onsdag den 9. marts 2011

Instaprint palvelu Polaroid on Instagram sukupolven, ei vapina tarvita (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/08/instaprint-service-is-the-polaroid-of-the-instagram-generation/:

Toki Polaroid toi otsikko tuotteen 2011 liittoutumalla kanssa Lady Gaga , mutta useimmat meistä ovat hienosti käyttämällä matkapuhelimia nopeasti tallentaa ikimuistoisia hetkiä. No, Instaprint tavoitteena luoda kuva villitys menneen sitomalla se on Instagram - villisti suosittu (ja tällä hetkellä IOS-only) app jonka avulla voit hakea eri suodattimia valokuvat nopeasti jakaa ystävien kesken. Instaprinter (meidän termi, ei yhtiön) on lähinnä muutettu Zink valokuvatulostin, jossa internet-yhteydet ja tie-laajennukset Instagram API, että tulostaa automaattisesti kohteita koodattu hashtag valitset. Kuten nyt, yhtiö aikoo vuokrata Instaprint laatikot ja demo palvelun SXSWi, jonka tavoitteena on uutena tapa tallentaa kaikista kulmista riippumatta tapahtuman saatat olla isäntä - joka meille tuntuu hauska idea. Siihen saakka, kunnes joku alkaa väärin järjestelmää ja tunnisteet kuva heidän derriere kanssa # GrandmasBirthday. Voit kokeilla nyt koodaamalla kuvasi kanssa # Instaprint, ja katso sitä painettu elää stream upotettu tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Instaprint palvelu Polaroid on Instagram sukupolven, ei vapina tarvita (video)


Instaprint palvelu Polaroid on Instagram sukupolven, ei vapina tarvita (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 maaliskuu 2011 18:49:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Instaprint | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar