onsdag den 9. marts 2011

TetherGPS tuo GPS navigointi Nook väri, niin sanoakseni

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/08/tethergps-brings-gps-navigation-to-nook-color-in-a-manner-of-sp/:

TetherGPS tuo GPS navigointi Nook Color ilman Bluetooth

Smart ihmiset haltuunsa ComptonSoft etsivät antaa GPS-vastaanotin matkapuhelimeesi melko epätyypillisen tavalla. TetherGPS linkit up your Android puhelimen GPS Nook Color avulla WiFi - joko samassa verkon kautta tai WiFi hihna - koska Nook väri puuttuu standardi käytettävissä Bluetooth osasto. Kun olet kytkenyt laitteet, se tekee toisen linkin käynnissä TGPS palvelimen puhelin ja TGPS asiakkaan Nook. Laitteet ovat niin kytköksissä toisiinsa, autuas, all-you-can-GPS buffet-ja tieliikenteen. Suurimmaksi osaksi, Nook's location-aware Android sovellukset, kuten Google Maps, tekee tästä yhteys paikkatietoja ja käyttää sitä ikään kuin olisi olemassa GPS-vastaanotin aluksella. TetherGPS on jaossa ja 2,99 dollaria Android Market, ja siellä on myös ilmainen "Lite"-versio niille, jotka tarvitsevat vain GPS viisi minuuttia kerrallaan - oletamme tiedät kuka olet.



[Kiitos, Punainen]

TetherGPS tuo GPS navigointi Nook väri, niin sanoakseni perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 maaliskuu 2011 20:18:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink ReviewHorizon | lähde Android Market | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar