lørdag den 15. oktober 2011

Doing tieteen Virtual Biologit

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ThOG-ZuCtXs/doing-science-with-virtual-biologists:

Nimetön lukija lähettää meille sanan uuden tutkimuksen automatisointiin laskennallisia kokeita. Ryhmä tiedemiehiä kehittänyt ohjelmiston osa, kopioidaan Eureqa, jotka auttavat ratkaisemaan monimutkaisia, laskennallisesti vaativaa biologiset ongelmat. Uusien paperi-lehdessä Physical Biology tiedot niiden menestys (abstrakti). "Tutkijat valitsivat tämän erityisen järjestelmän, nimeltään glycolytic heilahtelut, suorittaa virtuaalisen testi ohjelmistoa, koska se on yksi laajimmin tutkittu biologisia valvontajärjestelmiä. Jenkins ja Vallabhajosyula käytetään yksi prosessin yksityiskohtaisia ​​matemaattisia malleja tuottaa tietokokonaisuus vastaa mittausten tiedemies tekisi eri olosuhteissa. Lisätä realismia testin, tutkijat suolattu tietoja 10 prosenttia satunnaisvirhe. Kun he syöttäneet tiedot Eureqa, se johtaa sarjaa yhtälöitä, jotka olivat lähes identtiset tiedossa yhtälöitä. "Mikä on todella hämmästyttävää on, että se tuottaa nämä yhtälöt priori," sanoi Vallabhajosyula. "Ainoa asia ohjelmisto tiesivät etukäteen oli yhteen-, vähennys-, kerto-ja jakolasku. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Viikko verkossa: syntyhistoria WiFi ja antiikin selaimet

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/v27DmeLzRwk/week-on-the-web-the-genesis-of-wifi-and-ancient-browsers.ars:


Leikkaus johto: miten maailman insinöörit sisäänrakennettu Wi-Fi : Langaton verkko on kasvanut räjähdysmäisesti viimeksi kuluneiden 15 vuoden aikana, mutta miten meidän tietokoneet ja reitittimet työtä niiden näkymättömien taikuutta? Tämä syvälle sukeltaa Wi-Fi laittaa sen kaiken ulos.


Maailman johtava patentti Troll haastaa Motorolan yli Android-puhelimet : Kriitikot puhelu Intellectual Ventures, joka on tuhansia patentteja, mutta ei omia tuotteita, maailman suurin patentti Troll. Torstaina se haastoi Motorolan Mobility, johtava Android myyjä ja Google haltuunotto tavoite.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Google pyrkii Launch Music Store Pian

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RQ_BwrUIh0I/google-working-to-launch-music-store-soon:

afabbro kirjoittaa uutisia, että Google pyrkii seuraamaan sen pilvi musiikkipalvelun kanssa MP3 myymälä pystyy kilpailemaan Amazon ja Apple. NY Times kertoo, että "mukaan lukuisia musiikin johto, Google on innokas avata myymälän muutaman viikon", mutta on epäselvää ", onko Google pystyisi sulkemaan tarvittavat käsittelee tarroja ja musiikin kustantajia aika avata täyden palvelun myymälä. " Wall Street Journal vahvistaa omassa (paywalled) raportoivat, että neuvottelut Warner, Universal ja Sony ovat vielä kaukana tuloksena paljon.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Kanadan Rock Band Haluaa käteistä TeaParty.com Sale

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/HuRdLWXKuoU/:

tea

Verkkotunnus Marketplace Sedo tänä aamuna ilmoitti, että kanadalainen rock-yhtye Tea Party on päättänyt myydä niiden verkkotunnuksen TeaParty.com , yksinomaan klo Sedo.com .


Kun 2012 vaaleissa kausi lähestyy, bändi - joka oikeastaan ​​hajosi vuosia sitten - luultavasti tajunnut myydä verkkotunnus vain voi olla erittäin tuottoisaa .


Sanoo Stuart Chatwood, basisti Tea Party, jossa dollarin laskut silmissään:



"Olimme floored joita lehdistön ja kiinnostus verkkotunnuksen nimi teaparty.com että pian seurasi alkuperäisen tarinan Businessweek.


Kun vyöryy useita tarjouksia, jotka saapuvat päivittäin, ajattelimme, että oli järkevää etsiä paras välitys auttaa edustaa bändin, ja Sedo oli selkeä valinta. "



BusinessWeek tarinan hän viittaa on tämä yksi , jonka otsikkona on "Teaparty.com voisi Rock Band Rich". Valitse artikkeli:



Niin monia presidenttiehdokkaan, poliittinen osuuskunnat ja sidosryhmien vying hyödyntää Tea Party brändi, siellä voisi olla hinnoittelu sotaa.



Kuinka paljon luulette se tulee myydä?













Yritys: Sedo

Kotisivu: sedo.com

Launch Date: 02 elokuu 2001



Sedo tarjoaa käyttäjilleen kaikki tarvittavat välineet ostaa ja myydä verkkotunnuksia joukossa käyttäjäkunta ulottuu ympäri maailmaa, muun muassa verkkotunnuksen arviointeja, välityspalvelut, edistäminen ja viimeinen, mutta ei vähäisimpänä, Sedon suosittu verkkotunnuksen pysäköinti ohjelmaa.





Lue lisää







Nokia N9: upeimmat Puhelin et koskaan osta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/pVJDpEbC2Ow/:

n9

Nokia oli mukava tarpeeksi lainaa minulle Nokia N9 , sen ensimmäinen ja melko varmasti viimeinen MeeGo -pohjainen älypuhelin, kun olen ei-niin-hienovaraisesti huomautti , että Mielelläni antaa asia vankka pyörre. Saatuaan soitti sen päivä nyt, minä kerron teille miksi Mielestäni se on ilmiömäistä älypuhelin, joka kilpailee parhaan 'em, ja miksi sinun olisi luultavasti parempi ole ostamassa minulta.


Minä aloitan kertomalla, että en ole pätevä ammatillinen älypuhelin arvostelija, mitään. Meillä on entinen CrunchGear ja MobileCrunch orjia kyseisen tyyppisen kamaa. Se sanoi, olen käyttänyt kasan älypuhelinten vuosien varrella, kaikki muodot ja koot, ja tiedän hemmetin hyvin mitä haluan.


Jos etsit yksi niistä perusteellista käytännön arvion tai luettelon tiedot , löytyy muualta. Okei? Okei.


TL, DR: Nokia N9 n laitteiston, käyttöjärjestelmän ja valmiiksi asennettuja sovelluksia ovat lähes kaikki poikkeuksellisen hyvä, ja tiivis integrointi välillä tekee yläpäätä käyttökokemuksen. Valitettavasti hinta on aivan liian jyrkkä, eikä vain ole tarpeeksi apps Marketplace.


Koko arvostelu:


Nokia N9 on varmasti yksi miellyttävimmistä, nopeasti ja huolellisesti suunniteltu puhelimet olen koskaan käytetty. Ja olen käyttänyt paljon iPhone ja Android puhelimet mennessä tietää, mitä puhun.


On paljon asioita kuin noin N9: laatu ja reagointikykyä kosketusnäyttö, näppärä "pyyhkäisemällä" ominaisuuksia, yleistä ulkoasua (unibody) laitteisto, navigointi ja "Drive" sovelluksia, kaareva lasi , kamera laatua, miten ilmoitukset työtä, tuleva päivitykset River View, puute painikkeet, sisäänrakennettu NFC ominaisuuksia, ja niin edelleen. Todella, todella vankka työ, Nokia.


Se on sen koukero liian, kuten mikä tahansa laite I daresay, ja yllättävän kehno esiladattu Webkit selain (no tabs, ei suosikkeja, ei "lukea sen myöhemmin", ja outoa tekee ajoittain). Et voi myöskään muokata taustan (lukuun ottamatta Lukitse näyttö) tai lisätä tehosteita se - jotain Olen kasvanut yllättävän ihastunut kanssa Android-puhelimissa. iPhonen käyttäjät jää niiden kansiot.


Joten miksi olisin - ja luultavasti et - koskaan ostaa se? Kaksi pääsyytä.


Ensinnäkin puhelin on liian kallis. N9 maksaa 480 euroa (noin 650 dollaria) ja 16 GB versio, ja 560 euroa (~ $ 755) ja 64 GB versio, ennen veroja tai tukia.


Ymmärrän perustelut. Se on high-end puhelin, ja Nokia haluaa sen hinta vastaamaan miltä se tuntuu siitä laitteesta. Ja jos se ei ~ 2 vuotta myöhässä markkinoilta, se olis kohtuulliseen hintaan myös.


Valitettavasti elämme nyt maailmassa, jossa voit poimia kunnon iPhonen tai Android-puhelin suunnilleen samaan hintaan tai halvemmalla, niin N9 yksinkertaisesti voi kilpailla hinnoilla.


Toinen syy on vähemmän objektiivinen ja selvempää: huikea puute apps markkinoilla (nimeltään Nokia Store näinä päivinä). Se ei ole katastrofaalinen, puhelin sisältää valmiiksi apps kuten kartat, Drive, Skype, Facebook, Twitter, Angry Birds (lite), AccuWeather, YouTube jne. ja voit helposti asentaa apps kuten Foursquare ja muutamia kivoja pelejä Storesta ilmaiseksi maksutta.


Mutta se on aika paljon se, ja se on ongelma.


Tiedän, että voin poimia mitään Android-puhelinta tai iPhone, asenna


Motorola Lapdock 100 hits Sprint 21. lokakuuta ansaitsee työntekijää extra naarmu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/15/motorola-lapdock-100-hits-sprint-october-21st-earns-employees-e/:


Valmis pelaamaan PC älypuhelimella? Jos et ole poimien Lapdock 100 AT & T 17th, sinun ei tarvitse odottaa kovin pitkään - Motorolan faux-laptop puhelin telakka on outed varten 21 lokakuu aloituspäivä Sprint kautta työntekijä palkitsee sähköpostitse. Passing Lapdock 100 Sprint Rewards Me koulutus tietokilpailu verkot työntekijää 10 dollaria Sprint tyhjästä ja mahdollisuuden myydä sinulle kamppeet, jonka avulla kourallinen laitteita pelata netbook. Kannettavan kuori antaa käyttäjille täyden Firefox-selainta, Quick Office, Google Docs, Adobe Flash, kuin PC-Tiedostonhallinta ja ylellinen 10,1-tuumainen näyttö. Silti mikään sana vielä, miten paljon tämä ultra-kannettava reuna asettaa meidät takaisin, mutta me jatkamme toivoen, että se on halvempaa kuin Atrix 4G n lakkautettu lapdock .



[Thanks, David]

Motorola Lapdock 100 hits Sprint 21. lokakuuta ansaitsee työntekijää extra naarmu alunperin ilmestynyt Engadget Ma, 15 lokakuu 2011 09:24:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Nintendo myy yli 50 miljoonaa DS yksikköä, 3DS myynti lässähtää verrattuna

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/15/nintendo-sells-over-50-million-ds-units-3ds-sales-fall-flat-in/:


Nintendon twin-screen ihme on nähnyt lähes yhtä monta reinventions kuin Lady Gaga, joten se ei voi tulla valtava järkytys kuulla, että DS (kaikissa muodoissaan) on myynyt yli 50 miljoonaa kappaletta Yhdysvalloissa. Home Entertainment Mestarit ovat jahtaa yhä samanlaisia ​​menestystä sen kolmiulotteisen sisarus, 3DS, kuitenkin. Nintendo on onnistunut myymään lähes puoli miljoonaa kolme dee Yksiköt jälkeen painava hinnanalennuksesta , mutta on nyt erittäin voimakas kilpailijat etsivät omaa siivu (Portable) pelaamista piirakka. Onnea, Nintendo, olet todennäköisesti aio sitä tarvitsevat.


Jatka lukemista Nintendo myy yli 50 miljoonaa DS yksikköä, 3DS myynti lässähtää verrattuna


Nintendo myy yli 50 miljoonaa DS yksikköä, 3DS myynti lässähtää verrattuna alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 lokakuu 2011 05:23:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Joystiq | | Lähetä | Kommentit

Seeser laser pico-projektori on aina terävä, powered by Android

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/15/seeser-laser-pico-projector-is-always-in-focus-powered-by-andro/:

ESPlus Seeser

Olemme nähneet oman osuutemme pico-projektorit , joten vie vähän todella saada meidät innostumaan yksi, mutta Seeser päässä ESPlus näkyy paljon potentiaalia. Sisällä pieni musta laatikko on laserperusteiseen projektio , joka, toisin kuin perinteiset lamput, ei tarvitse olla keskittynyt ja voi tulostaa 25-lumenia, 800 x 600 kuva jopa 100 tuumaa kooltaan. Ei SD-korttipaikka noin puolella, joka näyttää olevan mikro erilaisia ​​ja se on integroitu 1seg viritin vetämällä lähetyksiä. Kaikki tämä saa virtansa 1GHz suoritin Froyo - joten ei ole todellista tarvetta kytkeä ulkoisen sisällön lähteen. Valitettavasti se ei näytä, että se sijaitsee pääsyä Android Market tosin ilman kosketusnäyttöä, et pysty hyödyntämään apps muutenkin. Seeser tulisi olla saatavilla Koreassa pian, mutta ei ole sana vielä siitä, kuinka paljon se tulee maksamaan.

Seeser laser pico-projektori on aina terävä, powered by Android alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 lokakuu 2011 03:36:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Pico Pros , Tietoja Projektorit | lähde Seeser | Lähetä | Kommentit

Tyttö Scout ansio merkit saavat 21. vuosisadan kasvojenkohotuksen, keskittyy tieteen ja teknologian

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/15/girl-scout-merit-badges-get-a-21st-century-facelift-focus-on-sc/:

Digital Movie Maker ja Science of Happiness merkit

Ajattele vain partiolaisten voi ansaita rintamerkkejä Bad-ass toimintaa, kuten robotiikan ja videopelejä (mitä tapahtui puusta veistämällä ja palo rakennus)? No olet väärässä herra (tai rouva). Girl Scouts of America antavat heidän ansioidensa rintanappeja 21. vuosisadan makeover, lisäämällä korkean teknologian saavutukset, kuten tietokoneiden asiantuntija ja Digital Movie Maker, sekä esoteerisempaa pistettä ylpeyden kuten Locavore. Jopa vanha standbys ovat keksittäisiin uudelleen varten nykyaikana kuten muoti, Fitness ja meikki merkki, joka tunnetaan nyt Science of Style ja keskittyy siihen, miten asioita, kuten aurinkovoidetta työtä ja omia hajuvettä. Päivittää kuulostaa sellainen asia, että vahva, tech-savvy naiset tykkäävät Lady Ada voi hyväksyä ja olemme kaikki sitä, miksi pitäisi partiolaisten olla ainoita oppia ydinfuusio? Varmista vain meidän Ohut Mints vielä perille ajoissa ... vakavasti, olemme alkaneet käydä läpi peruuttamista tänne!

Tyttö Scout ansio merkit saavat 21. vuosisadan kasvojenkohotuksen, keskittyy tieteen ja teknologian alunperin ilmestynyt Engadget Ma, 15 lokakuu 2011 07:29:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Yahoo! News | lähde Kaiken kaikkiaan | Lähetä | Kommentit

Pian No More Film elokuvakamerat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7NUXnIhmWbg/soon-no-more-film-movie-cameras:

Phil Reed kirjoittaa "Creative Cow Magazine raportoi, että valmistajat elokuvakamerat ovat hiljaa lopettaa tuotannon filmikameralla. Vieläkin on joillakin markkinoilla - ei Yhdysvalloissa - jossa filmikameralla myydään, mutta nämä luvut ovat paljon vähemmän kuin aiemmin. Jos puhut ihmisille kamera vuokrat, määrä filmikameraa käyttöaste koko aikataulu on todennäköisesti välillä 30-40 prosenttia. kuitenkin elokuvan käyttö on laskussa nopeasti, mikä on vaikutuksia ylös ja alas tuotantolinja. Arkistonhoitaja ovat huolissaan. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Sony Katsotaan hinnat ja koot Do Google TV?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttäisi olevan joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkkansa ja haluaa pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistai 12. lokakuuta tai oikeastaan ​​kehotan kulunut. Miksi? Koska paitsi on vuotanut tietoja (joka ei ole vielä tiedossa, jos todellinen) mahdollisista koot tulevat Google-TV, mutta myös nimet ovat esiintyneet joka olisi nimeltään mallit kyseessä.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24-tuumainen NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40GT1 40-tuumainen NSX-46GT1, (kyllä, arvasit oikein) on 46 tuumaa. Silti he myös mieli sanoa, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Kumma juttu: jos tämä on totta, halvin malli Google TV olisi vieläkin kalliimpi (300 dollaria) ja 32-tuuman malli kalliimpaa kuin Sonyn oma ihmisiä heidän luetteloomme.


LibreOffice menemällä verkossa ja Mobile

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/s9bbAh6UbUI/libreoffice-going-online-and-mobile:

itwbennett kirjoittaa "uutisia LibreOffice Pariisissa on valuu ulos. Blogger Brian Proffitt on ratsia konferenssin ilmoitukset toistaiseksi. Erityisesti mukana suunnitelmissa selainpohjainen versio LibreOffice nimeltään LibreOffice Online ja satamien LibreOffice on Android ja iOS alustoilla. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Australian Gov't tehostaa piratisminvastaiselle Oikeusjuttu Process

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yRJIGNBD1VQ/australian-govt-to-streamline-anti-piracy-lawsuit-process:

daria42 kirjoittaa "Muista miten massa piratismi oikeusjuttuja yhteinen Yhdysvalloissa on nyt tulossa Australiaan? Tietenkin haluat. No, nyt Australian hallitus on tullut ulos Tausta oikeudellinen prosessi, joka tekee niistä mahdollista - ja on jopa luvannut tehostaa sitä. Anti -piratismi järjestöt ovat hyppy ilosta - mutta en ole varma kuinka suosittu siirto on kanssa muun väestön. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Sony Reader T1 hakkeroitu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IwM3e7ApLxw/sony-reader-t1-hacked:

Nate suurin kirjoittaa "On ollut vähän yli kuukauden, koska T1 käynnistänyt ja vain pari viikkoa, koska se kuljetetaan - ja se on jo hakkeroitu. Video on noussut joka osoittaa T1 käynnissä useita sovelluksia, mukaan lukien uusi aloitusnäyttö , AW Launcher, ja pari eri lukemisen apps. Se ei voi ajaa Angry Birds ihan vielä, mutta tämä on silti hyvä uutinen. Ei ole mitään yksityiskohtia vielä kun voit hakata sinun T1, mutta olen bet he suodattaa pois melko pian. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Sony hankkii oikeudet Steve Jobs Biopic, me pohdimme mahdollisia tuloksia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CCegXfQGEUg/sony-acquires-rights-to-steve-jobs-biopic.ars:


Mukaan raportteja , Sony Pictures on ostanut elokuvan oikeudet tuleva biografia Steve Jobs Walter Isaacson. Elämäkerta, joka on määrä julkaista kirjana vajaat kaksi viikkoa, on kirjoitettu yhteistyössä Steve Jobs. Se lopullinen huomioon Jobs "elämän, jos äskettäin julkaissut otteita on mitään viitteitä sen laatua. Mutta jopa kaikkein onnistunut kirjat ovat yleensä mangled jonka valkokangas, ja voimme vain olettaa Sony arvioi, miten kirja on saanut lukutaitoinen yleisölle ennen kuin päätetään, ja miten edetä.


Ei ole yllätys, että ei ole muuta tietoa Sonyn todelliset suunnitelmat sen hiljattain hankitut oikeudet. On epätodennäköistä, että Sony on kiinnostunut uudelleen kirjallisesti historian vaikka yhtiö varmasti tunsi piston Jobs "surullisen väittävät, että Blu-ray on" pussi satuttaa. " Oliver Stone voisi ehkä tehdä jotain auttaaksesi siellä, Sir Charles.


Mielestämme on vain urheilu auttaa Sonyn ulos, ja haluamme kutsua sinut auttamaan. Kaikki tietävät miten tehdä elokuvia Hollywoodissa: nostat jotain vanhaa, joka joskus oli suosittu ja sinä kaapata sen. Joten siinä hengessä, Aplodit paras kierrättää viihdettä leirintäpaikkojen!


Luonnollisesti Ars Technica mieluummin historiallinen, dramaattinen sarja. Katso!







I, IOBSIUS


Syntyneet hiomakoneen uuden, globaalin Personal Computer Wars, Stephanus Iobsius oli kaikki tilit tuomittu. Huonosti sopiva kokoushuone, Iobsius olisi hengissä ylimielinen johtajia ja uhkauksista vuosina säilynyt puhdistuksissa tilaamat Billberius Gates, Nero Scully, ja jopa Delligula. Kun pilkattu kuin ikuinen lapsi pakkomielle vain leluja, IOBSUIS syntyisi kuin mahtavimman miehen imperiumin hallitsevan suurinta rinnassa kultaa koskaan.


Tulemme esiin meidän suosikkeja keskustelun säiettä.


Jotta pääset alkuun, tässä on joitakin ideoita meillä oli, että meni mihinkään, sillä lounas näkyi:


Menetetty maa Beige PC


AppleCare Redemption


Kill Bill, Vol.. 3


Lue kommentteja tähän virkaan