søndag den 21. november 2010

UK laitoksena Tavoitteet RIAA Style Settlement Letters

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qSk3dfhZfZo/story01.htm:
PerformanceDude kirjoittaa "Register raportoi, että suuri brittiläinen asianajotoimisto tiesi joskus ollut luotettavaa näyttöä lainvastaisesta tiedostonjako kun se vaati satoja euroja vahingonkorvauksia Internetin käyttäjien mukaan asianajotoimiston vahtikoira. Lontoolainen Davenport Lyons uhkaa tuhansia ihmisiä oikeustoimet väitetyistä tekijänoikeusrikkomuksista vuosina 2006 ja 2009. Heille kerrottiin, että nopeasti maksamalla noin £ 500 vahingot sekä oikeudenkäyntikulut, ne voitaisiin välttää tuomioistuimelle. kantelujen johdosta, että solicitor asetuksen Authority (SRA), Davenport Lyons on nyt syytetään tarkoituksella unohdetaan huoli standardi sen todisteita. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Päällä: saaminen Kno kyllä, osa 2

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/21/switched-on-getting-from-kno-to-yes-part-2/:
Joka viikko Ross Rubin edistää kytketty On , sarake noin kodintekniikan.

Viimeinen kytkeä On käyttöön mahdollisuus Kno tabletti , joka on transiton saamasta suuri laitteisto jalanjälki on ottaa suuri asiakas jalanjälki. Epäilemättä Kno laitteisto on harha, mutta se voi olla vasta ensimmäinen salvo taistelussa digitaalisen oppikirjoja, että kestää vuosia pelaamaan.

Katsokaa ironista kehitystä e-lukijat. Tänään LCD-pohjainen Nook Väri ei olisi jos Sony ja Amazon ei ollut avannut (ja rauhoitti) kuluttajien silmissä e-paperilla lukijat, jotka itse vastauksen jo sukupolven LCD-tuotteiden, kuten Rocket e-Book . Outlier osoittaa potentiaalia.

Jatka käsittelyssä päällä: saaminen Kno kyllä, osa 2

Päällä: saaminen Kno kyllä, osa 2 perin ilmestynyt Engadget Sun, 21 marraskuu 2010 17:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Lenovo IdeaPad U260 käytännön

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/21/lenovo-ideapad-u260-hands-on/:
Paras pelaaja Lenovo IdeaPad koskaan? Jep, että olisin U260 . Ei sillä IdeaPad U110 on Lenovon kuluttaja linja asunut todella silmiinpistävää kannettava, mutta U260: n nahka-kuin Kämmentuen, magnesium-alumiiniseoksesta kansi ja pohja kattaa muuttaa kaiken. Saimme mahdollisuuden tutustua uuteen 12,5-tuumainen kannettava tietokone muutama päivä sitten, ja tuli pois vakavasti vaikuttunut paitsi sen erottuva musta ja ruskea esteettinen, mutta sen rakentaa laatua. Koko 0,7 tuuman paksuinen runko tuntuu tukevalta ja kaareva avaimet, jotka ovat samanlaisia kuin U160, ovat erityisen ihastuttavia. Valitettavasti malli saimme nähdä ei ollut lasinen ohjauslevy, että olemme kuulleet, mutta tarkastelu yksikön olisi tässä joskus pian. Kunnes saamme laittaa järjestelmän Core i3-380UM prosessori ja 4 Gt RAM-muistia testata, osuma galleria alla muutamia käytännön kuvia ja joitakin hullu platinaa, timantti-peittämillä U160 että Lenovo tuonut mukanaan.

Lenovo IdeaPad U260 käytännön perin ilmestynyt Engadget Sun, 21 marraskuu 2010 16:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Trash-To-Gas Power Plant Saa Greenlight

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_310I_1VoJg/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Alku hieman yli viikon, Green Power, Inc. Pasco, Washington on alkaa rakentaa kunnallista-kiinteiden jätteiden ja polttoaineen kasveja asiakkaille ympäri maailmaa, $ 2 miljardia sopimuksiin ; nyt, että EPA päätös on vapautettu GPI alkaen tarpeeton alasajon järjestys Washington Ekologian osasto viime vuonna. Tämä polttoaine olisi parempilaatuista ja halvempaa kuin polttoaine saatu raakaöljyn - ja se on peräisin paikallisen raaka ja kääntäminen jätteet energiaa. Nyt kannettava tietokone voi muuttua gallona dieselpolttoaineen valta matkasi kaatopaikalle. Ja valtameri gyres roskakoriin koko Texas voi vallan Texas. Tämä päivitys Slashdot tarina yhdeksän kuukautta sitten.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Paras IT-infrastruktuurin Pienyhtiöt?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/N4GaQd-T7FU/story01.htm:
DiniZuli kirjoittaa "Olen ollut palveluksessa pieni kansalaisjärjestö remake koko IT-infrastruktuurin tyhjästä. Se pieni yritys 20 työntekijää. Haluaisin kysyä / .- väkijoukko mikä toimi ulos parasta sinulle ja miksi? I keksi pieni lista: Onko täytyy olla kirjoja rakennuksen IT? New pöytäkoneet: sen pitäisi olla kannettavat tietokoneet (ja dockingstations), säännöllisesti työpöydän koneiden tai thin client? erityinen merkki? Palvelimet: Tarvitsemme palvelimen todennusta ja käyttäjien hallinta. Tarvitsemme myös sisäinen mediapalvelin (meillä on tuhansia iso kuva-ja videotiedostoja, ja arkisto kasvaa isompi joka vuosi). Lopuksi haluaisimme olla web-palvelimen talossa. Mikä laitteisto on hyvä? Mitkä asetukset , ohjelmistot ja OS'es tehneet sinulle parhaiten? Koska olemme Remaking kaiken, tämä luettelo ei ole tyhjentävä, niin voit kommentoida mitään tärkeää ei ole luettelossa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Jolibook nyt myyntiin Isossa-Britanniassa, ensimmäiset tilaukset alusten maanantai

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/21/jolibook-now-on-sale-in-the-uk-first-batch-of-orders-ships-mond/:
Näyttää Jolicloud tietää miten pitää tuote ylireagoi - vain kymmenen päivää sen jälkeen, paljastaa Jolibook maailman, se on jo myynnissä pari e-tailers. Kyllä, se on vain netbook, ja melko tavallinen tuohon - voit ylittää 10,1-tuumainen WSVGA näyttö, Intel GMA 3150 näytönohjain, 1 Gt RAM-muistia, 250GB kiintolevy ja 0,3 megapikselin webkamera oikeus pois pitkä lista. Mutta se ei ole instant-Jolicloud 1,1 OS aluksella, ja dual-core 1.5GHz Atom N550-prosessori valtaan perustoimintoja, ja vahvisti £ 279 (noin $ 443) olisi myös näyttävät hinta vastaamaan . Etsi se Vye tai Amazon UK jos olet jo myyty, ja odottaa, tosiasiassa saavat sitä ennen pitkään - perustaja Tariq Krim tweets että tilaukset tänä viikonloppuna laiva ulos maanantaiaamuna.

Jolibook nyt myyntiin Isossa-Britanniassa, ensimmäiset tilaukset alusten maanantai perin ilmestynyt Engadget Sun, 21 marraskuu 2010 14:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Netbooknews | lähde Vye PC , Amazon UK | Lähetä | Kommentit

Yhdysvaltojen ja Neuvostoliiton Cyber kylmän sodan

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S0cXDvt8gko/story01.htm:
Roberto123 kirjoittaa "turvallisuuden asiantuntija NSA sanoo cyber kylmä sotaa käydään joka on merkittävä yhtäläisyyksiä kylmän sodan Yhdysvaltain ja Neuvostoliiton. Dickie George sanoo tapa taistella tietoverkkorikollisuuden kylmä sota rakentamalla turvallisuus teknologiaan, tehdä se läpinäkyväksi loppukäyttäjälle, jatkuvasti seurantaverkostoihin ja päivittää tietoturvaohjelmisto. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Yhdysvaltain suurlähetystö luokittelee Pekingin ilmanlaadun "Crazy Bad"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/l13swsHeM_Q/story01.htm:
digitaldc kirjoittaa "pilaantumisen Pekingissä oli niin huono perjantai Yhdysvaltain suurlähetystön, joka on itsenäisesti seurantaa ilmanlaadun loppui perinteisen adjektiiveja kuvaamaan sitä jossain vaiheessa että se oli" hullu huono. " Suurlähetystö myöhemmin poistaa ilmaisu, että se oli "väärä" kuvaus ja se tarkistaa kieltä käytetään ilmanlaadun indeksi menee yli 500, sen korkein kohta, ja taso katsotaan vaarantavan kaikille ihmisille Yhdysvaltain standardit. Vaarallisten sameus on pakottanut koulut lopettamaan ulkona harjoituksia ja terveysalan asiantuntijoiden pyysi asukkaita, erityisesti hengitysteiden ongelmia, vanhukset ja lapset, pysyä sisätiloissa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Sony Ericsson toimitusjohtaja ehdottaa helmikuu paljastaa, ehkä PlayStation Phone?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/21/sony-ericsson-ceo-suggests-february-reveal-perhaps-the-playstat/:
Todennäköinen kiistämisen näyttää Sonyn strategia, kun se tulee PlayStation Phone , ja että ilmeisesti menee Sony Ericsson sekä - jälleen kerran, ilman että vahvistetaan olemassa Android-pohjainen peli luurin, sen valmistaja on vihjaa voimakkaasti, uhkaava paljastaa. "On paljon savua, ja kerron teille on oltava palo jonnekin", toimitusjohtaja Bert Nordberg kertoi Wall Street Journal, lisäten, että jonkinlainen uusi Sony Ericssonin tuote paljastetaan Mobile World Congress tämän Februrary. Vaikka kyseisen tuotteen voi helposti 4,3 tuuman Anzu luurin sijaan PlayStation Puhelin, toimitusjohtaja ei näytä vältellä videopelien joukon uusia ajatuksia. "En ole kaivettu että historian, mutta tulevaisuus voi olla valoisampi", hän sanoi, kun kysyttiin, miksi PlayStation Phone ei jo pois, ja myöhemmin ehdotti, että peli voisi olla lippu auttaa SE monipuolistamaan tarjontaansa. "Sony on tietenkin erittäin vahva brändi, ja miksi emme käyttäisi sitä?" hän kysyi lehdessä. Emme voi ajatella vain yhden pakottava syy, herra Nordberg. Ei ollenkaan.

Sony Ericsson toimitusjohtaja ehdottaa helmikuu paljastaa, ehkä PlayStation Phone? alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 21 marraskuu 2010 12:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Eurodroid | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Uusi mikroskooppi paljastaa hienorakenteen ja solut

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mIe3mo4CD5w/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Ensimmäistä kertaa ei tarvitse kemiallisesti vahvistaa, petsata tai leikata soluja tutkiakseen niitä. Sen sijaan koko eläviä soluja nopeasti jäädytetty ja tutkittu niiden luonnollisessa ympäristössä. Uusi menetelmä tuottaa välitöntä 3-D kuva, jolloin päätetään ero perinteisen mikroskooppisia menetelmiä. Uusi mikroskooppi tarjoaa korkean resoluution 3-D kuvan koko solun kerralla. Tämä on etu verrattuna elektronimikroskoopilla, joissa 3-D kuva koottu monesta ohuthieet. Tämä voi kestää jopa viikkoja vain yhden solun. Myös solun ei tarvitse merkitä väreillä, toisin kuin fluoresenssimikroskopiaa, jos vain merkitty rakenteet tulevat näkyviin. Uuden X-ray mikroskoopin sijaan hyödyntää luonnon vastakohtaisuus orgaanisen aineksen ja veden kanssa muodostaen kuvan kaikista solurakenteiden. Gerd Schneider ja hänen mikroskopian tiimi Institute for Soft Matter-ja Toiminnalliset materiaalit ovat julkaisseet kehitys Nature Methods (abstrakti). "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.