onsdag den 9. marts 2011

CloudSight haku antaa sinulle pikaviestin, yhtenäisen pääsyn sähköpostiin ja sosiaalinen verkostoituminen arkisto

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/09/cloudsight-search-gives-you-instant-unified-access-to-email-and/:


Muistakaa tuhansia ihmisiä, jotka yhtäkkiä menettänyt yhteyden viime viikolla? Valitettavasti, he vielä etsivät vuoden Gmail kirjaa , mutta jos niitä aktiivisesti tarpeeksi alustaa Backupify huomioon, he ovat koko postilaatikon (samoin kuin niiden Lähtevät-, Lähetetyt-kansio ja kaikki muukin) vain palauttaa klikkauksen päässä. Backupify ilmaiseksi varmuuskopiointi palvelut ovat toimineet hyvin täällä Engadget HQ tarjoaa varmuutta, että sähköpostit, tweets, valokuvia ja Facebook tilat eivät ole menossa minnekään - vaikka tili on hakkeroitu. Nyt yhtiön ottaen seuraava looginen askel käyttöön CloudSight haku. Se tervehdittiin ensimmäistä haettavissa arkistosta ratkaisu sosiaalisen median ja Google-sovellukset, ja sen avulla voit kirjoittaa yhden hakutermin / lause, jotta käydä läpi sähköpostiosoitteistasi ja sosiaalisen verkostoitumisen kahvat mitään liittyvän viestinnän mainitun kyselyn. Yksi haku, useita viestintä myyntipisteistä. Tietenkin se vain sifts läpi mitä arkistoidaan, mutta koska miten usein palvelua tukee asioita, se on tosi lähellä hakemisen reaaliajassa. Ainoa haittapuoli? Ei ole Mobile-sovelluksen, niin näyttää siltä, että sinun täytyy kuulla laillinen selaimen saat etsiä. Kiinnostuneet kirjautumista yksityisen beeta käynnistää voi tehdä niin lähde linkkiä, tai jos et halua oppia lisää videon välityksellä, play-painike on vain alle tauko.

Jatka käsittelyssä CloudSight haku antaa sinulle pikaviestin, yhtenäisen pääsyn sähköpostiin ja sosiaalinen verkostoituminen arkisto


CloudSight haku antaa sinulle pikaviestin, yhtenäisen pääsyn sähköpostiin ja sosiaalisen verkostoitumisen arkistojen perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 maaliskuu 2011 02:41:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Backupify | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar