fredag den 23. september 2011

Angelbird siivet PCIe-pohjainen SSD esikatselu ja vertailuarvot

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/23/angelbirds-wings-pcie-based-ssd-preview-and-benchmarks/:


Varastointi harrastajat (joo, on olemassa sellainen asia - entä sitten?) Luultavasti kertoa teille, että PCIe-pohjainen SSD ovat dime tusinaa näinä päivinä. Mutta aivan tosissani, hintoja näemme ovat todiste siitä, että muutama lisää kilpailijoita ei satu. Pari viikkoa takaisin, Itävallan oma Angelbird alkoi aluksen ratkaisu, joka ensin kuuli vuoden 2010 aikana, ja olimme onnekkaita pop Wings PCIe SSD RAID-kortti meidän Mac Pro testaukseen. Jo vuosia olemme olleet käynnistyksessä tämä käynnissä jokainen yhden hakemuksen pois sen varastossa HDD - 640 Gt Hitachi HDE721064SLA360 (7200) - kuten me otaksua moni teistä työpöydän omistajat voisivat olla. Halukas näkemään, jos nämä ovat Wings olemassa olevaa torni on liidellä? Head aikaisempien taukoa meidän vaikutelmia.

Jatka lukemista Angelbird siivet PCIe-pohjainen SSD esikatselu ja vertailuarvot


Angelbird siivet PCIe-pohjainen SSD esikatselu ja vertailuarvot alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 23 syyskuu 2011 15:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Angelbird | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar