onsdag den 9. marts 2011

VMware View tuo virtuaalisia työpöytiä iPad kosketusnäyttö-ystävällinen valvonta (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/09/vmware-view-brings-virtual-desktops-to-ipad-with-touchscreen-fri/:


Kauko-ohjaus oma työpöydälle iPad on yksi asia, mutta nyt VMware tarjoaa jotain hieman heftier - virtaviivainen app yhteyden yrityksen huippuluokan virtuaalisia työpöytiä. Kuten Citrix Receiver, ajatus on, että saat iPad asiakas ilmaiseksi, ja toivottavasti maksamaan on pilvi tietokoneet tarjoillaan, mutta sen sijaan tehostaa hakemusten tabletti käyttää VMwaren app kädet muokattavissa PC-tyyppistä valvontaa. Ei kätevä näköinen virtuaalinen Touchpad voit hienoksi valvoa hiiren kursori, jos sormesi osoittautua liian terävä, asettaa Windows pikanäppäimet yläreunassa virtuaalinen näppäimistö, monen sormen eleitä ja lisää - mutta miksi ei vain Katso video tauon jälkeen nähdä, mitä on varastossa?

Jatkaa lukeneisuus VMware View tuo virtuaalisia työpöytiä iPad kosketusnäyttö-ystävällinen valvonta (video)


VMware View tuo virtuaalisia työpöytiä iPad kosketusnäyttö-ystävällinen valvonta (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 maaliskuu 2011 08:00:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar