tirsdag den 29. marts 2011

Sony Ericsson voit avata käynnistyslataajan uusi Xperia Android-puhelimissa - tietyin ehdoin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/29/sony-ericsson-will-let-you-unlock-bootloader-on-new-xperia-andro/:


Vaikka yksi ryhmä Android puhelin päättäjien keinuu kohti lukita heidän laitteidensa alas , Sony Ericsson on päättäväisesti menossa toiseen suuntaan. Swedo-japanilainen yhteenliittymä on juuri ilmoittanut, ettei se tarjoaa turvallisen ja laillisen tavan ja innokas Android hakkerit saada täyden määräysvallan käynnistyslataimen joitakin sen tulevan 2011 Xperia linja puhelimia. Kaikki neljä mallia ovat mukana, Xperia Play , Neo , Pro ja Arc , mutta sinun on varmista, että ostat luurin, joka ei ole SIM-lukittu operaattorin ja sitten on alueellisia näkökohtia otettava huomioon. Takuut saattaa silti olla mitätöityy pelleily kanssa Xperia ohjelmisto (jälleen riippuu yksittäisten puhelinten ja markkinoista) ja SE varoittaa vakavasti ja mahdollisuudet "fyysisiä vammoja tai aineellisia vahinkoja" jos friikki Android tulee ylikuumenemisesta tai huonompi. Joten edetä varoen, mutta tiedän, että Sony Ericsson on vierelläsi *.



* Jollei ehdot, korjaus maksut voivat aiheutua, Android päivitykset ovat luvanneet, mutta ei koskaan taattu.

Sony Ericsson voit avata käynnistyslataajan uusi Xperia Android-puhelimissa - ehtoja perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 maaliskuu 2011 04:04:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Sony Ericsson Developer Blog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar