lørdag den 15. oktober 2011

Kun Magazine tuo Vakuuttava kuvajournalismin To iPadisi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/0Gc6rZ1fyDM/:

logo_OnceÆ’

Muistatko, kun kuvajournalismin ja valokuvaus tarinoita käytetään olla keskeisempi osa uutisista lukukokemusta? Myönnettäköön, niitä aikoja kun painotuoteala ylimpänä vallitsi ja valokuva-centric uutislehtien edustaa eräillä eniten liikkeessä aikakauslehtiä American julkaisemiseen. Ei ole parempaa esimerkkiä tästä kuin Life Magazine, joka myi 13,5 miljoonaa kappaletta viikossa huipussaan.


Silti elämä hitaasti katodipölyynnyksellä olemattomiin vuosien varrella (vihdoin sulkeminen ovet sen tulostustehtävät vuonna 2007, kun joukko käynnistyy uudelleen), ja aivan kuten digitaalitekniikka on pakottanut kustantajat ja mediayhtiöiden muuttaa suhtautumistaan ​​jakelua ja Mahdollisuus ansaita rahaa niiden sisällöstä, kuvajournalismin myös tuntuu kipeästi piristysruiskeen.


Valokuvaus ja valokuvien jakamiseen ovat räjähtäneet suosion ansiosta kamerat ovat älypuhelimet ja lukemattomia valokuva sovelluksia ja työkaluja, jotka tekevät varastointiin, näytetään, ja jaamme kuvia tuulta. Vaikka valokuva-albumeita ja kuvaesityksiä on tullut kaikkialla läsnä, laatu kuvajournalismin ja valokuvakertomuksesi että tosiasiallisesti kerronnan (ja jopa jakaa uutiset) vain ole tehnyt hypätä.


Kun Magazine , käynnistyksen että virallisesti käynnisti ensimmäisen kysymyksen App Storesta elokuussa, etsii uutta eloa kuvajournalismin tarjoamalla sarjan kuraattorina valokuvakertomuksesi ainutlaatuisesti muokattu ja suunniteltu erityisesti iPad. Työskentely valokuvaajia ja kirjailijoita luoda täydellinen tarinoita, jotka eivät ole vain yhteen möhkäleitä kuvia Web (ei diaesityksiä täällä), kun haluaa tavoittaa kaikki ne ihmiset, jotka rakastavat valokuvaus tarinoita, olivatpa he pitävät itseään ammattilaisia ​​tai rento Instagram käyttäjille. Se Life Magazine tablet ikä.


(For vuoksi Full Disclosure, haluaisin sanoa, että olen tiennyt perustajat ja editorit kerralla useita vuosia, ja pitävät niitä läheisiä ystäviä. Vaikka minulla ei ole henkilökohtaista omistusosuus lehden Myönnän bias sikäli kuin toivon ne saavuttaa mainetta ja kunniaa. Vaikka tosin tämä voidaan sanoa kaikista aloittavien I kansi.)


Vaikka painotuoteala ja kuvajournalismin voidaan menossa tapa dinosaurus, joka päivä, ihmiset ladata miljoonia kuvia heidän Facebook ja Flickr gallerioita, Path ja Instagram, ja kasvava kysyntä ottamisesta ja jaettavien valokuvaus sisältöä näyttää ei-torkku- arvoinen kerronta on edelleen voimissaan. ( Kysykää Tracks .)


Kuitenkin, kuten iPad omistajat hetkellä turvautua katsella kuvagallerioita ja tarinoita Safari ja valokuvaajat pysyvät tulostaa julkaisuja, jossa kuva budjetit ovat kuivaus ylös valon nopeudella, kun toivoo hyödyntää uusia saatavuus myyntiluvuista ja siirtää kulutustottumukset lukijoita Webissä tarjota uuden ratkaisun.


Alalla, jossa osallistujien taistelu tehdä rahaa heidän digitaalisen sisällön ja julkaisut myös taistella hammas-ja kynsien ansaita, kun toivoo tarjota korvausta (ja tulot) malli, joka voidaan käsitellä molemmat näistä kipupisteitä. Alkajaisiksi lehden alunperin käynnisti ilmaiseksi App Storesta, mutta tänään joukkue on julkaissut uuden maksullisen version, mikä tarkoittaa, että sen asiat ovat nyt saatavilla sekä in-app ostojen kautta tai alennettuun kuukausimaksun. (Kustannukset 2,99 dollaria per kysymys tai 1,99 dollaria per kuukausi Toistuva laskutus, vastaavasti.)


Houkutella valokuvaajat, Kun on halkaisu kaikki tuloja App Storesta


Ingen kommentarer:

Send en kommentar