tirsdag den 29. marts 2011

Tesla Roadsterit kattaa 10M km, American Chiropractic Yhdistyksen jäsenet nauraa maniacally

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/28/tesla-roadsters-cover-10m-miles-american-chiropractic-associati/:

Tesla Roadsterit kattaa 10 miljoonaa kilometriä, American Chiropractic Yhdistyksen jäsenet nauraa maniacially

Jos olet seurannut kehitystä Tesla ensimmäinen tuotanto auto, Roadster , sinulla todennäköisesti jo tietää, että se voi tehdä jopa 240ish mailia maksu - tai todella paljon enemmän täydellisesti ihanteellisissa olosuhteissa. Kumulatiivisesti vaikka ne voivat mennä paljon, paljon pidemmälle. Tesla on myynyt noin 1500 asioita, koska ne tehtiin vuonna 2008, ja yritys voi seurata, miten paljon kukin on katettu. Yhdessä, että ensimmäinen erä autoja on juuri peittyy sen 10 miljoonas kilometriä, joka on luultavasti tarpeeksi ajaa Pluto tai muu mielivaltainen feat että yleensä saa bandied siitä, milloin nämä asiat välitavoitteet saavutetaan. Riittää sanoa, että se on pitkä matka. Tesla sanoo noin 500000 litraa bensiiniä säästyi verrattuna siihen, mitä olisi poltettu perinteisen superautojen, mutta koska suolarinkilä kuten contortions tarvitse kiivetä sisään ja ulos näistä asioista emme jää ihmettelevät, kuinka moni kannattaa rikottiin prosessissa .

Jatka käsittelyssä Tesla Roadsterit kattaa 10M km, American Chiropractic Yhdistyksen jäsenet nauraa maniacally


Tesla Roadsterit kattaa 10M km, American Chiropractic Yhdistyksen jäsenet nauraa maniacally perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 maaliskuu 2011 18:01:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar