fredag den 23. september 2011

Fly or Die: kuinka kauan Qwikster tähän maailmaan?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mPpsbb-msZA/:


Jos saat DVD Netflix, pian nimi tuttu punainen kirjekuori tulee Qwikster. Mutta kuinka kauan on Qwikster tähän maailmaan? Tässä jaksossa Fly or Die , John Biggs ja minä kaivaa hyvät ja huonot puolet palvelun.


Aiemmin tällä viikolla, Netflix ilmoitti se erottaa sen DVD-by-mail-palvelu sen katsella elokuvien palvelu. DVD-by-mail liiketoiminnan nimeksi tulee Qwikster ja myös videopelejä. Streaming liiketoiminta pitää Netflix brändin. Asiakkaat voivat edelleen tilata molemmat, mutta mielessäni Netflix on tehokkaasti jouduttavat kuolemaa sen DVD liiketoiminnan tekemällä hankalaa hallita molempia palveluita. Sen sijaan, että yhdessä paikassa ja yhden jonon elokuvia ja TV, kaksi palvelut edellyttävät eri tileillä. Netflix on todella pakottaa asiakkaat valita mitä palvelua he haluavat ja se toivoo, että he valitsevat streaming yksi.


Kaikki tämä tapahtuu samalla kun lautasen verkko yrittää elvyttää Blockbuster, joka nyt tarjoaa omaa s treaming-plus-DVD palvelu lautasen tilaajille kutsutaan hittileffa Pass. (Mikä merkki on mielestäsi vahvempi? Osallistu kyselyssä ).













Yritys: Netflix

Kotisivu: netflix.com

Perustamispäivä: Syyskuu 23








Ingen kommentarer:

Send en kommentar