavat kannettavan hieman vähemmän kivulias

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/08/intel-brings-vpro-to-sandy-bridge-cpus-makes-losing-your-work-l/:


Kuvittele, jos haluatte, liikematkailijoille gallivanting puolella maailmaa nary hoitoa maailmassa - turvata se, että jos he menettävät kannettavan millä hyvänsä keinolla, ne voidaan poistaa sen yksinkertaisella tekstiviestillä. No, uni on nyt todellisuutta Intel on tehnyt kolmannen sukupolven vPro -tekniikan Sandy Bridge Core i5 ja i7 liike siruja, jossa käyttäjät voivat lukita ja aktivoida PC etäyhteydellä tekstiviestillä. Ei aivan tuore idea , mutta mukava nähdä se siirretään modernia piirisarjoja. Yksinkertaistamiseksi edelleen elämää IT-ammattilaisille, uusi versio vPro on myös salausta kirjautuminen vaatimus heräämisen jälkeen lepotilasta, 1920 x 1200 resoluutio etähallinnan, ja isäntä-pohjainen konfigurointi mahdollistaa perustaa lukemattomien tietokoneiden kerralla. Tietenkin, että oletetaan työnantajasi valmis poni varten Chipzilla uusi vaihde - Talouden taantuma on melkein ohi, eikö?

Intel tuo vPro Sandy Bridge Prosessorit tekee katoavat kannettavan hieman vähemmän kivulias perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 maaliskuu 2011 20:54:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink InformationWeek | lähde Intel | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar