tirsdag den 29. marts 2011

Gemalto tuo NFC maksut puhelimista mitään älykkyyden kanssa Mastercard PayPass SIM

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/29/gemalto-bringing-nfc-payments-to-phones-of-any-intelligence-with/:

Gemalto tuo NFC maksut puhelimista mitään älykkyyden kanssa Mastercard PayPass SIM

Emme näe NFC sirut näy ja kutitus sisuskalut enemmän mobiililaitteisiin, mutta tällä vauhdilla se tulee olemaan ikäisille ennen näemme asianmukaisen markkinoille pääsyä. Gemalto voi hypätä käynnistetty että prosessi uuden NFC on SIM-kortin suunnittelu, joka on sertifioitu MasterCard PayPass . Se on samanlainen yhtiön Zuckerberg SIM- hanke kuulimme viime kuussa, mutta tällä kertaa se on langattomasti maksaa juoda eikä langattomasti kertoa ystävillesi, kuinka paljon juuri piti juoda. Tämä tarkoittaa lähes alalla langattoman maksut voitaisiin saattaa lähes kaikki GSM-puhelin planeetalla, jotka voidaan myös suojatulla on-laite liiketoimia, kuten lisäämällä minuutin prepaid-puhelimen. Tämän sanotaan olevan alku "massa kaupallinen roll out" antaa meille syyn toivoa, että pian unohtamatta lompakot kotona on ominaisuus eikä vika.

Jatka käsittelyssä Gemalto tuo NFC maksut puhelimista mitään älykkyyden kanssa Mastercard PayPass SIM


Gemalto tuo NFC maksut puhelimista mitään älykkyyden kanssa Mastercard PayPass SIM perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 maaliskuu 2011 15:26:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Gemalto | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar