lørdag den 15. oktober 2011

Tyttö Scout ansio merkit saavat 21. vuosisadan kasvojenkohotuksen, keskittyy tieteen ja teknologian

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/15/girl-scout-merit-badges-get-a-21st-century-facelift-focus-on-sc/:

Digital Movie Maker ja Science of Happiness merkit

Ajattele vain partiolaisten voi ansaita rintamerkkejä Bad-ass toimintaa, kuten robotiikan ja videopelejä (mitä tapahtui puusta veistämällä ja palo rakennus)? No olet väärässä herra (tai rouva). Girl Scouts of America antavat heidän ansioidensa rintanappeja 21. vuosisadan makeover, lisäämällä korkean teknologian saavutukset, kuten tietokoneiden asiantuntija ja Digital Movie Maker, sekä esoteerisempaa pistettä ylpeyden kuten Locavore. Jopa vanha standbys ovat keksittäisiin uudelleen varten nykyaikana kuten muoti, Fitness ja meikki merkki, joka tunnetaan nyt Science of Style ja keskittyy siihen, miten asioita, kuten aurinkovoidetta työtä ja omia hajuvettä. Päivittää kuulostaa sellainen asia, että vahva, tech-savvy naiset tykkäävät Lady Ada voi hyväksyä ja olemme kaikki sitä, miksi pitäisi partiolaisten olla ainoita oppia ydinfuusio? Varmista vain meidän Ohut Mints vielä perille ajoissa ... vakavasti, olemme alkaneet käydä läpi peruuttamista tänne!

Tyttö Scout ansio merkit saavat 21. vuosisadan kasvojenkohotuksen, keskittyy tieteen ja teknologian alunperin ilmestynyt Engadget Ma, 15 lokakuu 2011 07:29:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Yahoo! News | lähde Kaiken kaikkiaan | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar