tirsdag den 29. marts 2011

BlackBerry playbook UKK vahvistaa syntyperäinen sähköpostin, kalenterin ja yhteystietojen apps vain ole käynnistää

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/29/blackberry-playbook-faq-confirms-native-email-calendar-and-cont/:


Alkuperäinen sovellus tilanne BlackBerry playbook on ollut yksi kiistakysymys, koska laite julkistettiin ensimmäisen ja siellä on vielä melkoisesti sekaannusta jo nyt, alle kuukausi käynnistää. Meillä on nyt melko lopullinen vastaus yksi keskeinen kysymys, mutta vaikka se ei ehkä olit toivonut. Mukaan virallisia UKK säädetty Verizon ratkaisut, playbook todellakin saada kotimainen sähköpostin, kalenterin ja yhteystietojen apps "tulevaisuudessa ohjelmistopäivityksen," mutta sinun täytyy tyytyä niitä aluksi. Tämä tarkoittaa joko luottaa playbook web-selaimen, tai käyttämällä "Bridge" siirtyäksesi apps BlackBerry älypuhelin. Joten playbook ei teknisesti " riippuvaisia ​​"BlackBerry, mutta se on varmasti kätevä olla yksi noin.



[Kiitos, Tom]

BlackBerry playbook UKK vahvistaa syntyperäinen sähköpostin, kalenterin ja yhteystietojen apps, mutta ei julkaisun aikaan perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 maaliskuu 2011 14:58:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde CrackBerry.com | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar