onsdag den 9. marts 2011

H20 Suihku Powered Radio räjäytykset Biebs tekemällä mikro-turbiini

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/08/h20-shower-powered-radio-blasts-the-biebs-by-way-of-micro-turbin/:


Unohda tabletti, 2011 on vuosi suihkussa radio! Viime viikolla kertoi Toshiban langattomasti vedenpitäviä laulu ruutuun , ja aivan kuten meidän hermoja alkoi laskeutua siitä jännityksestä, joku tuli pitkin ja putosi tämän ympäristöystävällinen, suihku-valmis helmi meille. Paitsi että H20 Suihku Powered Radio vedenpitävä, mutta se tosiasiallisesti käyttää vettä teidän suihku pumpata tukokset. Asia yhdistää suoraan suihkuletku ja käyttää veden virtaus asettaa mikro-turbiini spinning, mikä lataus kiinteä akku ja poistaa tarvetta kertakäyttöiset. Kuten videon alla huomauttaa, radio "ei juuri tarjota 80 klassikoita - se on koko kirjon FM" ja sen tekijät sanovat, että se on yhteensopiva 99 prosenttia suihkut, mutta mitä me todella haluamme tietää: kuinka hyvin se kampi Ke $ ha? Video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä H20 Suihku pohjainen Radio räjäytykset Biebs tekemällä mikro-turbiini


H20 Suihku Powered Radio räjäytykset Biebs tekemällä mikro-turbiini perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 maaliskuu 2011 18:07:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Tech Digest | lähde Tang-ryhmän | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar