onsdag den 9. marts 2011

Google tuo Instant Ennakot matkaviestinnän, tekee niistä erittäin hyödyllisiä (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/08/google-brings-instant-previews-to-mobile-makes-them-actually-us/:


Meillä ei ole koskaan ollut käytössä Google pikahakua mobiili, joten emme odota paljon, kun Google on Instant Ennakot hyökkäsi älypuhelin valtakunta samoin. Tiedätkö mitä? He todella yllättävän hyvä. Sen sijaan, että yrittää ahtaa lisätietoja Googlen on jo-tungosta mobiilisivuston, Instant Ennakot lisää hieman suurennuslasin vieressä melkein joka johtaa sen sijaan, ja klikkaamalla Suurennuslasi tuo sarja välimuistissa esikatselukuvat jokaisesta sivusta, että voit selata vuonna pysty-ja vaakasuunnassa. Se on hyvin visuaalinen tapa löytää mitä etsit, ja mikä tärkeintä, se on nopea, vaikka 3G, mikä säästää aikaa ja mobiili kaistanleveys, joka muutoin olisi käytetty napsauttamalla linkkejä yksitellen. Sen sijaan tulkita, että pitkäveteinen selitys, mutta miksi et kokeile sitä itse tai katsomalla esittelyvideo tauon jälkeen?

Jatkaa lukeneisuus Google tuo Instant Ennakot matkaviestinnän, tekee niistä erittäin hyödyllisiä (video)


Google tuo Instant Ennakot matkaviestinnän, tekee niistä erittäin hyödyllisiä (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 maaliskuu 2011 23:51:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Google Mobile Blog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar