tirsdag den 29. marts 2011

CrunchBoard Työpaikat: Work At TechCrunch

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/M6BE7Q3edIc/:

Array

Nintendo kertoo 3DS asetetaan päivän yhden laitteen myynnistä kirjattava, ei numeerisesti

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/29/nintendo-says-3ds-sets-day-one-handheld-sales-record-doesnt-qu/:


Kuinka monta Nintendo 3DS käsikonsolit todella myyty yhdysvalloissa jälkeen Triforce Johnson sai yhden ? Tarpeeksi Nintendo ylpeillä. "USA päivä-one myyntilukuihin Nintendo 3DS olivat korkeimmat kaikista Nintendon kannettavat järjestelmä historiamme" Yritys väitti tänään, lisäten, että määrä teknistä tukea puhelujen se sai myös "selvästi alle korko kokenut aikana viimeisten laitteisto käynnistyy, ja että ei ole laajalti ongelmia handheld. Tämä saattaa kuulostaa hieman ennenaikainen, kun otetaan huomioon Nintendo ei anna todellista myyntilukuja vasta huhtikuussa 14th, mutta olemme valmiita harkitsemaan sitä mahdollisuutta, että Virtual Boy's perintö on tehnyt: ehkä tällä kertaa, vain suurta päänvaivaa Nintendon kannettavat luo ovat ja tykkää Sony ja Microsoft.

Nintendo kertoo 3DS asetetaan päivän yhden laitteen myynnistä kirjattava, ei numeerisesti perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 maaliskuu 2011 16:50:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Joystiq , Muokkaa viestiä Lainaa viestiä , USA Today | | Lähetä | Kommentit

Coulombin ChargePoint app tarjoaa nyt EV latausasemaa asema

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/29/coulombs-chargepoint-app-now-provides-ev-charging-station-statu/:


Ei valitettavasti vieläkään ole Android versio, mutta Coulombin on nyt kaulitaan melko merkittävä päivitys sen ChargePoint app IOS ja BlackBerry. Lisäksi se auttaa sinua löytämään EV latausasemaa Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Australiassa, sovellus nyt myös reaaliaikaisen latauksen tilasta, kuten asioita, kuten kokonaiskustannukset maksu ja nykyinen latauslaitteen kokoonpano. Muita parannuksia ovat esimerkiksi uusi vaakakuvatilalla kyky nähdä kotiin ChargePoint asema ja kyky vain etsiä lähistöllä ChargePoint asemat (vajaan tuhannen jalka säde). Koko lehdistötiedote on tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Coulombin ChargePoint app tarjoaa nyt EV latausasemaa asema


Coulombin ChargePoint app tarjoaa nyt EV latausasemaa asema perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 maaliskuu 2011 17:21:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Telematiikka Uutiset | lähde iTunes Preview , BlackBerry App World | Lähetä | Kommentit

Visualisoidaan: awesome, jos ne eivät toimi "robotti" valmistettu arvottomia tietokoneen osia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/29/visualized-awesome-non-functioning-robot-made-from-worthless/:


Se ei ehkä itse tehdä mitään, ja se on varmasti ole vaarassa indeksoinnin osaksi (tai pois, kuitenkin, että metafora toimii) outo laakso , mutta Mike Schropp n uusin luomus varmasti laittaa hymy kasvoillaan. Kaikki tämä asia tarvitsee pari Pentium Nikes ja se tulee olemaan todella muotoilu! Katso tarkemmin tauon jälkeen, ja sitten iski lähde linkkiä paljon glamouria laukausta yhteensä Geekdom blogi.

Jatka käsittelyssä listaa: awesome, jos ne eivät toimi "robotti" valmistettu arvottomia tietokoneen osia


Visualisoidaan: awesome, jos ne eivät toimi "robotti" valmistettu arvoton tietokoneen osat alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 maaliskuu 2011 16:33:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Yhteensä Geekdom | Lähetä | Kommentit

NASA alttiita lamaannuttavan verkkohyökkäykset

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ejd-16zbVbo/NASA-Vulnerable-To-Crippling-Cyber-Attacks:

RedEaredSlider kirjoittaa "tietoverkko NASA vetoaa suorittaa miljardin dollarin tehtävänsä on aivan Mac-tai PC kotona, altis verkkohyökkäykset. NASAn palvelimet sisältävät haavoittuvuuksia, jotka voivat mahdollistaa cyberattack lamauttaa koko viraston mukaan viimeaikaisten tilintarkastuskertomus toimiston ylitarkastaja. Mietintö unflattering tarkastella NASAn sisäinen tietoturva toimintaa, kuten ylitarkastaja suositellaan viraston nopeutetaan uuden viraston laajuinen ohjelma, joka valvoo tietoturvan ongelma. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Asiat pahenee Fukushima

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5CVUCMOc-tA/Things-Get-Worse-at-Fukushima:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Säteily tasot kovassa ympäristössä Japanin Fukushima ydinvoimala kuin kertomukset osoittavat, että radioaktiivinen ydin on ylikuumentunut ja sulanut kautta suojarakennuksen aluksen ja betonilattialle. Säteilytasot sisällä reaktorin kaksi äskettäin mitoitettu 1000 millisievertiä tunnissa - taso niin korkeaksi, että työntekijät voivat vain pysyä alueella 15 minuuttia nykyhetken ohjeen. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Hyökkääminen ja puolustaminen Tor-verkon

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/H04ln8O50dA/Attacking-and-Defending-the-Tor-Network:

Trailrunner7 kirjoittaa "In puhua USENIX LEET seminaarin tiistaina Nick Mathewson ja Tor Project keskusteltiin konsernin viime haasteisiin vastaamisessa tukahduttaminen toimia hallitusten Egyptissä, Kiinassa ja muualla. Mikä Tor jäsenet ovat oppineet nämä viimeaikaisista tapahtumista on, että kun hallitukset ovat yhä edessä heidän halukkuutensa sulkea Internet-yhteys kokonaan tai sensuroida sisältöä käyttäjät ovat yhä kekseliästä. Mathewson sanoi, että ryhmä työskentelee menetelmiä lievittää ongelmia kansallisen tason rajoitukset aiheuttavat Tor käyttäjille. Yksi tapa sisältyy siirtyminen modulaarinen matkustustapa saadakseen noin joitakin kuristus että Internet suorittaa salatun tietoliikenteen jotta Tor käyttö vaikeutuu. erillisessä puhua LEET, Stevens LeBlondin INRIA Ranskassa esitellään tutkimuksen menetelmiä jäljittämisestä Tor käyttäjät takaisin IP-osoite. Yksi iskuista, jotka LeBlondin ja hänen kanssaan kirjoittajien nimeltään "Bad Apple", käytetään exit node, että tutkijat hallinnassa, jotta jäljitetään purojen tiedot lähetetään käyttäjien BitTorrent yli Tor takaisin IP-osoitteet. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Novatel n USB551L 4G LTE-modeemi osumia Verizon 31 maaliskuu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/29/novatels-usb551l-4g-lte-modem-hits-verizon-march-31st/:


Samsungin uusi LTE Mobile Hotspot voi olla onnistunut livahtaa vähän aikaisin, mutta se näyttää ne valitsevat Novatel n USB551L LTE-modeemi sen sijaan on vielä odottamaan muutaman päivän. Verizon on juuri vahvistanut tänään, että modeemi on saatavilla 31. maaliskuuta 99,99 dollaria jälkeen $ 50 mail-in alennusta (on kaksivuotinen sopimus). Kuten odotettua, modeemi pakkauksissa sekä Windows-että Mac-tukea kättelyssä, ja lupaa ladata jopa 12 Mbps ja upload jopa 5 Mbps. Vielä ei ole sanaa Novatel n 4510L MiFi , vaikka oletamme se jälkeen pian. Koko lehdistötiedote on tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Novatel n USB551L 4G LTE-modeemi osumia Verizon 31 maaliskuu


Novatel n USB551L 4G LTE-modeemi osumia Verizon 31 maaliskuu perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 maaliskuu 2011 14:29:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

BlackBerry playbook UKK vahvistaa syntyperäinen sähköpostin, kalenterin ja yhteystietojen apps vain ole käynnistää

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/29/blackberry-playbook-faq-confirms-native-email-calendar-and-cont/:


Alkuperäinen sovellus tilanne BlackBerry playbook on ollut yksi kiistakysymys, koska laite julkistettiin ensimmäisen ja siellä on vielä melkoisesti sekaannusta jo nyt, alle kuukausi käynnistää. Meillä on nyt melko lopullinen vastaus yksi keskeinen kysymys, mutta vaikka se ei ehkä olit toivonut. Mukaan virallisia UKK säädetty Verizon ratkaisut, playbook todellakin saada kotimainen sähköpostin, kalenterin ja yhteystietojen apps "tulevaisuudessa ohjelmistopäivityksen," mutta sinun täytyy tyytyä niitä aluksi. Tämä tarkoittaa joko luottaa playbook web-selaimen, tai käyttämällä "Bridge" siirtyäksesi apps BlackBerry älypuhelin. Joten playbook ei teknisesti " riippuvaisia ​​"BlackBerry, mutta se on varmasti kätevä olla yksi noin.



[Kiitos, Tom]

BlackBerry playbook UKK vahvistaa syntyperäinen sähköpostin, kalenterin ja yhteystietojen apps, mutta ei julkaisun aikaan perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 maaliskuu 2011 14:58:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde CrackBerry.com | Lähetä | Kommentit

Gemalto tuo NFC maksut puhelimista mitään älykkyyden kanssa Mastercard PayPass SIM

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/29/gemalto-bringing-nfc-payments-to-phones-of-any-intelligence-with/:

Gemalto tuo NFC maksut puhelimista mitään älykkyyden kanssa Mastercard PayPass SIM

Emme näe NFC sirut näy ja kutitus sisuskalut enemmän mobiililaitteisiin, mutta tällä vauhdilla se tulee olemaan ikäisille ennen näemme asianmukaisen markkinoille pääsyä. Gemalto voi hypätä käynnistetty että prosessi uuden NFC on SIM-kortin suunnittelu, joka on sertifioitu MasterCard PayPass . Se on samanlainen yhtiön Zuckerberg SIM- hanke kuulimme viime kuussa, mutta tällä kertaa se on langattomasti maksaa juoda eikä langattomasti kertoa ystävillesi, kuinka paljon juuri piti juoda. Tämä tarkoittaa lähes alalla langattoman maksut voitaisiin saattaa lähes kaikki GSM-puhelin planeetalla, jotka voidaan myös suojatulla on-laite liiketoimia, kuten lisäämällä minuutin prepaid-puhelimen. Tämän sanotaan olevan alku "massa kaupallinen roll out" antaa meille syyn toivoa, että pian unohtamatta lompakot kotona on ominaisuus eikä vika.

Jatka käsittelyssä Gemalto tuo NFC maksut puhelimista mitään älykkyyden kanssa Mastercard PayPass SIM


Gemalto tuo NFC maksut puhelimista mitään älykkyyden kanssa Mastercard PayPass SIM perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 maaliskuu 2011 15:26:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Gemalto | Lähetä | Kommentit

Mies pulassa käyttäminen Helikopteri Water Ski

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mUdrAGgjDPM/Man-In-Trouble-For-Using-Helicopter-to-Water-Ski:

Australian mies viettää iltapäivän vesihiihtoa poikansa kanssa ei voi selvittää, mitä kaikki tämä kohu johtuu. Loppujen lopuksi hän ei luotsauksen helikopteri hinaus poikansa välinpitämättömästi. "Se noitavaino" Milton Jones sanoo. "Hän oli kotiin sisäoppilaitoksessa. Näen vain hänet muutaman viikon vuodessa, ja meillä oli vain ottaa vähän hauskaa. Se oli täysin turvallinen. Olen lentänyt 20 vuotta ja olen erittäin kokenut. Kaikki Yahoo on lähteneet minua nyt. " Valitettavasti Ilmailuhallinto ei usko helikopteri hiihto on terveellistä isä-poika toimintaa ja on uhannut oikeustoimet.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Sivua ei voi kääntyä takaisin kellon Google

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LJGf9rxgIvo/Page-Cant-Turn-Back-Clock-At-Google:

rsmiller510 kirjoittaa "Niin paljon kuin tuleva toimitusjohtaja Larry Page haluaisi Google on niin nopea jaloilleen kuin pieni yritys, kun olet niin suuri kuin Google, päätöksenteko juututaan hallintorakennetta, ja on vaikea tehdä Yhtiön jotain se ei ole. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Päivän Deadmau5: LED, Super Mario ja tekno

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/29/a-day-with-deadmau5-leds-super-mario-and-techno/:


Deadmau5 (tunnetaan myös nimellä Joel Zimmerman) on yksi suurimmista nimistä sähköisen ja talon musiikkipiireissä - ja hän sattuu olemaan suuri tech pää. Äskettäin kanadalainen tuottaja lisäsin vaikuttava uusi vaihde hänen tuotantojen muodossa massiivinen LED-piiriin kuutio ja allekirjoitus mau5head (joka lausutaan "hiiri-head" jos et voi arvata). Lue pitkin tauon jälkeen on yksinomainen katsoa, ​​mitä tapahtuu sisällä mielessä Deadmau5 - sekä kirjaimellisesti että kuvaannollisesti.

Jatka käsittelyssä päivä Deadmau5: LED, Super Mario ja tekno


Päivän Deadmau5: LED, Super Mario ja tekno perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 maaliskuu 2011 13:30:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

MySpace menettää kymmenen miljoonaa käyttäjää Kuukausi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/c4l9b4UQrps/MySpace-Loses-Ten-Million-Users-In-One-Month:

Goldiloxx kirjoittaa "sosiaalisen verkostoitumisen sivusto MySpace menetti yli kymmenen miljoonaa käyttäjää tammi-ja helmikuussa 2011 mukaan comScore. Helmikuussa 2011 Internet-sivustolla oli alle 63 miljoonaa käyttäjää, alas edellisen yhteensä noin 73 miljoonaa euroa."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Syytettyä miestä myyvät US Military Drones eBay

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hE92KwO1pyc/Man-Accused-of-Selling-US-Military-Drones-On-EBay:

garymortimer kirjoittaa "47-vuotias Henson Chua on vähän ongelmia yrittää myydä RQ-11B" Raven "miehittämätön eBay. Artikkelista:" liittovaltion suuri valamiehistö on Tampa palannut syyte latauksen Henson Chua , 47, on Manilla, Filippiinit, joiden rikkomisesta aseiden viennin valvontaa lain ja salakuljetuksen jälkeen tutkimuksessa US Immigration ja Customs Enforcement n Homeland Security Tutkimukset. Jos tuomittu kaikilla mittareilla, Chua kasvot enimmäisrangaistus on 20 vuotta liittovaltion vankilaan. "" Olen potkiminen itseäni puuttuu tässä huutokaupassa.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Censorware myyjät voivat Stop Keski-idän Kanssakäyminen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1dTkYakABEw/-Censorware-Vendors-Can-Stop-Mid-East-Dealings:

Slashdot säännöllinen Bennett Haselton palaa tarinan Internet sensuuri Lähi-idässä. Useat esto-ohjelma yritykset väittivät, että heillä ei ole valvoa, miten eri Lähi-idän hallitukset käyttivät ohjelmistoa. Bennett sanoo, että se on aika laittaa tämän selvästi väärä väite levätä. American censorware yritykset voivat helposti leikata pois Lähi-idän hallitusten käyttämästä ohjelmistoa, ja näin lisätä olemassa olevien suodatusjärjestelmät paljon vähemmän tehokkaita, ne vain kieltäytyä siitä. Hit alla olevaa linkkiä näet, mitä hänellä on sanottavanaan, ja tehdä siitä oma mielessä.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.