søndag den 21. november 2010

Sony Ericsson toimitusjohtaja ehdottaa helmikuu paljastaa, ehkä PlayStation Phone?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/21/sony-ericsson-ceo-suggests-february-reveal-perhaps-the-playstat/:
Todennäköinen kiistämisen näyttää Sonyn strategia, kun se tulee PlayStation Phone , ja että ilmeisesti menee Sony Ericsson sekä - jälleen kerran, ilman että vahvistetaan olemassa Android-pohjainen peli luurin, sen valmistaja on vihjaa voimakkaasti, uhkaava paljastaa. "On paljon savua, ja kerron teille on oltava palo jonnekin", toimitusjohtaja Bert Nordberg kertoi Wall Street Journal, lisäten, että jonkinlainen uusi Sony Ericssonin tuote paljastetaan Mobile World Congress tämän Februrary. Vaikka kyseisen tuotteen voi helposti 4,3 tuuman Anzu luurin sijaan PlayStation Puhelin, toimitusjohtaja ei näytä vältellä videopelien joukon uusia ajatuksia. "En ole kaivettu että historian, mutta tulevaisuus voi olla valoisampi", hän sanoi, kun kysyttiin, miksi PlayStation Phone ei jo pois, ja myöhemmin ehdotti, että peli voisi olla lippu auttaa SE monipuolistamaan tarjontaansa. "Sony on tietenkin erittäin vahva brändi, ja miksi emme käyttäisi sitä?" hän kysyi lehdessä. Emme voi ajatella vain yhden pakottava syy, herra Nordberg. Ei ollenkaan.

Sony Ericsson toimitusjohtaja ehdottaa helmikuu paljastaa, ehkä PlayStation Phone? alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 21 marraskuu 2010 12:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Eurodroid | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar