fredag den 23. september 2011

Fly or Die: kuinka kauan Qwikster tähän maailmaan?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mPpsbb-msZA/:


Jos saat DVD Netflix, pian nimi tuttu punainen kirjekuori tulee Qwikster. Mutta kuinka kauan on Qwikster tähän maailmaan? Tässä jaksossa Fly or Die , John Biggs ja minä kaivaa hyvät ja huonot puolet palvelun.


Aiemmin tällä viikolla, Netflix ilmoitti se erottaa sen DVD-by-mail-palvelu sen katsella elokuvien palvelu. DVD-by-mail liiketoiminnan nimeksi tulee Qwikster ja myös videopelejä. Streaming liiketoiminta pitää Netflix brändin. Asiakkaat voivat edelleen tilata molemmat, mutta mielessäni Netflix on tehokkaasti jouduttavat kuolemaa sen DVD liiketoiminnan tekemällä hankalaa hallita molempia palveluita. Sen sijaan, että yhdessä paikassa ja yhden jonon elokuvia ja TV, kaksi palvelut edellyttävät eri tileillä. Netflix on todella pakottaa asiakkaat valita mitä palvelua he haluavat ja se toivoo, että he valitsevat streaming yksi.


Kaikki tämä tapahtuu samalla kun lautasen verkko yrittää elvyttää Blockbuster, joka nyt tarjoaa omaa s treaming-plus-DVD palvelu lautasen tilaajille kutsutaan hittileffa Pass. (Mikä merkki on mielestäsi vahvempi? Osallistu kyselyssä ).













Yritys: Netflix

Kotisivu: netflix.com

Perustamispäivä: Syyskuu 23








350Green Lisään 400 enemmän EV latausasemaa Across US

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AhKonGaryIQ/:

350Green logo

Kaliforniassa toimiva sähköauto latausasemaa kehittäjä 350Green ostaa ja asentaa yli 400 latausasemilla valmistajalta Coulombin Technologies , yhtiö on ilmoittanut. Uudet lisäykset tulee käyttöön koko Yhdysvaltojen auttaa rakentamaan 350Green verkon yli 1000 asemaa. Lisäksi asemilla on powered by ChargePoint Network, Coloumb n EV-infrastruktuurikustannusten johon sisältyy myös online-portaaleja käyttöön isännät, ajoneuvokalustoa hallinnoivat, ajurit ja apuohjelmat.


350Green on tällä hetkellä hankkeita New Yorkissa, Pennsylvaniassa, Illinoisissa, Indianassa ja Kaliforniassa. Se on parhaillaan asentaa tason 2 ja DC Fast latureita eri kuluttaja-ystävällinen paikoissa kuten Walgreens huumeiden tallentaa ja omistamien kiinteistöjen kiinteistöjen kehittäjät kuten Simon Property Group , joka omistaa satoja ja ostoskeskukset, pistorasiat ja myymälää eri puolilla Yhdysvaltoja


Walgreens aiemmin solminut sopimuksen Miami-pohjainen autossa Group , liikkua joka voisi osoittaa, että yhden EV latausasemaa tarjoaja ei voi käsitellä koko maan käyttöönotossa omasta. (Autossa konsernin asemat tukevat myös ChargePoint Network).


Samaan aikaan, Coulombin, joka perii yli 26000 ajoneuvoa 14 maassa maailmanlaajuisesti, tulee tarjota sen ChargePoint Verkkopalvelut 350Green n uusia asemia. ChargePoint Network mahdollistaa 350Green seurata tuloja, palkkiot, kulut, käyttöaste ja muut EV palvelut. Kuljettajat voivat käyttää ChargePoint n 24 / 7 tuki, laskutus vaihtoehdoista ja mobiilisovellukset (iPhone, Android, BlackBerry), jotka tarjoavat latausta plus asemalle sijainti, saatavuus ja navigointi.


Mukaan tuoreen raportin , missä tahansa 13-40 miljoonaa plug-in sähköautojen olla tiellä vuoteen 2030 mennessä, mukaan lukien malleja kuten Nissan Leaf, GM Chevrolet Volt, Fisker Karma, Tesla Model S, Ford Focus EV ym.. Station rollouts näin on kriittinen auttamaan siirtymistä helpommin toteutettavissa kuljettajille.









Growing Up Geek: Zachary Lutz

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/23/growing-up-geek-zachary-lutz/:

Tervetuloa Growing Up Geek , jatkuva toiminto, jossa me katsomaan takaisin meidän nuoriso ja kertoa tarinoita kasvamassa nörtit, että olemme. Tänään meillä on ikioma Osallistuminen Mobile Editor, Zachary Lutz .




Ehkä se vaatii erityistä rotu ylpeänä kulumista etiketissä "nörtti". Ei, en puhu sirkustaiteilijoiden jotka purevat päättömät kanat (tarkista alkuperäinen sanan), mutta noin ihmiset kuten sinä ja minä, ihmiset, jotka ajavat heidän etujaan ja fantastinen tutkinto. Sillä ei ole väliä, onko intohimo on neulominen, kalastus tai melonta, jos olet utelias yksilö, joka on aina nälkä ja jano oppia lisää, siellä on hyvä mahdollisuus saamme pitkin. Minulle, minun lokeroida vain niin sattuu olemaan Tietokoneet - ja viime aikoina, mobiiliteknologia. Toki, voit syyttää siitä aivan liian monta tuntia edessä näytön, mutta tietty itsestään valtuudet poptähti voisi sanoa, haluaisin ajatella Synnyin tällä tavalla.

Jatka lukemista Growing Up Geek: Zachary Lutz


Growing Up Geek: Zachary Lutz perin ilmestynyt Engadget on ti, 23 syyskuu 2011 16:37:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

KISSmetrics Auttaa Hone In Stats, joka todella vaivaa Cohort raportit

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/j0NNDJvG92g/:

www.kissmetrics

Kissmetrics , Analytics käynnistyksen jonka avulla voit pitää silmällä, miten käyttäjät käyttävät sivustosi, lisää uuden työkalun sen tuoteperhe tänään: Cohort Analysis .


Ikäluokat, niille jotka eivät tunne heitä, ovat käyttäjäryhmät jotka allekirjoittavat aikana tiettynä ajanjaksona (sanoa, jokainen joka kirjautui tammi 1 ja 7, 2011). Ja analysoimalla niitä voi tarjota joitakin arvokasta tietoa siitä, miten ihmiset käyttävät (tai ovat lopettaneet) palveluksessanne. Kissmetrics cofounder Neil Patel kertoo, että turhamaisuus mittareita näemme usein keskustellaan lehdistössä, kuten koko käyttäjän luottaa, voi olla harhaanjohtavaa. Esimerkiksi, sivustosi saattaa olla kasvava yleistä käyttöä kuukausittain, mutta että kasvu voi käyttää polttoaineena kokonaan nousu rekisteröitymistä - kuka voisi peitä sitä tosiasiaa, että vanhemmat käyttäjät ovat häviämässä pois.


Siellä kohortti raportit tulla kätevä: he voit rikkoa koko käyttäjäkuntaa eri ryhmiin, sitten nähdä, miten kukin näistä ryhmistä käyttää palvelua aikana, sanovat, seuraavat kuusi kuukautta. Tästä voi olla hyötyä sekä arvioida elinkaariarvo käyttäjiä, ja nähdä miten paljon vaikutusta uusien ominaisuuksien ottaa kunkin ryhmän käyttäjiä. Kissmetrics myös voit edelleen rikkoa käyttäjät ulos ikäluokat perusteella, miten ne saatettiin sivustoosi.


Patel myöntää, että on olemassa muitakin palveluja, jotka ovat esitetty tarjota Cohort raportteja sekä myös Mixpanel ja RJMetrics, mutta sanoo, että heidän tuotteensa, ainakin niin pitkälle kuin ikäluokat ovat huolissaan, antavat käyttäjille vähemmän joustovaraa (hän ​​uskoo myös Kissmetrics on helpompi käyttö). Patel sanoo yksi keskeinen piirre tarjoamia Kissmetrics että muut eivät on mahdollisuus "suurentaa" kunkin kohortin alas yksittäisen käyttäjän tasolle.


Kissmetrics on saatavissa ilmaiseksi 30 päivän maksuton kokeilu, jossa palkkio suunnitelmia käytettävissä sen jälkeen alkaa $ 29/month (hinnat nousta riippuen koosta koko ja kuinka monta datapoints olet määrittänyt).


Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää ikäluokat, Evernote toimitusjohtaja Phil Libin on aiemmin puhunut yksityiskohtaisesti , kuinka hänen yrityksensä käyttää tällaisia ​​tietoja.
















:

Kotisivu:










Engadget Show - 025: Ajamme sähkösähköinen pyöräillä, tutustu uusiin Keepon ja saada serenaded Jonathan Coulton

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/23/the-engadget-show-025-we-ride-an-electric-bike-check-out-the/:





Meillä koko paljon näyttää tulevan sinua tässä kuussa! Tim ja Brian aloittaa asioita pois paljastamalla distro , Engadget n uusi viikoittainen suurinta hittiä lehden iPad. Olemme myös katsomaan Sonyn uusi 3D-pohjaisia ​​video kuulokkeet ja kukkaro-ystävällinen HTC Rhyme .



Seuraavaksi, Tim vie pyörittävät New Yorkissa Grace One sähkö polkupyörän , ja yritämme selvittää, onko se kannattaa pikemminkin jyrkkä hintalappu. Brian maksaa käynti ihmiset on Frog keskustella yrityksen pitkä historia ja katsomaan joitakin sen alan muotoiluun malleja.



Keepon luojia Marek Michalowski pysähtyy studio keskustella luomiseen hänen pieni keltainen robotti ja selittää, miten tanssi "Bot tehty matka tutkimus työkalu vähittäiskaupan lelu .



Me vauhdissa Maker Faire New York tarkistaa 3D tulostimet, luonnollista kokoa peliä Mouse Trap ja juuttua (Polaroid) Matrix. Ja Make: Live yhteistyötä hosts Becky Stern ja Matt Richardson Liity meihin studio puhua joitakin omia suosikki DIY hankkeita.



Suljemme näyttelyssä haastattelun ja muutaman biisin Jonathan Coulton. (Spoileri: hän soittaa kappaleen Portal.)



Isännät: Tim Stevens, Brian Heater

Kutsuvieraiden: Becky Stern, Matt Richardson, Marek Michalowski

Tuottaja: Guy Streit

Ohjaaja: Michelle Stahl

Executive Producers: Joshua Fruhlinger, Brian Lämmitin ja Michael Rubens

Musiikki: Jonathan Coulton



Lataa Näytä: Engadget Show - 025 (HD) / Engadget Show - 025 (iPod / iPhone / Zune alustettu) / Engadget Show - 025 (Small)



Tilaa Show:



[ iTunes ] Tilaa Show suoraan iTunesissa (MP4).

[ Zune ] Tilaa Show suoraan Zune Marketplace (MP4).

[


Engadget Mobile Podcast, live at seitsemäntoista ET!

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/23/the-engadget-mobile-podcast-live-at-5pm-et/:


Tällä viikolla olemme takaisin normaaliin bat aikaa ja bat-kanava, jolla ei ole hullu myöhäisillan metkut. Olemme myös iloisia olla toiseen erityinen vieras, Christopher Taimen , koska hän tekee Mobcast debyyttinsä. Kuuntele niin hän liittyy Myriam Joire ja Brad Molen vaha runollinen vielä noin hassu viikko langaton. Catch meille Engadget Mobile Podcast, live at seitsemäntoista ET (neljätoista PT, kaksikymmentäyksi Iso-Britannia)!

Jatka lukemista Engadget Mobile Podcast, live at seitsemäntoista ET!


Engadget Mobile Podcast, live at seitsemäntoista ET! alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 23 syyskuu 2011 15:58:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Dish Network esittelee Movie suoratoistopalvelun

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xeFS9QcSatU/DISH-Network-Unveils-Movie-Streaming-Service:

Uusi submitter therealobsideus vinkkejä uutinen, että lautasen verkosto on tartuttava epävarmuus Netflix ottamalla mahdollisuuden levittää Blockbuster-merkkisten palvelu streaming elokuvia ja TV sekä vuokraus Media postin kautta. Lainaten Mashable: "palvelu, Dish Network hittileffa Pass, ei suoraan Netflix kilpailija sinänsä. Sen sijaan se on 10 dollaria kuukaudessa add-on olemassa lautasen verkon tilaajille, jotka tarjoavat heille pääsyn DVD ja Blu-ray - kuten samoin kuin videopeli - Vuokrattavana postitse sekä pääsy streaming elokuvia ja TV-ohjelmia. Se debyytti lokakuun 1. ja liitettävä iso mainoskampanja. Toisin sanoen, tämä on mashup on blockbuster nykyisten sähköposti ja verkkopalvelut kanssa lautasen verkoston nykyinen video-on-demand-palvelu. Saat lautasen verkon tilaajille, tämä on paljon. Mutta olemme naarmuuntumisen päämme löytää arvoa kaikille muille. ruokalajin sano se aikoo tarjota palveluja muille kuin Dish verkon asiakkaille. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






MIT työskentelevät teollisen mittakaavan Grafeeni painokone

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FVahC8W1_90/MIT-Working-On-Industrial-Scale-Graphene-Printing-Press:

surewouldoutlaw kirjoittaa "Hot kannoilla uutinen, että tutkimusta grafeeni rahoittavat NSF, MIT sanoo, että se valmistelee teollisuuskokoista grafeenin painokone syntetisointi levyt yhtä suuri kuin 1 km: Square. Nykyinen ennätys on 76 cm sq Tomas Palacios, johtaja Center for Grafeeni laitteita ja järjestelmiä, sanoi: 'The Way I lähestymistapa grafeeni eroaa useimmista muista tämän alan tutkijat. yhdeksänkymmentä yhdeksän prosenttia paperit grafeeni on kirjoittanut fyysikot keskittyen Amazing ja ainutlaatuinen ominaisuuksiin. Olen näkökulmasta insinööri. Olen kiinnostunut löytämään parhaita sovelluksia grafeenin n ainutlaatuisia ominaisuuksia. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






NASA Rolls Out Space Exploration tiekartta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9ENoXdttLuo/NASA-Rolls-Out-Space-Exploration-Roadmap:

MarkWhittington kirjoittaa "NASA ja avaruusjärjestöjen ja eri maista, mukaan lukien jäseniä Euroopan unioni, Kanada, Japani, Venäjä, Intia, Ukraina, ja Etelä-Korea, ovat rakentaneet viimeisimmän version avaruustutkimuksen suunnitelma (PDF) . NASA ja sen yhteistyökumppanit ovat luoneet kaksi skenaariota, nimeltään "Asteroid Next" ja "Kuu Next." Tämä on jatkuva kiista, joka kohde astronautti tutkimusmatkailijoita pitäisi mennä ensin. Olisiko Maan lähestyvän asteroidin, kuten presidentti Obama vaatii? Vai olisiko kuu, kuten monet kongressissa, NASA, ja NASAn paneita ehdottaa? In Joka tapauksessa kaikki tiet vievät Mars nykyistä suunnitelmaa. Molemmat vierailut asteroidi ja Kuuta pidetään käytännössä toimii, mitä tarvitaan mennä Marsiin. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






350Green asentaa 400 EV latausasemaa eri puolilla Yhdysvaltoja

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/23/350green-to-install-400-ev-charging-stations-across-the-us/:

ChargePoint

EV latausasemaa vielä vaikea löytää täällä Yhdysvalloissa, ja vaikka 400 uusia ei juuri viltti kansakunta, otamme mitä voimme saada. 350Green on joukkue jalkeilla kanssa Coulombin Technologies rakentaa juuri, että monet uudet ChargePoint asemia koko New Yorkin, Pennsylvanian, Illinoisissa, Indianassa ja Kaliforniassa. Uusimmalla ilmoituksen ChargePoint verkon odotetaan kasvavan yli 1000 paikkakunnalla, joista monissa on nopea lataus ominaisuuksia. Emme tarkalleen soittaa suunnitelma pelin vaihtaja, mutta kuten sanoimme, joka vähän auttaa. Tutustu PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista 350Green asentaa 400 EV latausasemaa eri puolilla Yhdysvaltoja


350Green asentaa 400 EV latausasemaa eri puolilla Yhdysvaltoja alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 23 syyskuu 2011 14:12:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Yhdysvaltain hallitus voittamaan takaisin botnet kanssa tietoverkkojen käytännesäännöt

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/23/us-government-to-beat-back-botnets-with-a-cybersecurity-code-of/:


Vanha Uncle Sam näyttää päättäneen ankariin botnet , mutta hän silti tarvitsee hieman apua mietitään, miten tehdä niin. Keskiviikkona Department of Homeland Security ja National Institute of Standards and Technology (NIST) julkaisi tietopyyntö kehottaen yrityksiä Internet ja IT-yrityksiä osallistumaan ideansa vapaaehtoinen "käytännesäännöt" Internet-palveluntarjoajien on noudatettava, kun edessä botnet tartuntoja. Suunnitelmassa mukana ilmeinen vastaus kesäkuu "vihreä kirja" on tietoverkkojen, jossa kauppaministeriön Internet Policy Task Force vaaditaan johdonmukaisia ​​käytännesäännöt, joiden avulla palveluntarjoajat selata erityisen petollinen vesillä. Tässä vaiheessa NIST on vielä avoin ehdotuksille yleisöltä, mutta Ars Technica raportoi, että se ottaen erityisesti huomioon kaksi mallia hyväksytty ulkomailla. Australian iCode ohjelma, esimerkiksi vaatii palveluntarjoajia reitittää pyynnöt varjoisa näköisiä järjestelmiä sivuston omistettu haittaohjelmien poisto. Virasto on myös ottaen vaikea tarkastella aloitteesta (kaaviona yllä) Japanin 's Cyber ​​Clean Center, joka on asennettu niin sanottu "hunajapurkki" laitteet eri ISP, jolloin ne voivat helposti havaita ja lähde mitään hyökkäyksiä, kun taas automaattisesti ilmoittamalla asiakkailleen sähköpostilla. On kuitenkin joitakin viipyvä koskee, niin kuin NIST pitäisi löytää rahoitusta tulevan aloitteen, onko se tulee julkisen sektorin, yritysten tai jonkinlainen julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuutta. Plus, jotkut ovat huolissaan siitä, että anti-botnet-ohjelmat voi vahingossa paljastaa kuluttajien henkilökohtaisia ​​tietoja, kun taas toiset ovat avoimesti ihmettelevät, onko OS-päättäjien tulisi olla mukana, samoin. Koodi julkista kommentti päättyy 4. marraskuuta, mutta voit löytää lisää tietoa Lähde-linkkiä alla.

Yhdysvaltain hallitus voittamaan takaisin botnet kanssa tietoverkkojen käytännesäännöt alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 23 syyskuu 2011 14:34:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Ars Technica | lähde Federal Register | Lähetä |

Angelbird siivet PCIe-pohjainen SSD esikatselu ja vertailuarvot

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/23/angelbirds-wings-pcie-based-ssd-preview-and-benchmarks/:


Varastointi harrastajat (joo, on olemassa sellainen asia - entä sitten?) Luultavasti kertoa teille, että PCIe-pohjainen SSD ovat dime tusinaa näinä päivinä. Mutta aivan tosissani, hintoja näemme ovat todiste siitä, että muutama lisää kilpailijoita ei satu. Pari viikkoa takaisin, Itävallan oma Angelbird alkoi aluksen ratkaisu, joka ensin kuuli vuoden 2010 aikana, ja olimme onnekkaita pop Wings PCIe SSD RAID-kortti meidän Mac Pro testaukseen. Jo vuosia olemme olleet käynnistyksessä tämä käynnissä jokainen yhden hakemuksen pois sen varastossa HDD - 640 Gt Hitachi HDE721064SLA360 (7200) - kuten me otaksua moni teistä työpöydän omistajat voisivat olla. Halukas näkemään, jos nämä ovat Wings olemassa olevaa torni on liidellä? Head aikaisempien taukoa meidän vaikutelmia.

Jatka lukemista Angelbird siivet PCIe-pohjainen SSD esikatselu ja vertailuarvot


Angelbird siivet PCIe-pohjainen SSD esikatselu ja vertailuarvot alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 23 syyskuu 2011 15:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Angelbird | Lähetä | Kommentit

Sony paljasti hinnat ja koot Do Google TV?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttäisi olevan joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön saavat palkkaa ja haluaa pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistai 12. lokakuuta tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoa (vieläkään tiedä, ovatko ne totta) mahdollisista koot ovat Google-TV, mutta myös nimet ovat esiintyneet joka olisi nimeltään mallit kyseessä.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1, (kyllä, arvasit oikein) on 46 tuumaa. Silti he myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollari.



Kumma juttu: jos tämä on totta, halvin malli Googlen TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria) kuin 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä heidän luetteloomme.


Yhdysvaltain Gov't maksaa sen Urakoitsijat kaksi kertaa niin paljon omana IT Työntekijät

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UeKzSLKXsfQ/US-Govt-Pays-IT-Contractors-Twice-As-Much-As-Its-Own-IT-Workers:

bdcny7927 kirjoittaa "Yhdysvaltain liittovaltion hallitus maksaa sen ulkopuolella urakoitsijoiden lähes kaksi kertaa niin paljon tietotekniikan palveluja, koska se maksaa omat atk insinöörit, ja 1,5 kertaa enemmän tietohallinnon työtä, mukaan voittoa vahtikoira ryhmä." Tutkimuksessa painotetaan että se erityisesti "on laajalti ulkoistettu koko liittohallitus koska oletetaan, että sen yritykset tarjoavat ylivoimaisia ​​taitoja ja kustannussäästöjä." hanke valtion valvonta sanoo sen palkka vertailut osoittavat, että nämä kustannussäästöt eivät ole toteutumassa. kuitenkin vertailut eivät käsittele mitään säästöjä, joita voidaan saavuttaa taitoja, prosesseja tai järjestelmiä, että yksityiset tietotekniikan palveluyrityksistä saattavat tuoda. PoGo Tutkijat sanovat, että liittovaltion hallitus itse ei tiedä, kuinka paljon rahaa koko se säästää tai jätteiden sen hankinta päätöksiä ja ei ole järjestelmä näin. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Maailman vanhin Running Car myyntiin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ljH0gC2zHdM/Worlds-Oldest-Running-Car-Up-For-Sale:

cylonlover kirjoittaa "aivan erityinen auto kulkee huutokaupanpitäjät lohko ensi kuussa - se on maailman vanhin käytössä auto, historiallinen 1884 de Dion Bouton et Trepardoux Dos-, Dos Steam Runabout. Toinen prototyyppi rakennettiin kreivi de Dion, auton osallistui maailman ensimmäinen auto rotu, joka vain houkutteli yksi kilpailija. Se valmistui aikana, ja vaikka se luultavasti ole mahdollista rodun ilman kaksi kilpailijaa, tämä on auto, joka "voitti", että rotu, saavuttaminen vaati huippunopeus 37 mph on suoralla. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






OCZ Haluaa Cache Your HDD SSD

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ILLbqXTyQD4/OCZ-Wants-To-Cache-Your-HDD-With-an-SSD:

sl4shd0rk kirjoittaa "OCZ on tulossa ulos Synapse Cache; SSD välimuistin kiintolevyn. SSD toimii ohjelmisto, joka kopioi tiedot välimuistiin kiintolevyltä kun teette työtä sen kanssa. data istuu SSD kunnes se saa vähemmän toimintaa ja saa huuhtoa kiintolevylle. Paitsi lisäämällä teidän IOPS on 10k/75k (luku / kirjoitus), SSD tukee myös AES-salausta, fiksu ja TRIM. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.