lørdag den 15. oktober 2011

Kanadan Rock Band Haluaa käteistä TeaParty.com Sale

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/HuRdLWXKuoU/:

tea

Verkkotunnus Marketplace Sedo tänä aamuna ilmoitti, että kanadalainen rock-yhtye Tea Party on päättänyt myydä niiden verkkotunnuksen TeaParty.com , yksinomaan klo Sedo.com .


Kun 2012 vaaleissa kausi lähestyy, bändi - joka oikeastaan ​​hajosi vuosia sitten - luultavasti tajunnut myydä verkkotunnus vain voi olla erittäin tuottoisaa .


Sanoo Stuart Chatwood, basisti Tea Party, jossa dollarin laskut silmissään:



"Olimme floored joita lehdistön ja kiinnostus verkkotunnuksen nimi teaparty.com että pian seurasi alkuperäisen tarinan Businessweek.


Kun vyöryy useita tarjouksia, jotka saapuvat päivittäin, ajattelimme, että oli järkevää etsiä paras välitys auttaa edustaa bändin, ja Sedo oli selkeä valinta. "



BusinessWeek tarinan hän viittaa on tämä yksi , jonka otsikkona on "Teaparty.com voisi Rock Band Rich". Valitse artikkeli:



Niin monia presidenttiehdokkaan, poliittinen osuuskunnat ja sidosryhmien vying hyödyntää Tea Party brändi, siellä voisi olla hinnoittelu sotaa.



Kuinka paljon luulette se tulee myydä?













Yritys: Sedo

Kotisivu: sedo.com

Launch Date: 02 elokuu 2001



Sedo tarjoaa käyttäjilleen kaikki tarvittavat välineet ostaa ja myydä verkkotunnuksia joukossa käyttäjäkunta ulottuu ympäri maailmaa, muun muassa verkkotunnuksen arviointeja, välityspalvelut, edistäminen ja viimeinen, mutta ei vähäisimpänä, Sedon suosittu verkkotunnuksen pysäköinti ohjelmaa.





Lue lisää







Ingen kommentarer:

Send en kommentar